Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

Yalnız değilsin merak etme ben sabahları aç karna iyice çiğneyerek yutuyordum.Bikaç sabah yaptım.En son bayılacaktım az daha bıraktım ama bu gece yatmadan tekrar içicem çörek otunun saymakla bitmeyen faydası var.Bende pehlivanım ama kurtulacaz.Olsun güreş bizim milli sporumuz

hahaha doğru ama gösterelim herkese, hedeflerimiz de yakın zaten kilolarımızı verelim, bırakmak pes etmek yok! :) güreşçiliği bırakalım artık

teşekkürler yaptım galiba :))))

sizinle konusmak istiyorum kızlarrrrrrr:)))))))))

sizde benim gibi SIKILDINIZ herhalde:), valla sanki gunler gecmek bilmiyor sanki, saatler cok yavas ilerliyor sanki, bi an once zafere ulasmak istiyorum, icim icime siyimiyor, ama bu isteyim zaten mumkun degil, sabirli olmaliyim, hem ne demisler sabireden dervis muradina ermissss
Buarada bugun bende zumbaya basladim kizlar, ilk kez, cok zevkli evde bu kadar hareketli oldugumu hatirlamiyorum. Bir de annemi ikna edip temmiz havada bir tur yapsak ne de iyi olur (yalniz basina cekilmiyor)

yeni gördüm siz kaç kilosunz yaş kaç yazarmısınz aksamları da açıyosanız konusalım

Neyse kimseden ses seda yok ben yazim bari:) ben biliyomda gerçi ne yaptığımı ama yazıya dökeyimki kalıcı olsun.Sabah küçük yumurcağım uyanmış e haliylede beni uyandırdı. mama hazırlama falan derken uzun süreceği için hemen birşeyler yemeliydim çünkü uyandıktan sonraki ilk 1 saat çok önemli metabolizma hızmız açısından mutlaka kahvaltı şart kahvaltı yapmaya zamanımız yoksa bir elma olur 2 bisküvi olur bişeyler mutlaka yemeliyiz.bende akşamdan kalan bezelye yemeğini yedim 4 kaşık.Dışarı çıkmak için hazırlandım ve ara öğün olsun diye 4 kaşık yoğurt yedim.Öğle öğünü dışarda olduğum için kaynadı.dışarda bir paket diyet bisküvü atıştırdıktan sonra bir daha akşam 2 adet buğulama balık yedim.iki tane biraz fazla oldu galiba amaneysem biraz öncede kiraz yedim geç vakitte ama oda bağırsaklarımı çalıştırsın dedim.Bu arada ip aldım pazardan 25 tane ip atladım .Nerden baksan gezerken 3 saatte yürümüşümdür.Kapanışı böylece yaptım.Sırada yarın tartıya çıkmak kaldı İnşallah

Ay canim yaa, annesini de uyadirirmis sabah sabah, gerci sana boylece yardimci oluyor annesi (sabahlari erken kalkmak en sagiliklisi)

Genelde aksamlari cok erken yatarim (annem baana tavuk der zaten ) O yuzden fazla yazamiyorum.

Hadi bakalim, hayirli haberlerini bekliyorum (tarti acisindan)

Günaydın, şükürki bu sabahta azda olsa tartıda değişiklik olmuş.Uyku ne zaman gelirse yatmakta iyi çünkü metabolizma hızına uykuda etkili.Normalde çok uyuyan kilo alır derlerde ben bi yerde okumuştum tam tersiymiş.Sende yaz bişeyler vakit buldukça hem motive ediyo hemde mutlu ediyo beni çünkü evde oğlum ve eşimden başka kimse yok :)

Sanada gunaydinlar:), olsun canim hic moral bozmak yok, azda olsa, yeterki yediklerimize dikkat edelim. Bir de vakit buldukca spor yap (egzersizler, zumba, yada herhangi bisey) Gerci senin ufaklik buna pek izin vermiyordur herhalde, asil sporu ben sana yaptiririm annecim merak etme diye kosturuyordur seni
Evet eskiden bende hep oyle bilirdim ve cok gec yatip sabahlari da hic uyanamazdim (abartmiyorum, uyanmam oglen 12.00-13.00 buluyordu) Ama artik erken yatiyorum, ve erken kalkmak icinde saat kuruyorum (aksitaktirde gene kalma isteyim yokta)

Evet canim vakit buldukca ben hep yazarim, gercekten de dedigin gibi insan motive oluyor. :)

Sagilikli ve enerjik bir gun gecirmemiz dilegile

Doğru söylüyorsun biz bu kiloları bir anda almadıkki bir anda verelim.Vakit buldukça bişeyler yapmaya çalışıyorum geçen hafta oryantal yaptımda sanırım bonumu sakatlamışım feci şekilde ağrıyo şimdide ip atlamaya başlicam ama başlamadan kesinlikle ısınmam lazım yine sakatlanma olmasın diye.Benim ufaklık daha 6 aylık ama bir emeklemeye başlarsa spora falan gerek kalmicak.Bide kilo cetveli yapmanı öneririm ne kadar kilo verdiğini gösteriyoya daha azim veriyo.hadi kolay gelsin hepimize

Ay aman canim ne olur dikkat et! Spor yapip kilo vericegiz diye saligimizdan da olmayalim. Yapabildigimiz kadar, kendi bunyemize gore.
Evet bende kilo cetveli yapmak istiyorum, birazdan deniceyim, bakalim basaririm insallah

Ay aman canim ne olur dikkat et! Spor yapip kilo vericegiz diye saligimizdan da olmayalim. Yapabildigimiz kadar, kendi bunyemize gore.
Evet bende kilo cetveli yapmak istiyorum, birazdan deniceyim, bakalim basaririm insallah

Başarırsın çok kolay yapamazsan sor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…