Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

Evet ip atlama yonteminin cok etkili oldugunu duymustum dogrudur. Evet ama 1 ay kadar dengeli beslenme ve sonrasinda hareket artik sen ne istersen. Sakatlanma durumu cok yuksek biranda isinmadan yapilan egzersizlerde. Kendini yormadan, az az mesela ilk gunden 1 saat yapmak zorunda degilsin 25 dkyla basla sonra 5 er dakika artir hergun kendine. Ben oyle yapiyorum, hadi kolay gelsin.

Dün 71.9 dum bugün 72.0 ım

Olsun, o olur arada, bazen metabolizma sasiriyor bi de tuvalete cikamadiysan oluyor. Ama olsun moralini bozma aldigin sadece 100 gram, yarin uyandiginda daha dikkatli beslen ve 6 dan sonra bisey yememeye calis, bi de hareket yap evde dans et, yuruyus yap, yarim saat de olsa yap canim.

Haklısın bende bozarsam hep akşam öğününde bozuyorum ama bi daha olmicak tüm arkadaşlar şahit olsun :)

çok sağolun tabi hemen. en yakın arkadaşım çörekotlu yoğurtla tam 5 kilo vermiş. şöyle oluyor: çörekotu iştahı kapatıyor, ve müshil etkisi avrmış bağırsakları yağlıyormuş ve bu sayede bağırskaların kayganlığı artıyor, boşaltım hızlanıyor yani. afedersiniz bol bol tuvalete gidiyorsunuz ama bence değer. bir ayda 4-5 kilo garanti diyebilirim. normalde çörek otu yemeklerden yarım saat önce günde 3 kere ortalama 200 tane çörek otunu çğneyip yutmak zayıflatıyormuş. ama arkadaşımın denediği daha iyi çünkü yemek öncesi çörek otu yesek de yemekte ağır yağlı yersek yine kilo alırız sonuçta. öğünlerde yoğurtlu çörek otu iyi olur hem çörek otu iştah kapatır hem de yoğurt protein olduğu için doyurucu etkisi var :)
ben bu sabah başladım işte sadece bi muz yedim başka bi şey yemedim bol bol su içicem :) sınavlarım bitsin (lys) her gün yürüyüşe de çıakcağım :) inşallah veririm 60 olsam cidden yeter nasıl olsa 1.68im orta halli olsam yeter suratım şişko olduğundan kilo verirsem kötü durmasından korkuyorum :/

Hosgeldin, biraz kendinden bahsedermisin. Ve ne zaman baslamayi dusunuyorsun??
Hdi hayirli olsun

ben dün aklıma koydum aslında bugünde haraket ettm biraz fakat bilmediğim şu cizelge yada cetvel neyse bilmiyorum onu nasıl hazırlıcam ne işe yarıyor tam olarak ben şuanda 90 kiloyum 162boyum 25 yasndaym evliyim 10yıldr ve bebeğim olmuyor

annem karnıyarık yapmış of tam da bugünü buldu şu an çörekotlu yoğurt yiyorum tadı rezalet ama dayanıyorum el mahkum :)

peki bana tekrar yazarmısnız rica etsem ben nerde okuduğumu bile bulamadm siteyi tam bilmiyorm kafam karıstı orda gecen yazılar nerde ve o yapılacak olanlar .((((bulamıyorum

tabi yazan arkadaştan kopyalayayım hemen tek tek yapın hallolucak göreceksiniz :)

1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefini yaz
10-Your starting weight: baş.kilonu yaz
11-Your current weight bugünki kilonu yaz 73.5 gibi araya nokta koy virgül değil
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..

14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz

nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..bu kadar..

profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır..Hepsi bu kadar, yine aklina takilan olursa yazarsin canim.

Yoğurda devam ha gayret

vallahi midem bulanıyor bu çörek otunun tadını bi ben mi sevmiyorum ya kokusu dahi iğrenç öff ama vereceğim o kiloları.
bıktım artık bizim tüm sülale incecikler genetik hepsi zayıf ailenin tek ayıcığı benim kompleks yapıyorum artık bana pehlivan muamelesi yapıyorlar

çok uzun anlatılmış bu çizelge nasıl yapılıyor ama ben anlamadm yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Gir siteye sırayla uygula inanki zaman almıyor.Başlangıçta uzun gibi bende öyle yaptım uzun gelmişti ama öyle değil.Bir dene bak yapacaksın takıldığın yeri yaz.Yardımcı olabilirsem olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…