• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

günaydın hanımlar
dün akşam yemeğim
2 kepçe ezogelin çorbası
2 kaşık pilav + 2 kaşık et yemeği (gerçekten 2 şer kaşık koydum yani az gözüksün diye öyle yazmadım :KK70::KK70:)
yoğurt

2,5 lt suyu tamamladım
aslında sadece çorba yesem daha iyiydi fazla oldu. bu akşam o yüzden sadece çorba ile kapatacağım

bugünkü menüm, kimse yazmıyor ama ben yazayım

ilk öğün 13.30
dünün aynısı seviyorum kahvaltı niyetine hafif oluyor
actıvıa yoğurt + granola + fıstık ezmesi + muz

akşam
1 kase ezogelin çorbası

2,5-3 lt suyum biter
öğle aramda yine 1 saat yürüyüş yaptım

Merhaba,
Evet Cuma yarışmaları sona ereli epey oldu. Bu bölümde kilo vermek isteyenlerin oluşturduğu gruplar var, isterseniz hepsine bir göz atabilirsiniz👉Diyet Günlükleri

Bizim grupta bunlardan biri, biz Çarşamba’dan Çarşamba’ya tartı veriyoruz, kilo vermek isteyenler boy kilo ve hedef kilosunu söylüyor listemize ekliyoruz.
Herkes kendine göre bir diyet yapıyor, diyet ve geyiği bir arada götürüyoruz :))
Çok katı kurallarımız yok ama kilo veremeyenlere 7500 adım cezası veriyoruz, ayrıca üst üste 2 hafta geçerli bir mazeret olmadan tartı vermeyenleri listeden çıkarıyoruz.
Teşekkürler.. benim sorunum baslayamamak. Eskiden cuma yarışmalarında güzel kilo vermiştim. Takimi da çok sevmiştim. Keşke kapanmasaymis. Şimdi de keşfetmeye çalıştım. Dediğiniz gibi olmuş diyet günlükleri altında gördüm. Ordan bir gruba daha yazdım. İki gruba da katılmak mümkün mü peki? Bir iki hafta içinde daha çok kendimi verebileceğim diyet spor işlerine. Aktif katılırım diye düşünüyorum, çünkü daha önce yapmıştım. İnşallah yine başarırım

ben de haftasonu tartıldım biraz almıştım. Bakalım 2 güne toparlarız belki biraz. Normalde canım bu kadar yemek yemek çekmez dikkat ediyorum diye herhalde saldırarak yiyesim geliyor hehehhe

Back
X