- 20 Mart 2008
- 141.338
- 212.659
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi accessdenied
- #3.381
Bugün mesajlar hep fazla fazla gidiyor görmezden gelin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yooo ben hep tek gördüm mesajlarıBugün mesajlar hep fazla fazla gidiyor görmezden gelin
1 geri sayfada var düzenledim de,başka topicdede oldu.yooo ben hep tek gördüm mesajları
Ne kadarı gittiMune dansoz olmayacagin ben bu hafta, zatiflamisim ayiptir soylemesi
1’iNe kadarı gitti
Çok iyi tebrikler
Cok tesekkurlerÇok iyi tebrikler
Rica ederim gayet güzel vermişsinCok tesekkurler
Teşekkürler.. benim sorunum baslayamamak. Eskiden cuma yarışmalarında güzel kilo vermiştim. Takimi da çok sevmiştim. Keşke kapanmasaymis. Şimdi de keşfetmeye çalıştım. Dediğiniz gibi olmuş diyet günlükleri altında gördüm. Ordan bir gruba daha yazdım. İki gruba da katılmak mümkün mü peki? Bir iki hafta içinde daha çok kendimi verebileceğim diyet spor işlerine. Aktif katılırım diye düşünüyorum, çünkü daha önce yapmıştım. İnşallah yine başarırımMerhaba,
Evet Cuma yarışmaları sona ereli epey oldu. Bu bölümde kilo vermek isteyenlerin oluşturduğu gruplar var, isterseniz hepsine bir göz atabilirsinizDiyet Günlükleri
Bizim grupta bunlardan biri, biz Çarşamba’dan Çarşamba’ya tartı veriyoruz, kilo vermek isteyenler boy kilo ve hedef kilosunu söylüyor listemize ekliyoruz.
Herkes kendine göre bir diyet yapıyor, diyet ve geyiği bir arada götürüyoruz :))
Çok katı kurallarımız yok ama kilo veremeyenlere 7500 adım cezası veriyoruz, ayrıca üst üste 2 hafta geçerli bir mazeret olmadan tartı vermeyenleri listeden çıkarıyoruz.
selamlar ben burdayım ama bişey yazmak istemedi canım kilo almışımSelamlar nerde bu diyetci hanımlar nerde huuuuuuu