- Konu Sahibi accessdenied
- #3.361
Ekmeği bile azaltmak lazım ciddi fark ediyor kiloda.Merhaba aslında herkesin bildiği ama bir türlü hayat düzeni olarak oturtamadığı şeyleri yaptım. çünkü yeni anneydim ve emziriyordum bu yüzden katı kurallarım yoktu. kafama 1 yıl gibi bi zaman belirledim çocuğumun doğum günü olarak. sonra abur cuburu kestim. çok canım çektiğinde eşiminkinden bi kaç tırtıklardım tabi ama hep değil. bol su içiyordum. canım bişey istediğinde sade nescefe yapardım hep yada soda içerdim. kahvaltılarımı normal yapıyordum. akşamlarıda erken kapatıyordum. mesela en geç 6-7 gibi. süt olsun diye asla şekerli gıdalara yönelmedim. ben hep çok su tükettim. birde evde eliptiğim var hergün en az 30 dk onu yapıyordum. bazen sıkılırsam leslienin 45 dk lık videolarını yapıyordum. hatta bazen gaza gelip aynı gün ikisini yapıyordum. oğlum 4 aylık falan olduğunda bahar gelmişti. her sabah onun uyku vaktinde bebek arabasına koyar sahile yürüyüşe çıkardım 1-1,5 saat yürürdüm. yani bol hareket, bol su ve abur cuburdan uzaklaşmak bana kilolarımı verdirdi. bu kadar...
aynen öyle hanımım. ekmeği ben sadece kahvaltıda tüketirdim hala öyleyim
amiiinnn inşallah
Günaydıngünaydınlar