Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

valla deminden beri ugurasiyorum ugurasiyorum ama olmuyor, herseyi yaptim, sadece yapistirdigimda en son yani, kabul etmiyor

Bak tarif edeiyim o yapıştırdığım galiba ilk olan .3 tane alt alta varya en sonuncusunu yapıştır sonu png ile biten sorun olursa yine sor.3. yü yapıştır .Bendede aynısı oldu 3. sıradakini yapıştırınca kabul ediyo cetveline kavuşuyossun

aaaa evet basardim cok sagol

aaayyyy kizllaaaarrrrr resmen yaniyorum, kaslarim aciyor!!! Az once ilk defa bir pilates videosu acip yapmaya calistim, tumunu tamamiyle yaptigimi soyleyemem, fakat cogunu yaptim, ve cokda zorlandim. Ama pes etmicem, yarin gene denicem.
Tabi agrilardan durabilirsem, ama olsun

Son düzenleme:

Önce biraz ısınsaydın benim boynum tutuldu feci şu anda .hem ısınırsan daha rahat yaparsın zorlanmazsın o kadar kolay gele

Önce biraz ısınsaydın benim boynum tutuldu feci şu anda .hem ısınırsan daha rahat yaparsın zorlanmazsın o kadar kolay gele

dogru soyluyorsun canim, birdaki severe isinma hareketleri! Her seferinde yapicam diyorum ama unutuyorum
Yarin sabah kesin kas agrilariyla uyanicam
Sagol canim insallah kolay gelir gecer

ne güzel düzenli yapabilirsen ben yapamıyorum bi saat belirleyelm sabah sonra açar yazarız

ne güzel düzenli yapabilirsen ben yapamıyorum bi saat belirleyelm sabah sonra açar yazarız

Insallah canim, gercektende duzenli olarak yapmak istiyorum.
Ayrica kizlaar bol bol kol kas, kalca egzersizi yapin. Bir iki ay once youtubedan buldugum videolardan kol ve kalca calismalari yaptim, sonra bir ara birakmistim, fakat yine bayadir basladim, ve emin olun ki kol kaslarim sertlesmeye basladi, kalca bolgem ve ust bacaklarim da oyle:)
O yuzden bol bol hareket, egzersizler, pilates artik ne yapabilirsek :)

Bu arada boynumdan dolayı ip atlamaya başlayamadım.Ama ballı tarçın kürüne başladım dün gece umarım faydası olur...

selamlarr arkadaşlarr internetimde sorun vardı, siteye giriyordum ama cevap yazamıyordum yoksa devamlı yazardım hehehe :)
dün kastamonu'dan arkadaşım geldi üni.den uzunca zamandır görüşmüyorduk. dün full beraberdik patates kızartmaları abur cuburlar...
malesef dün bozuldu diyetim ama yemesem olmazdı ki suç benim kabul ama bugün devam diyete ümitliyim :)
neler yediğimizi günlüklerimizi yazalım yahu kimseden fazla ses çıkmıyor :)

balli tarcin kuru nasil oluyor canim, acikliyabilirmisin?

Çubuk tarçın varya onu 2-3 dk suda kaynatıyosun çay gibi.Sonracığıma bir çay kaşığı bal koyduğun bardağa bu çayı koyup karıştırıyorsun akşam yatmadan önce sabah aç karına içiyorsun fakat belli bi dönem yapacaksın.Zararı var mı bilmiyorum ama kan şekerini dengeliyormuş,metabolizmayı hızlandırıp vede tatlı yeme isteğini gideriyomuş. Daha fazla detayı netten araştırabilirsin birçok yazı var canım

Arada öyle kaçamakları bende yapıyorum hemde bolca :) Ama artık karar verdim yapmicam dedim bugün 3. gün oluyor kararı alalı Önemli olan bozduktan sonra kaldığın yerden devam etmek canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…