• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

evet gerçi hamilelik kilolarıydı ama dikkat etmeseydim benim kalıcı kilolarım olabilirdi. 60 ile hamile kalıp 90 ile doğuma gittim eve geldiğimde 85 dim. sonra 1 yıl hem emzirdim hem spor yaptım hemde yediklerime dikkat ederek 58 kiloya düştüm. oğlumun 1 yaş gününde 58 kiloydum. ve beni en son oğlumun bebek mevlüdünde görenler 58 kilo halimi görünce şok olmuşlardı. biraz hırslı bi insanım kafama koyduğumu yapmak gibi bi huyum var.
30 kiloda az değil yani,vermeside zor tabi nyseki o kilo verilmiş fit olunmuş tebrikler diyorum.
Benim kızımda hamilelik zamanı 3nerdeyse 30 kiloya yakın almıştı,sonra verdi aralıklı oruçla epey verdi oda.
Şimdi 2.hamile 66 ile herhalde hamile kaldı diyorum zaten çok dikkat et diye nasıl olacak.

30 kiloda az değil yani,vermeside zor tabi nyseki o kilo verilmiş fit olunmuş tebrikler diyorum.
Benim kızımda hamilelik zamanı 3nerdeyse 30 kiloya yakın almıştı,sonra verdi aralıklı oruçla epey verdi oda.
Şimdi 2.hamile 66 ile herhalde hamile kaldı diyorum zaten çok dikkat et diye nasıl olacak.
maşallah Allah bağışlasın. ilkinde vermiş yine verir. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ben kaçtım iyi akşamlar görüşürüz yemek işini halledeyim hemen .
bende kaçayım mesai bitti yolum uzun hayırlı akşamlar.. kolay gelsin sizede

Olur kuzucum, gaza getir grubu 😂

Geçen haftayla bu hafta aynı kiloda kalan veya kilo alanlar😬
Eki Görüntüle 3526733
Haftanın Sultanları
ARZELYAA ARZELYAA
prensesss016 prensesss016
@Tenceresiz kaldim anne
Cledyana Cledyana
Bllossom Bllossom

Haftanın Sınıfta Kalanları zaten listede işaretlendi 😬
7.500 adımı yürümeyenler ilk fırsatta yürüsün hatunlar 😌
Ben bu hafta geçen haftaya göre eksi çıkmıştım amaa😅 tartı sonucum yanlış olmuş geçen haftada hic kilo vermeden haftanın sultanı olmustum 😂 Bende bir terslik var anlamadım 🤣 Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Eklentiler

• Screenshot_20241226-224055_Step Counter - Pedometer.jpg
    Screenshot_20241226-224055_Step Counter - Pedometer.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 9
maşallah Allah bağışlasın. ilkinde vermiş yine verir. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

bende kaçayım mesai bitti yolum uzun hayırlı akşamlar.. kolay gelsin sizede
Amin çok teşekkürler sağol,dikkat etmesi lazım da verir gene inşallah.
Günaydınlar.

Günaydınlar efenim :KK36:ben bu sabah denememi yaptım veeee tam 500 gr farketti :KK57:yani uyandıktan sonra tuvalete gitmeden ve geceliklerimle tartıldım önce, sonra tuvalete girip çıktım geceliklerimi çıkardım hatta donsuz tartıldım veee 500 gr eksik çıktım. aradaki farkı görün kızlar ona göre tartılın bundan sonra :KK66:

Günaydınlar efenim :KK36:ben bu sabah denememi yaptım veeee tam 500 gr farketti :KK57:yani uyandıktan sonra tuvalete gitmeden ve geceliklerimle tartıldım önce, sonra tuvalete girip çıktım geceliklerimi çıkardım hatta donsuz tartıldım veee 500 gr eksik çıktım. aradaki farkı görün kızlar ona göre tartılın bundan sonra :KK66:
Ben hep cıbıl tartiliyorum kıyafetten gelen 100 gr ma bile tahammülüm yok 🤣

Ben demiştim demi nasıl fark ediyor diye 500 gr az değil yani.

Bu konulara girmesek olur mu 🥲 ben az da olsa evde kek sarma yaptım yedim dün bugün ama porsiyon olarak abartmadan tabi 🥲 yarın da ufacık öyle geçer ama sonra diyet devam sen napcaksın? Bu arada eşimle evde olurum ben
Hangi konu kız?
Bizde evdeyiz diyet yok ki zaten bu hafta

Back
X