Diyetin Sultanları 😎

Çarşamba günü nasıl geçecek
Çok umutlu değilim ama kısmet diyelim. ama ben yinede bu hafta 1 ana+1 ara öğün şeklinde besleneceğim. akşam yemeğini kaldırıyorum. gerçekten çok sıkıldım hep aynı döngü.eşimede söyledim hatta beni yoldan çıkartmasın diye

ben de haftasonu tartıldım biraz almıştım. Bakalım 2 güne toparlarız belki biraz. Normalde canım bu kadar yemek yemek çekmez dikkat ediyorum diye herhalde saldırarak yiyesim geliyor hehehhe
en fazla aynı gelirim belki yada biraz artı gelirim bende. oğlumun doğum günü vardı 2 gün kutlama yaptık. dışarıda yedik pasta kestik. ve ben hepsinden yedim. 2 kilo artıdayım

Akşam çok hafifyiyin olmazsa

ben hala hastayım bugün çocuğum okuluna gitti günler sonra. Allah sağlık versin. spora yeniden başladım, bildirim gelince de kalk kız dedim yürüyorum cezamı tamamlamam lazım .
7500 olmamış ama hiç yoktan iyidir yarın çıkabilirsem yine eklerim

Eklentiler

• IMG_9974.jpeg
    76,4 KB · Görüntüleme: 6
yok olmaz saat 8 gibi en erken yemek yiyebiliyoruz. yemeyeceğim artık sonuca hızlı ulaşmak istiyorum. yavaş yavaş olunca bi yerde kopuyorum ve ben yine başa dönüyorum. biraz sıkıcam dişimi
Hep diyorum ya sabır işi bu cidden,bizde öyleyiz eşim geç geliyor yemeyincede bozuluyor resmen.

ben hala hastayım bugün çocuğum okuluna gitti günler sonra. Allah sağlık versin. spora yeniden başladım, bildirim gelince de kalk kız dedim yürüyorum cezamı tamamlamam lazım .
Geçmiş olsun havalarda kötü zaten,spora başladıysan süper o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…