- 18 Haziran 2015
- 3.871
- 38.930
- 508
- Konu Sahibi accessdenied
- #3.341
Buraya girmek için +2 aldım +1de yarın alırsam giriş biletini kapar mıyım skmsmskmd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boş yere alma yavrum ben veririm seve seveBuraya girmek için +2 aldım +1de yarın alırsam giriş biletini kapar mıyım skmsmskmd
Çok verme ama birde mümkünse kastan alaylm sksnskksBoş yere alma yavrum ben veririm seve seve
Ya mesajlari göremiyorum bildirimler yüzündenBurada en son yılbaşında gizli diyette olacağım demiştim de sözümü tutamanın verdiği rahatsızlık geldi birden ahhahaha
Biz evdeyiz valide de var
Ayy nasıl yaptınız ya30 kiloda az değil yani,vermeside zor tabi nyseki o kilo verilmiş fit olunmuş tebrikler diyorum.
Benim kızımda hamilelik zamanı 3nerdeyse 30 kiloya yakın almıştı,sonra verdi aralıklı oruçla epey verdi oda.
Şimdi 2.hamile 66 ile herhalde hamile kaldı diyorum zaten çok dikkat et diye nasıl olacak.
Ben değil kızım kilo vermişti aralıklı oruçla .Ayy nasıl yaptınız ya
Allah aşkına yöntemini söyleyin 30 kg fazlam var napacagim ya sırf bu yüzden panik atak anksiyete hastası oldumBen değil kızım kilo vermişti aralıklı oruçla .
Lütfen nasıl yaptığınızi anlatın lütfen benim de 30 kg fazlam varevet gerçi hamilelik kilolarıydı ama dikkat etmeseydim benim kalıcı kilolarım olabilirdi. 60 ile hamile kalıp 90 ile doğuma gittim eve geldiğimde 85 dim. sonra 1 yıl hem emzirdim hem spor yaptım hemde yediklerime dikkat ederek 58 kiloya düştüm. oğlumun 1 yaş gününde 58 kiloydum. ve beni en son oğlumun bebek mevlüdünde görenler 58 kilo halimi görünce şok olmuşlardı. biraz hırslı bi insanım kafama koyduğumu yapmak gibi bi huyum var.
Normal abartmadan yedi herhalde sabah 10 akşama doğru saat 6 filan yemek yediAllah aşkına yöntemini söyleyin 30 kg fazlam var napacagim ya sırf bu yüzden panik atak anksiyete hastası oldum
Merhaba,Selam herkese, cuma yarışmalarının kapandığını üzülerek farkettim. Bu grupta mi devam ediyorsunuz arkadaşlar? Aktif katılım var mı, yine cuma tartı günü mü? Biraz bilgi rica edecektim
Merhaba aslında herkesin bildiği ama bir türlü hayat düzeni olarak oturtamadığı şeyleri yaptım. çünkü yeni anneydim ve emziriyordum bu yüzden katı kurallarım yoktu. kafama 1 yıl gibi bi zaman belirledim çocuğumun doğum günü olarak. sonra abur cuburu kestim. çok canım çektiğinde eşiminkinden bi kaç tırtıklardım tabi ama hep değil. bol su içiyordum. canım bişey istediğinde sade nescefe yapardım hep yada soda içerdim. kahvaltılarımı normal yapıyordum. akşamlarıda erken kapatıyordum. mesela en geç 6-7 gibi. süt olsun diye asla şekerli gıdalara yönelmedim. ben hep çok su tükettim. birde evde eliptiğim var hergün en az 30 dk onu yapıyordum. bazen sıkılırsam leslienin 45 dk lık videolarını yapıyordum. hatta bazen gaza gelip aynı gün ikisini yapıyordum. oğlum 4 aylık falan olduğunda bahar gelmişti. her sabah onun uyku vaktinde bebek arabasına koyar sahile yürüyüşe çıkardım 1-1,5 saat yürürdüm. yani bol hareket, bol su ve abur cuburdan uzaklaşmak bana kilolarımı verdirdi. bu kadar...Lütfen nasıl yaptığınızi anlatın lütfen benim de 30 kg fazlam var
aynen öyle hanımım. ekmeği ben sadece kahvaltıda tüketirdim hala öyleyimNormal abartmadan yedi herhalde sabah 10 akşama doğru saat 6 filan yemek yedi
Abartmayın sakın ekmeği kesin protein alın
Diyetin Sultanları hepinize sağlıklı huzurlu bir sene dilerim.
Umarım yeni yılla birlikte umut ettiğiniz her şeye kavuşursunuz
Haftaya hepinizden fit vücutlar bekliyorum, bu gece hepiniz saldınız değil mi
günaydınlarGünaydınlar hanımlar