Nasıl yani her öğün salata mıHerkese merhabaçok kilo aldım kilo vermem gerekiyor bir süredir yeni bir diyet arayışındayım sürekli diyet deniyorum...Onu dene bunu dene.. bıktım anlayacağınız bir de sağlığımdan olmak istemiyorum böyle farklı farklı şeyler deneyerek.Sağlıklı beslenerek diyet yapmayı düşündüm önce ama o da ayrı bir diyet listesi demek oluyor Bu yüzden düz salata yiyeceğim artık diyet için.. Yani salata yiyerek diyet yapacağım sadece. Gün içinde yediklerime de dikkat edeceğim sağlıklı hafif şeyler yiyeceğim bitti gitti.... Haftada birgün de mola vereceğim kendime.
Buraya her akşam hangi salatayı yaptığımı da not edeceğim.
Yok canım yazdım ya gün içinde yediklerime de dikkat edeceğim diyeNasıl yani her öğün salata mı
Akşam öğünü salatayla kapatacağım demek istedin yaniYok canım yazdım ya gün içinde yediklerime de dikkat edeceğim diyehafif şeyler yerim yoğurt,meyve fln
Evet canımAkşam öğünü salatayla kapatacağım demek istedin yani
Evet canım
İnşaallahHadi bakalım sağlıklı eksiler olsun beybi salata candır
Öyle olmuyor ya..o sağlıklı beslenmek demek ve onda porsiyon kontrolü falan gerekiyor dikkat etmezsen kilo veremiyorsun.Yani amaç kilo vermekse diyet diyince benim ilk aklıma gelen şey salataAma yine pek sağlıklı değil sanki. En azından salatanın yanına et, tavuk ya da balık ekleseniz. Ya da bir sebze veya bakliyat yemeği.
Salatayı düz mü yapacaktı ki?Ama yine pek sağlıklı değil sanki. En azından salatanın yanına et, tavuk ya da balık ekleseniz. Ya da bir sebze veya bakliyat yemeği.
Üzgünüm ama sürdürülebilir değil. Kastan kaybedersiniz bu şekilde. Sağlıklı olan her zaman iyidir. Az yersiniz ama her şeyden yersiniz.Öyle olmuyor ya..o sağlıklı beslenmek demek ve onda porsiyon kontrolü falan gerekiyor dikkat etmezsen kilo veremiyorsun.Yani amaç kilo vermekse diyet diyince benim ilk aklıma gelen şey salatahafif mis....
Bilmiyorum ki yine de bir süre sonra baymaz mı yaa. Ben sulu yemek insanıyım sebze yemeği olmazsa çılgın atarım ahshsjsSalatayı düz mü yapacaktı ki?
Ton balığı tavuk peynir vs ekler herhaldecnm çkti
Canının çekmesi de hemen şuracıkta ama Mune abla da şuralarda bir yerdeSalatayı düz mü yapacaktı ki?
Ton balığı tavuk peynir vs ekler herhaldecnm çkti
Çorap kadınıyım gibi olduBilmiyorum ki yine de bir süre sonra baymaz mı yaa. Ben sulu yemek insanıyım sebze yemeği olmazsa çılgın atarım ahshsjs
İnce bellinin yürüyüş saati değil mi yaCanının çekmesi de hemen şuracıkta ama Mune abla da şuralarda bir yerde
İnce belli gece bir geliyor kırbacıylaİnce bellinin yürüyüş saati değil mi ya
Ay yorumları beğeniyormuş bir an desssturrrrİnce belli gece bir geliyor kırbacıyla
Bu ara çok iletişim halindeyiz bildirimleri görünce bir tırsıyor insanAy yorumları beğeniyormuş bir an desssturrrr