- Konu Sahibi accessdenied
-
- #3.401
Çok umutlu değilim ama kısmet diyelim. ama ben yinede bu hafta 1 ana+1 ara öğün şeklinde besleneceğim. akşam yemeğini kaldırıyorum. gerçekten çok sıkıldım hep aynı döngü.eşimede söyledim hatta beni yoldan çıkartmasın diyeÇarşamba günü nasıl geçecek
en fazla aynı gelirim belki yada biraz artı gelirim bende. oğlumun doğum günü vardı 2 gün kutlama yaptık. dışarıda yedik pasta kestik. ve ben hepsinden yedim. 2 kilo artıdayımben de haftasonu tartıldım biraz almıştım. Bakalım 2 güne toparlarız belki biraz. Normalde canım bu kadar yemek yemek çekmez dikkat ediyorum diye herhalde saldırarak yiyesim geliyor hehehhe
senin yine o kadar fazlan yok be ben senin gibi olsam ohoooen fazla aynı gelirim belki yada biraz artı gelirim bende. oğlumun doğum günü vardı 2 gün kutlama yaptık. dışarıda yedik pasta kestik. ve ben hepsinden yedim. 2 kilo artıdayım
ya işte herkesin kilosu kendine fazlaki burdayızsenin yine o kadar fazlan yok be ben senin gibi olsam ohooo
Akşam çok hafifyiyin olmazsaÇok umutlu değilim ama kısmet diyelim. ama ben yinede bu hafta 1 ana+1 ara öğün şeklinde besleneceğim. akşam yemeğini kaldırıyorum. gerçekten çok sıkıldım hep aynı döngü.eşimede söyledim hatta beni yoldan çıkartmasın diye
O göbek hepimizde varya işte herkesin kilosu kendine fazlaki burdayızbenim göbeğim var ne giysem fırlayan
yok olmaz saat 8 gibi en erken yemek yiyebiliyoruz. yemeyeceğim artık sonuca hızlı ulaşmak istiyorum. yavaş yavaş olunca bi yerde kopuyorum ve ben yine başa dönüyorum. biraz sıkıcam dişimiAkşam çok hafifyiyin olmazsa
ben hala hastayım bugün çocuğum okuluna gitti günler sonra. Allah sağlık versin. spora yeniden başladım, bildirim gelince de kalk kız dedim yürüyorum cezamı tamamlamam lazım .Selamlar nerde bu diyetci hanımlar nerde huuuuuuu
7500 olmamış ama hiç yoktan iyidir yarın çıkabilirsem yine eklerimben hala hastayım bugün çocuğum okuluna gitti günler sonra. Allah sağlık versin. spora yeniden başladım, bildirim gelince de kalk kız dedim yürüyorum cezamı tamamlamam lazım .
Hep diyorum ya sabır işi bu cidden,bizde öyleyiz eşim geç geliyor yemeyincede bozuluyor resmen.yok olmaz saat 8 gibi en erken yemek yiyebiliyoruz. yemeyeceğim artık sonuca hızlı ulaşmak istiyorum. yavaş yavaş olunca bi yerde kopuyorum ve ben yine başa dönüyorum. biraz sıkıcam dişimi
Geçmiş olsun havalarda kötü zaten,spora başladıysan süper o zaman.ben hala hastayım bugün çocuğum okuluna gitti günler sonra. Allah sağlık versin. spora yeniden başladım, bildirim gelince de kalk kız dedim yürüyorum cezamı tamamlamam lazım .
Teşekkür ederim ablacım günaydınGeçmiş olsun havalarda kötü zaten,spora başladıysan süper o zaman.
Rica ederim canım günaydınlar musmutlu sabahlarımız olsun hep beraberceneTeşekkür ederim ablacım günaydın
ah o eşlerHep diyorum ya sabır işi bu cidden,bizde öyleyiz eşim geç geliyor yemeyincede bozuluyor resmen.
döner dönerGünaydın ben iki gündür dikkat etmeye çalışıyorum+7500 adım ekledim akşamları tüm tuşlara aynı anda basıyorum şuanBelki eksiye döner bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?