Kizlar merhaba,
Size soyle bir teklifim var, yeterli kadar arkadasa sahibiz bu konu altinda. Sizlerden ricam, lutfen kendinizi tanitin ve kac kilosunuz boyunuz, yasiniz, kilonuz ve hedef kilonuz neler.
Hem birbirimizi tanima hemde motive etmek icin birebir. Ayrica ben birde isimleri tam aldiktan sonra soyle birsey daha dusunuyorum, herkesin adini haftalik olarak bir cizelgede yazicam, orada sabit olan kilo ve haftalik verilen kilo karsilastirmasi yaparak, nerelere geldigimizi kolayca gorebiliriz. Ben simdi kendimden basliyim,
Adim Seyhan, 24 yasindayim.70.7 kilo ile basladim, ve 4 gunde 69.7 kiloya ulastim. hedefim 50. Bu gecen 4 gun boyunca her sabah kalkinca 1 cay bardagi zencefil zerdecali karistirip limon ekleyip ictim.Sonrasinda yesil cay, ve ardindan corn flakes sekersizinden, 1,5 litre suyu ihmal etmedim hergun. Aksamlari haslanmis brokoli, havuc, bezelye, ve dari karisimi yedim. Ve zumba yaptim 30 dk. Burdayim ve hedefim olan 50 kiloyu gorene kadar vazgecmek yok. 4 gundur yarin 5.gunum hic ekmek, unlu seyler, tuz, yag, seker yemedim. Abur cubur hic, cigdem disinda
Neyse ben burdayim kizlar. Lutfen kendinizi kisaca tanitirsaniz cok guzel olur. Umarim yepyeni baslangiclara birlikte baslariz..