Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

kızlar bende 24 yaşındayım. yaklaşık 1.5 ay önce doğum yaptım. 76 kilo ile hamile kalıp 94 ile doğuma girdim. şu anda 86 kiloyum. boyumda 1.75 cm. evet bu gün itibariyle başlıorum sizinle birlikte :) hedef 70 inş. biraz dikkat edersem emzirdiğim için biraz hızlı kilo werebilirim gibi gelio.
yazdıklarınızı okudum da,biraz şanssız durumdasınız,yemekleri anneler hazırlayınca,genele uymak zorunda kalıo olacaksınız. ama yemeklerden az tüketmeye gayret edin olur mu :)))
ben bugün itibariyle ekmeği kesiyorum sadece akşam 1 dilim. şekeri kesiyorum,3 lt su ztn günllük tüketiyorum,19 itibariylede su hariç hiç bişiy yemiorum.
SÜPER OLDU YA BÖLE,YAZMAK ÇOK KOLAY DA UYGULAMAK NASIL OLACAK BAKALIM. :)

kızlar bende aranıza katılmak istiyorum ama ağzımı nasıl tutucam bilmiyorumm ya ağustosta nişanım var ama ben yiyorummm heppp :KK43:(

Kızlar dün komşumuzda tartıldım tartı daha alamadığım için annemden 8 günde 2.5 kilo vermişim ama sabah tartılmak en doğrusu ben gece tartıldım diyete devamm:))))

neler yapıyorsun canım tam olarak bende 2 aydır diyet halindeyim 5-6 kilo verdim ama sürekli bir alıp bir verme halindeyim:KK43:

kızlar bende 24 yaşındayım. yaklaşık 1.5 ay önce doğum yaptım. 76 kilo ile hamile kalıp 94 ile doğuma girdim. şu anda 86 kiloyum. boyumda 1.75 cm. evet bu gün itibariyle başlıorum sizinle birlikte :) hedef 70 inş. biraz dikkat edersem emzirdiğim için biraz hızlı kilo werebilirim gibi gelio.
yazdıklarınızı okudum da,biraz şanssız durumdasınız,yemekleri anneler hazırlayınca,genele uymak zorunda kalıo olacaksınız. ama yemeklerden az tüketmeye gayret edin olur mu :)))
ben bugün itibariyle ekmeği kesiyorum sadece akşam 1 dilim. şekeri kesiyorum,3 lt su ztn günllük tüketiyorum,19 itibariylede su hariç hiç bişiy yemiorum.
SÜPER OLDU YA BÖLE,YAZMAK ÇOK KOLAY DA UYGULAMAK NASIL OLACAK BAKALIM. :)

Hosgeldin canim, bebisin icin Rabbim hayirli sagikli buyumegi nasip etsin inshallah! (bebisleri cok severimde :KK70:)
Hani yazdiklarinizi okudum demissiniz ya, eveet yaa, fakat yemin ediyorum 2-3 gundur annem yemek yaptikca basinda bekliyorum, annem mesela diyor tuz ekleyimmi... hayir sakin diyorum. Bayri biraz bisey ekleyim diyor, ben kafa salliyorum, onun yerine kara biber ekle diyorum mesela, baharatlarla yemegin tadini dengelemek icin. Aynisini Yag eklemede de yasiyoruz, ama soyledim anneme kararliyim. Tam olmasada boyle sekilde yardimci olacakmis bana (hadi bakalim:p)

Insallah uygulamasida kolay olur canim, yeter ki biryerden baslayalim :KK66:

kızlar bende aranıza katılmak istiyorum ama ağzımı nasıl tutucam bilmiyorumm ya ağustosta nişanım var ama ben yiyorummm heppp :KK43:(

Canim sende hosgeldin, yemin ediyorum ben ve cogu kisi oyle, fakat biryerden baslamak lazim.
ben simdi mesela 6 ogun yiyorum, yani 3 ara, 3 ana, fakat ana yemekleri abartigimi soyleyemen. Hele aksamlari bol limon eksili ve 1 tatli kasigi zeytinyagli bol salata yapip yiyorum yaninda mesela 1-2 kofte, yada 1-2 kasik yemek.
Ve kutu meyve sularini da cokdandir kesdim, zaten asitlileri icmiyorum, yani tek suyla kaldim, basende taze portakal SIKIP iciyorum sadece
Ayrica seni de kutlarim canim, Rabbim sizi mutlu etsin :)

Canim dun oglene dogru her zamanki gibi siteye goz atip insanlarin nasil motive olduguna bakiyordum ki, senin yazini gordum. Ve o kadar etkilendim ki, cok motive edicisin, ve tez canli gibi geldin bana. Ondan sonra sirf eyer isterseniz sizinle ve diger arkadaslarla birlikte baslamak icin burraya uye oldum!

Bana gelince ben varim, cunku artik gercekten biktim! 22 yasindayim, boyum 160 ve kilom 66, yani anliyacagin gibi davul gibi birseyim. Kendimi bildim bileli hep karnimi icime cekerek yurudum (aksi taktirde hamileymisim gibi gozukuyorum :KK43:)

Ayrica Allah tamamini erdirsin, Umarim coook mutlu olursun (herkesle birlikte :) )

benıde arranıza alınnn nnnnn :KK70:

kızlar bende aranıza katılmak istiyorum ama ağzımı nasıl tutucam bilmiyorumm ya ağustosta nişanım var ama ben yiyorummm heppp :KK43:([/QUOTE

Hosgeldin aramiza, bak sana bir tavsiye, simdi kac kilosun bilmiyorum yazmamissin cunku, ama soyle dusun,o guzelim kiyafete 50-55 kilo arasi girmek var, ve kugu gibi suzulmek var, yada heryerden fiskirmis sekilde girmek var. Sence hangisi guzel, yedigimiz onca yagli seyleri dusundukce iyyhh diyorum, hem sagliksiz hemde yag yapiyor.
Bak tut bir tane defter, hergun neler yedin bak, agustosa kadar en az bir 7-8 kilo verirsin. Cunku soyle hesapla, eger haftada 1 kilo verirsen ayda 4 kilo yaparki bu gercekten saglikli. Bilemiyorum sen ne dusunuyorsun ama durum bu. Bi de yasini ve kilonu yazarsan ona gorede konusabiliriz. Bol sans canim:KK23:

Canim sende hosgeldin, yemin ediyorum ben ve cogu kisi oyle, fakat biryerden baslamak lazim.
ben simdi mesela 6 ogun yiyorum, yani 3 ara, 3 ana, fakat ana yemekleri abartigimi soyleyemen. Hele aksamlari bol limon eksili ve 1 tatli kasigi zeytinyagli bol salata yapip yiyorum yaninda mesela 1-2 kofte, yada 1-2 kasik yemek.
Ve kutu meyve sularini da cokdandir kesdim, zaten asitlileri icmiyorum, yani tek suyla kaldim, basende taze portakal SIKIP iciyorum sadece
Ayrica seni de kutlarim canim, Rabbim sizi mutlu etsin :)

kızlar bende aranıza katılmak istiyorum ama ağzımı nasıl tutucam bilmiyorumm ya ağustosta nişanım var ama ben yiyorummm heppp :KK43:([/QUOTE

Hosgeldin aramiza, bak sana bir tavsiye, simdi kac kilosun bilmiyorum yazmamissin cunku, ama soyle dusun,o guzelim kiyafete 50-55 kilo arasi girmek var, ve kugu gibi suzulmek var, yada heryerden fiskirmis sekilde girmek var. Sence hangisi guzel, yedigimiz onca yagli seyleri dusundukce iyyhh diyorum, hem sagliksiz hemde yag yapiyor.
Bak tut bir tane defter, hergun neler yedin bak, agustosa kadar en az bir 7-8 kilo verirsin. Cunku soyle hesapla, eger haftada 1 kilo verirsen ayda 4 kilo yaparki bu gercekten saglikli. Bilemiyorum sen ne dusunuyorsun ama durum bu. Bi de yasini ve kilonu yazarsan ona gorede konusabiliriz. Bol sans canim:KK23:

kızlar çok teşekür ederim yazdıklarınız için inanın her sabah bugun baslıcam diye kalkıyorum her yemek yiyişimde bu son diye yiyorum durum vahim anlıcanız tartılmaya korkuyorum boyum 1.55 kilomda 65ten fazladır heralde bu öğlen ne yicem mesela bilmiyorum iş yerindeyim :KK43:( ama dikkat edicem yarın sabahta tartılıcam hafta sonu benımkı yanıma geliyorrr yuppii :))

kızlar çok teşekür ederim yazdıklarınız için inanın her sabah bugun baslıcam diye kalkıyorum her yemek yiyişimde bu son diye yiyorum durum vahim anlıcanız tartılmaya korkuyorum boyum 1.55 kilomda 65ten fazladır heralde bu öğlen ne yicem mesela bilmiyorum iş yerindeyim :KK43:( ama dikkat edicem yarın sabahta tartılıcam hafta sonu benımkı yanıma geliyorrr yuppii :))

Bence kendine gore evden yiyecek gotur isyerine canim. Mesela bir ogun yada ara ogun icin bir meyve, kucuk light krakerler oluyor, bir agizi kapalabilen bir kabin icine mesela domates, salatalik, yogurt koy isyerinde dilimleyip krakerin uzerine koyup hafif atistirmalik olur.
Yada corba, aklima suan bukadari geliyorum canim basarilar

Kizlar merhaba,

Size soyle bir teklifim var, yeterli kadar arkadasa sahibiz bu konu altinda. Sizlerden ricam, lutfen kendinizi tanitin ve kac kilosunuz boyunuz, yasiniz, kilonuz ve hedef kilonuz neler.
Hem birbirimizi tanima hemde motive etmek icin birebir. Ayrica ben birde isimleri tam aldiktan sonra soyle birsey daha dusunuyorum, herkesin adini haftalik olarak bir cizelgede yazicam, orada sabit olan kilo ve haftalik verilen kilo karsilastirmasi yaparak, nerelere geldigimizi kolayca gorebiliriz. Ben simdi kendimden basliyim,

Adim Seyhan, 24 yasindayim.70.7 kilo ile basladim, ve 4 gunde 69.7 kiloya ulastim. hedefim 50. Bu gecen 4 gun boyunca her sabah kalkinca 1 cay bardagi zencefil zerdecali karistirip limon ekleyip ictim.Sonrasinda yesil cay, ve ardindan corn flakes sekersizinden, 1,5 litre suyu ihmal etmedim hergun. Aksamlari haslanmis brokoli, havuc, bezelye, ve dari karisimi yedim. Ve zumba yaptim 30 dk. Burdayim ve hedefim olan 50 kiloyu gorene kadar vazgecmek yok. 4 gundur yarin 5.gunum hic ekmek, unlu seyler, tuz, yag, seker yemedim. Abur cubur hic, cigdem disinda:KK1:
Neyse ben burdayim kizlar. Lutfen kendinizi kisaca tanitirsaniz cok guzel olur. Umarim yepyeni baslangiclara birlikte baslariz..

beni de alın aranıza 27 yaşındayım 1,61 boy ve 80 kiloyum kk da takip ettiğim yazdığım bi topik vardı diyeti bıraktığım için oraya yazmayı da bıraktım şimdi sizinle tekrar başlamak istiyorum hamile kalmayı istediğim için ağır sporlar yapamam ama yediklerime dikkat ederek diyet yapmaya tekrar başlamak istiyorum

beni de alın aranıza 27 yaşındayım 1,61 boy ve 80 kiloyum kk da takip ettiğim yazdığım bi topik vardı diyeti bıraktığım için oraya yazmayı da bıraktım şimdi sizinle tekrar başlamak istiyorum hamile kalmayı istediğim için ağır sporlar yapamam ama yediklerime dikkat ederek diyet yapmaya tekrar başlamak istiyorum

Hosgeldin canim aramiza, adinida yazarsan seviniriz..Hamile kalmak istedigini yazdigin icin, sana dengeli ve bol proteinli br diyet lazim.
Agir spor tabiki yapamazsin ama yuruyus bence birebir.

Kizlar merhaba,

Size soyle bir teklifim var, yeterli kadar arkadasa sahibiz bu konu altinda. Sizlerden ricam, lutfen kendinizi tanitin ve kac kilosunuz boyunuz, yasiniz, kilonuz ve hedef kilonuz neler.
Hem birbirimizi tanima hemde motive etmek icin birebir. Ayrica ben birde isimleri tam aldiktan sonra soyle birsey daha dusunuyorum, herkesin adini haftalik olarak bir cizelgede yazicam, orada sabit olan kilo ve haftalik verilen kilo karsilastirmasi yaparak, nerelere geldigimizi kolayca gorebiliriz. Ben simdi kendimden basliyim,

Adim Seyhan, 24 yasindayim.70.7 kilo ile basladim, ve 4 gunde 69.7 kiloya ulastim. hedefim 50. Bu gecen 4 gun boyunca her sabah kalkinca 1 cay bardagi zencefil zerdecali karistirip limon ekleyip ictim.Sonrasinda yesil cay, ve ardindan corn flakes sekersizinden, 1,5 litre suyu ihmal etmedim hergun. Aksamlari haslanmis brokoli, havuc, bezelye, ve dari karisimi yedim. Ve zumba yaptim 30 dk. Burdayim ve hedefim olan 50 kiloyu gorene kadar vazgecmek yok. 4 gundur yarin 5.gunum hic ekmek, unlu seyler, tuz, yag, seker yemedim. Abur cubur hic, cigdem disinda:KK1:
Neyse ben burdayim kizlar. Lutfen kendinizi kisaca tanitirsaniz cok guzel olur. Umarim yepyeni baslangiclara birlikte baslariz..

canim benim adim Menmune, yasim eylulden itibaren 22, boyum 160 ve en onemlisi kilom 65 (gecen sever 66 demistim fakat o gun dayanamayip gene tartilmistim ve 65 gosterdi) Hedefimse 51kg.
Cuma gunleriyse benim tartilma gunum. (nekadar bazen dayanamayip baska gunler tartilsamda)

Ayrica sana tesukkur borcluyum canim, eskiden zencefili baska sekilde icerdim, fakat bu gercekten aklima yatti ve o yazdigin gunden beri uyguluyorum, cok sagol.

Fakat bugun biraz ipin ucunu biraktim, misafirlerimiz vardi, (aslinda gune cok motive baslamistim) gerci cok berbatlasmadim ama yemek saatlerime uyamadim, misafirlerin yaninda ayip olur diye yiyemedim, ve onlar gitdikten sonra saat baya ilerledimi, bende resmen dolaplari karistirmaya basladim, ondan sonrada da 1 kucuk dilim hazir rulo pastadan aldim, ve yetinmeyip dondurma aldim, ve yemin ediyorum ondan sonra bile kendimi zor tuttum, nasil olduysa suan iiyim ve artik birsey yemicem dedim kendime.
Ama soz yarin boyle yapmicam ve dengeli beslenicem. (biliyorum kizlar biraz uzun oldu ama bunu sizlerle dertlesmek istedim, idare edin artik :))

Bende aynı durumdayım 1.60 boy 72 kg.hamilelikten kalan kilolarımı vermek istiyorum nasipse benide aranıza alırmısınız ?Arıca kilo cetveli nasıl yapılıyor bilgilendirirseniz mutlu olurum teşekküe ederim :KK70:

X