- Konu Sahibi seyhanmerve
-
MERHABA arkadaşım siteyi kullanmayı tam bilmiyorum bende sen gibi arkadaşlara katılmak istiyorum benide aranıza alın:)
Canım dün akşam arkadaş gelmişti bana o da kilo vermeye çalışıyor.İp atlayarak bir haftada 1 kilo verdi ama daha zayıf duruyo sıkılaşmış sanırım.Bende başlıcam atlamaya çünkü boğazından kıssanda bir dönem sonra hareket etmek gerekiyo.Ama ip atlamadan önce mutlaka hafif hareketle ısınmak lazımmış.Yoksa sakatlanma ihtimali yüksekmiş.Bol azimli günler :)
Dün 71.9 dum bugün 72.0 ım
kizlarr bu sabah tartildim, 1 haftada 1 kilo vermisim, simdi 64 um
Olsun, o olur arada, bazen metabolizma sasiriyor bi de tuvalete cikamadiysan oluyor. Ama olsun moralini bozma aldigin sadece 100 gram, yarin uyandiginda daha dikkatli beslen ve 6 dan sonra bisey yememeye calis, bi de hareket yap evde dans et, yuruyus yap, yarim saat de olsa yap canim.
Merhaba. aramiza hosgeldin canim..Tabiki katilabilirsin, Eger sen 60 kilo yeterli benim icin dersen, hemen kollari siva derim:))
evet verebilirsin, ne zamn ki enerjini kaybettin bikkinlik geldi gir buraya yaz biseyler, baska insanlarin baskalasimlarina bak, valla ben oyle daha cok motive oluyorum.
Corekotlu yogurdu merak ettim, nasil etkisi var ve nasil yeniyor, biliyorsan yazabilirmisin??
aa benim de çizelgem oldu oley! :) bu arada bi şey sorucam çizelgeyi nasıl değiştiriyoruz kilo verdikçe :)
Hosgeldin, biraz kendinden bahsedermisin. Ve ne zaman baslamayi dusunuyorsun??
Hdi hayirli olsun
aa benim de çizelgem oldu oley! :) bu arada bi şey sorucam çizelgeyi nasıl değiştiriyoruz kilo verdikçe :)
tamam sağolun :)Benim bildiğim yeniden düzenlemen gerekiyo...
çok uzun anlatılmış bu çizelge nasıl yapılıyor ama ben anlamadm yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
valla ben de orda anlatılanların aynısını yaptım tek tek :/
annem karnıyarık yapmış of tam da bugünü buldu şu an çörekotlu yoğurt yiyorum tadı rezalet ama dayanıyorum el mahkum :)
Bu konunun 5. sayfasında yazıyo canım oradan bakabilirsinpeki bana tekrar yazarmısnız rica etsem ben nerde okuduğumu bile bulamadm siteyi tam bilmiyorm kafam karıstı orda gecen yazılar nerde ve o yapılacak olanlar .((((bulamıyorum
peki bana tekrar yazarmısnız rica etsem ben nerde okuduğumu bile bulamadm siteyi tam bilmiyorm kafam karıstı orda gecen yazılar nerde ve o yapılacak olanlar .((((bulamıyorum
Yoğurda devam ha gayret
çok uzun anlatılmış bu çizelge nasıl yapılıyor ama ben anlamadm yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?