• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

Merhaba aslında herkesin bildiği ama bir türlü hayat düzeni olarak oturtamadığı şeyleri yaptım. çünkü yeni anneydim ve emziriyordum bu yüzden katı kurallarım yoktu. kafama 1 yıl gibi bi zaman belirledim çocuğumun doğum günü olarak. sonra abur cuburu kestim. çok canım çektiğinde eşiminkinden bi kaç tırtıklardım tabi ama hep değil. bol su içiyordum. canım bişey istediğinde sade nescefe yapardım hep yada soda içerdim. kahvaltılarımı normal yapıyordum. akşamlarıda erken kapatıyordum. mesela en geç 6-7 gibi. süt olsun diye asla şekerli gıdalara yönelmedim. ben hep çok su tükettim. birde evde eliptiğim var hergün en az 30 dk onu yapıyordum. bazen sıkılırsam leslienin 45 dk lık videolarını yapıyordum. hatta bazen gaza gelip aynı gün ikisini yapıyordum. oğlum 4 aylık falan olduğunda bahar gelmişti. her sabah onun uyku vaktinde bebek arabasına koyar sahile yürüyüşe çıkardım 1-1,5 saat yürürdüm. yani bol hareket, bol su ve abur cuburdan uzaklaşmak bana kilolarımı verdirdi. bu kadar...

aynen öyle hanımım. ekmeği ben sadece kahvaltıda tüketirdim hala öyleyim

amiiinnn inşallah
Ekmeği bile azaltmak lazım ciddi fark ediyor kiloda.
Günaydın :KK60:

selam hanımlar herkeslere bu gün itibari ile sahalara tekrar dönüyoruz. kendi adıma biraz içim rahat çünkü yeni yıl akşamı bütün gece mide ağrısı çektim ve hiçbirşey yiyemedim desem yeridir. tartılmadım çünkü dün regl oldum o yüzen çarşambaya kadar tartılmayı düşünmüyorum. inşallah güzel sonuçlarla geliriz çarşamba günü :dua:

selam hanımlar herkeslere bu gün itibari ile sahalara tekrar dönüyoruz. kendi adıma biraz içim rahat çünkü yeni yıl akşamı bütün gece mide ağrısı çektim ve hiçbirşey yiyemedim desem yeridir. tartılmadım çünkü dün regl oldum o yüzen çarşambaya kadar tartılmayı düşünmüyorum. inşallah güzel sonuçlarla geliriz çarşamba günü :dua:
Had, bakalım inşllah güzel eksiler gelir hepinizden.

Ekmeği bile azaltmak lazım ciddi fark ediyor kiloda.

Günaydın :KK60:
kesinlikle. ben eskiden sulu yemekleri hiç ekmeksiz yiyemezdim. şimdi senelerdir o kadar alıştımki hatta özellikle sulu yemekleri ekmeksiz yemek daha mantıklı yemeğin suyunu yemeden sadece tanelerini yemiş oluyorsun. şimdi yemekte çorbada hiç ekmek aramam. yani alışkanlık oldu bende. insan isteyince yapamayacağı yok. olmaz dediğin herşey çokta güzel oluyor. ölmüyorsun yani ekmeği yemeyince :-)

kesinlikle. ben eskiden sulu yemekleri hiç ekmeksiz yiyemezdim. şimdi senelerdir o kadar alıştımki hatta özellikle sulu yemekleri ekmeksiz yemek daha mantıklı yemeğin suyunu yemeden sadece tanelerini yemiş oluyorsun. şimdi yemekte çorbada hiç ekmek aramam. yani alışkanlık oldu bende. insan isteyince yapamayacağı yok. olmaz dediğin herşey çokta güzel oluyor. ölmüyorsun yani ekmeği yemeyince :-)
Sulu yemeğin kahramanıda ekmek değilmidir,şöyle bana bana yemeğin zevki zaten.
Bende ekmeksiz nasıl kahvaltı olur derdim oluyormuş cidden bir dönem hiç yemedim nerdeyse sonra çavdar yada tam buğday alıp 1 dilim yiyordum kahvaltıda.
tam istediğim kilolar inşallah bende bendeeeeee :dua: :dua: :dua:
Olur merak etme hep diyorum ya diyet cidden sabır istiyor.

IMG_1601.jpeg

Bir de bunu deneyelim bari 🤣

tertemiz başladık yeni yıla çok şükür :halay:bomba gibi hazırlanıyoruz çarşambaya
sabah hindi ba kahvemi içtim
az önce yürüyüşten geldim 1 saat yürüyüş yapıldı
1 lt suyum bitti
şimdi ilk öğünümü yiyorum
actıvıa yoğurt + muz + glutensiz granola+ şekersiz fıstık ezmesi

Ooo gruba spor videosu, bana gelince jingle bells’li dansoz ajshakjs 😂😂😂
Sen elinde beyazlatılmış üzüm suyu (rakı dememek için anca bu kadar dolaylı anlatılabilirdi 😂) şerefe ohhh oh yarasın yaparsan ben de sana göbekli dansöz atarım 😂😂😂
tertemiz başladık yeni yıla çok şükür :halay:bomba gibi hazırlanıyoruz çarşambaya
sabah hindi ba kahvemi içtim
az önce yürüyüşten geldim 1 saat yürüyüş yapıldı
1 lt suyum bitti
şimdi ilk öğünümü yiyorum
actıvıa yoğurt + muz + glutensiz granola+ şekersiz fıstık ezmesi
Helal olsun örnek bir sultan 🧿🧿
2025’te yenileniyor tazeleniyoruz inşallah 🙏

Simdi suclu ben miyim 😂😂😂
Aaaaa suçlu demedim bu tümüyle senin çıkarımın, cümlelerimi tekrar oku, suç suçlu suça karışma, suçlu bulma, suça teşvik hahahahhahahaha hiçbirisi ağzımdan çıkmamış:KK70: elinde beyazlatılmış üzüm suyuyla yılbaşı gecesi sabahlar olmasın diye şişenin dibine vururken eğlencende benden olsun, dansözsüz yılbaşı mı olur dedim 🤣🤣🤣

Aaaaa suçlu demedim bu tümüyle senin çıkarımın, cümlelerimi tekrar oku, suç suçlu suça karışma, suçlu bulma, suça teşvik hahahahhahahaha hiçbirisi ağzımdan çıkmamış:KK70: elinde beyazlatılmış üzüm suyuyla yılbaşı gecesi sabahlar olmasın diye şişenin dibine vururken eğlencende benden olsun, dansözsüz yılbaşı mı olur dedim 🤣🤣🤣
Dansozluydu zaten amsbaksbjsns

Cocuklar bile dansoze para takti 😂😂😂

Sen elinde beyazlatılmış üzüm suyu (rakı dememek için anca bu kadar dolaylı anlatılabilirdi 😂) şerefe ohhh oh yarasın yaparsan ben de sana göbekli dansöz atarım 😂😂😂

Helal olsun örnek bir sultan 🧿🧿
2025’te yenileniyor tazeleniyoruz inşallah 🙏
teveccühünüz efendim :KK52:sizlere layık olmaya çalışıyorum :oops:inşallah grubumuzada çarşamba günü ile bi kan bi can bi motivasyon olur verdiğimiz kilolar:dua::dua:

Back
X