- 26 Mart 2013
- 31
- 5
- Konu Sahibi seyhanmerve
teşekkür ederim canım galiba kilolar gidiyo daha 3.gün ama farkediyorumcetveli en baştan oluşturman gerekiyo diye biliyom ben öyle yapıyom :)Yeterki verelimde yazarız...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım galiba kilolar gidiyo daha 3.gün ama farkediyorumcetveli en baştan oluşturman gerekiyo diye biliyom ben öyle yapıyom :)Yeterki verelimde yazarız...
Başarırsın çok kolay yapamazsan sor :)
Sevindim buna yola devam sabırla :)teşekkür ederim canım galiba kilolar gidiyo daha 3.gün ama farkediyorum
valla deminden beri ugurasiyorum ugurasiyorum ama olmuyor, herseyi yaptim, sadece yapistirdigimda en son yani, kabul etmiyor
Bak tarif edeiyim o yapıştırdığım galiba ilk olan .3 tane alt alta varya en sonuncusunu yapıştır sonu png ile biten sorun olursa yine sor.3. yü yapıştır .Bendede aynısı oldu 3. sıradakini yapıştırınca kabul ediyo cetveline kavuşuyossun
aaaa evet basardim cok sagol
Hayrlı olsun ,uğurlu gelsin...
aaayyyy kizllaaaarrrrr resmen yaniyorum, kaslarim aciyor!!! Az once ilk defa bir pilates videosu acip yapmaya calistim, tumunu tamamiyle yaptigimi soyleyemem, fakat cogunu yaptim, ve cokda zorlandim. Ama pes etmicem, yarin gene denicem.
Tabi agrilardan durabilirsem, ama olsun
Önce biraz ısınsaydın benim boynum tutuldu feci şu anda .hem ısınırsan daha rahat yaparsın zorlanmazsın o kadar kolay gele
aaayyyy kizllaaaarrrrr resmen yaniyorum, kaslarim aciyor!!! Az once ilk defa bir pilates videosu acip yapmaya calistim, tumunu tamamiyle yaptigimi soyleyemem, fakat cogunu yaptim, ve cokda zorlandim. Ama pes etmicem, yarin gene denicem.
Tabi agrilardan durabilirsem, ama olsun
ne güzel düzenli yapabilirsen ben yapamıyorum bi saat belirleyelm sabah sonra açar yazarız
Evet mutluyum 71.1 olmuşum olucak olucak...
Bu arada boynumdan dolayı ip atlamaya başlayamadım.Ama ballı tarçın kürüne başladım dün gece umarım faydası olur...
İnşallah hepimiz bol bol yağ yakalım toksin atalımMasallah canim, cok sevindim:) Merak etme yeter ki isteyelim sonunda olur hayirlisiyla
balli tarcin kuru nasil oluyor canim, acikliyabilirmisin?
selamlarr arkadaşlarr internetimde sorun vardı, siteye giriyordum ama cevap yazamıyordum yoksa devamlı yazardım hehehe :)
dün kastamonu'dan arkadaşım geldi üni.den uzunca zamandır görüşmüyorduk. dün full beraberdik patates kızartmaları abur cuburlar...
malesef dün bozuldu diyetim ama yemesem olmazdı ki suç benim kabul ama bugün devam diyete ümitliyim :)
neler yediğimizi günlüklerimizi yazalım yahu kimseden fazla ses çıkmıyor :)