- 6 Temmuz 2023
- 5.764
- 22.345
Salatadan bahsedelim aşkomAy dur kızın konusunu sabote etmeyelim gelengiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salatadan bahsedelim aşkomAy dur kızın konusunu sabote etmeyelim gelengiden
Canın çekiyo sonra yat uyuSalatadan bahsedelim aşkom
Sağolun yorum için ama yavaşta versen hızlı da versen belirli bir yeme düzenini oturtmadığın sürece tekar alıyorsun..Bu saydıklarınız çok güzel ama çorba fln içmeyi düsünmüyorum aksam sadece salata yiyeceğim yok sağlıklı olacağım yok şu faydalı yok bu faydalı bunu yiyim dersek gitmez bu kilolar Salata zaten sağlıklı dediğiniz gibi içine tabiki biseyler katmayı düsünüyorum iyi olur birde hicbi sey sürdürülebilir olmuyo ki enazından bunda şunu yiyim şu listeye uyuyim derdi yok kafan rahat salatanı ye geç...Mecburen birseyler yapmak zorundayım artık kilo vermek için o diyetlerle kafamı yoracağıma onları sürdürmeye çabalayacağıma bunu yaparım diye düşündüm yaniSabah iki yumurtalı bol peynirli bol salatalık domates yeşillikli az ekmekli bir kahvaltı patlatırsan çok güzel olur, bi de her akşam salata sürdürülebilir değil ya bi yerden sonra pes etme ihtimalin yüksek, dümdüz hiçbişeysiz salatayı kastediyorsan. Daha sağlıklı karbonhidratları katsana diyetine, mesela bu akşam üzeri ben yağsız bol yeşillikli kapya biberli yeşil mercimek salatası yedim yanında proteiniyle tabii ki, salatalarına doyurucu bakliyat türü katabilirsin, tam buğday makarna koyabilirsin, basmati pirinç yiyebilirsin, bi kase mercimek çorbası içebilirsin ne bileyim. Gün içinde de yoğurt yiyorsan içine azcık granola at ya da yoğurtla köfte ye tavuk ye hiç karbonhidrat yeme ama akşam biraz doyurucu ye, sonra gece çok acıkıp yeme atağı yaşayabilirsin. Ne kadar çok protein yersen o kadar az acıkırsın, tabağında önce sebzeleri ye sonra proteini karbonhidratı sona doğru yavaş yavaş ye, kan şekeri dalgalanmalarını azaltırsın. Yavaş kilo ver kalıcı olsun sağlıklı olsun. Eyyorlamam bu kadar
Benim dee canım çekti aynen canım düz salata değil tabikiSalatayı düz mü yapacaktı ki?
Ton balığı tavuk peynir vs ekler herhalde cnm çkti
Salata da sağlıklı ama hicbi sey sürdürülebilir değil öyle olsa herkes diyetini yapar kurtulurdu. Enazından bunda liste derdin yok kafan rahat salatanı yiyorsun bitti gitti. Az yemeyi basarsaydım zaten şişko olmazdım canım böyle daha iyiÜzgünüm ama sürdürülebilir değil. Kastan kaybedersiniz bu şekilde. Sağlıklı olan her zaman iyidir. Az yersiniz ama her şeyden yersiniz.
Merhaba sevgili günlük bugün diyetimin ilk günü daha doğrusu bugün diyete hazrlk yapmak istedim dün çok sağlıksız beslenmiştim. Bugün sadece sağlıklı beslendim..Satala yemeye yarın başliycam inşaallahHerkese merhaba çok kilo aldım kilo vermem gerekiyor bir süredir yeni bir diyet arayışındayım sürekli diyet deniyorum...Onu dene bunu dene.. bıktım anlayacağınız bir de sağlığımdan olmak istemiyorum böyle farklı farklı şeyler deneyerek.Sağlıklı beslenerek diyet yapmayı düşündüm önce ama o da ayrı bir diyet listesi demek oluyor Bu yüzden düz salata yiyeceğim artık diyet için.. Yani salata yiyerek diyet yapacağım sadece. Gün içinde yediklerime de dikkat edeceğim sağlıklı hafif şeyler yiyeceğim yoğurt,meyve falan akşamda salata bitti gitti....Haftada birgün de mola vereceğim kendime.
Buraya her akşam hangi salatayı yaptığımı da not edeceğim.
Bol eksilerin olsun ama bu şekil kilo verirsen çok hızlı geri alırsın daha önce denedigim bir yöntem çünkü 1 aydır diyetteyim sağlıklı beslenerek istediğimi porsiyon kontrolü yaparak yedim zumba ve Leslie yaparak 7 kilo verdim kaçamaksız bir şekilde amaHerkese merhaba çok kilo aldım kilo vermem gerekiyor bir süredir yeni bir diyet arayışındayım sürekli diyet deniyorum...Onu dene bunu dene.. bıktım anlayacağınız bir de sağlığımdan olmak istemiyorum böyle farklı farklı şeyler deneyerek.Sağlıklı beslenerek diyet yapmayı düşündüm önce ama o da ayrı bir diyet listesi demek oluyor Bu yüzden düz salata yiyeceğim artık diyet için.. Yani salata yiyerek diyet yapacağım sadece. Gün içinde yediklerime de dikkat edeceğim sağlıklı hafif şeyler yiyeceğim yoğurt,meyve falan akşamda salata bitti gitti....Haftada birgün de mola vereceğim kendime.
Buraya her akşam hangi salatayı yaptığımı da not edeceğim.
Sağol canım ben de porsiyon kontrolü ve sağlıklı beslenmeyi denedim ama yapamıyorum... Sadece salata yemek kolayıma geliyor geri almamaya dikkat edeceğim diyetten sonra kilo koruma moduna gircem ya ben zaten duygusal yemeden dolayı aldım bu kiloları Aslında çok yemezdim diyet bitince dikkat edeceğim sen ne kadar süre salata yedin ve ne kadar verdin ne kadarını geri aldın peki?Bol eksilerin olsun ama bu şekil kilo verirsen çok hızlı geri alırsın daha önce denedigim bir yöntem çünkü 1 aydır diyetteyim sağlıklı beslenerek istediğimi porsiyon kontrolü yaparak ve zumba, Leslie yaparak 7 kilo verdim kaçamaksız bir şekilde ama
Ahh bende de duygusal yeme 93 kilodan 84 e düştüm 1 ayda kahvaltı yulaf ile akşam da normal salata arada bir tavuklu veya peynirli yapardım bıraktıktan sonra 2 ay içinde 92.5 kiloya çıktım tekrar ama şuan diyetisyen kontrolünde çok güzel bir şekilde 7 kilo verdim hiç aç kalmayarak bol spor ve su icerekSağol canım ben de porsiyon kontrolü ve sağlıklı beslenmeyi denedim ama yapamıyorum... Sadece salata yemek kolayıma geliyor geri almamaya dikkat edeceğim diyetten sonra kilo koruma moduna gircem ya ben zaten duygusal yemeden dolayı aldım bu kiloları Aslında çok yemezdim diyet bitince dikkat edeceğim sen ne kadar süre salata yedin ve ne kadar verdin ne kadarını geri aldın peki?
En iyi kılo verme yontemı aralıklı oruç tutturmak. Gece aç kaldın mı. Sabah tok uyanıyorsun. Ben böyle baya kılo vermiştim. Kalıcıda oluyor. Beşten sonra bısey yeme bak nasıl erıyorsun. Bende doğum yapayım. Tekrar baslıyacagım. 80 den 57 düşmüştüm. 4 . 5 aydaSağol canım ben de porsiyon kontrolü ve sağlıklı beslenmeyi denedim ama yapamıyorum... Sadece salata yemek kolayıma geliyor geri almamaya dikkat edeceğim diyetten sonra kilo koruma moduna gircem ya ben zaten duygusal yemeden dolayı aldım bu kiloları Aslında çok yemezdim diyet bitince dikkat edeceğim sen ne kadar süre salata yedin ve ne kadar verdin ne kadarını geri aldın peki?
Oo 9kilo vermişsin ne güzel ya inşaallah bende veririm ama sonrasında nasıl tekrar aldın.. Ben sonrasınn önemli olduğunun farkındayım ve inan ki hangi diyeti yaparsan yap sonrasında dikkat etmezsen yine alırsın... Mesela şuan diyetisyene gidiyorsun kilo veriyorsun ama sonrası çok önemli.. Diyetisyen fln sıkıyor beni bu kolayıma geliyor ama dediğim gibi diyetisyene de gitsen sonrası önemli canım...Ahh bende de duygusal yeme 93 kilodan 84 e düştüm 1 ayda kahvaltı yulaf ile akşam da normal salata arada bir tavuklu veya peynirli yapardım bıraktıktan sonra 2 ay içinde 92.5 kiloya çıktım tekrar ama şuan diyetisyen kontrolünde çok güzel bir şekilde 7 kilo verdim hiç aç kalmayarak bol spor ve su icerek
Açlık hiç bana göre değil canım.. denedim yapamadım Salata kolayıma geliyorEn iyi kılo verme yontemı aralıklı oruç tutturmak. Gece aç kaldın mı. Sabah tok uyanıyorsun. Ben böyle baya kılo vermiştim. Kalıcıda oluyor. Beşten sonra bısey yeme bak nasıl erıyorsun. Bende doğum yapayım. Tekrar baslıyacagım. 80 den 57 düşmüştüm. 4 . 5 ayda
Ben sadece salata yedim akşamları sonrasında yemeklere aç kurt gibi saldırdım o yüzden aldım hızlı bir şekilde ama şuan öyle problemim yok herseyi yiyorum az ama canım bişey çekmiyor 6 dan sonra birşey yemiyorum gerçekten açlık şifa diyetisyenim de çok motive ediyor gerçekten ama artık işin sırrını çözdümOo 9kilo vermişsin ne güzel ya inşaallah bende veririm ama sonrasında nasıl tekrar aldın.. Ben sonrasınn önemli olduğunun farkındayım ve inan ki hangi diyeti yaparsan yap sonrasında dikkat etmezsen yine alırsın... Mesela şuan diyetisyene gidiyorsun kilo veriyorsun ama sonrası çok önemli.. Diyetisyen fln sıkıyor beni bu kolayıma geliyor ama dediğim gibi diyetisyene de gitsen sonrası önemli canım...
Ben doyurucu salatalar yiycem canım yani çok aç kalacağımı sanmıyorum birde haftada birkez mola vereceğim...Ben sadece salata yedim akşamları sonrasında yemeklere aç kurt gibi saldırdım o yüzden aldım hızlı bir şekilde ama şuan öyle problemim yok herseyi yiyorum az ama canım bişey çekmiyor 6 dan sonra birşey yemiyorum gerçekten açlık şifa diyetisyenim de çok motive ediyor gerçekten ama artık işin sırrını çözdüm