Selam kizlar,
Benim bugun 11.gunum dengeli ve saglikli beslenmede. Valla 11 gundr agzima ekmek, hamurisi, asitli icecekler yani akliniza gelen tum zararlari seylerden uzak durdum, yemedim. Canimda artik cekmiyor. Ama bir sorun var bence, 70.7 ile basladim 10 gunde 1.200 gram gitti. Ve durdu, veremiyorum. Bugun kalkayim bir sok tedavisi uygulayayim dedim, sabah kalkinca 1 simit, 1 yumurta, ve birazda beyaz peynir yedim. Aksamada bol salata yemeyi dusunuyorum. Anlamadim, sporumuda yapiyorum, ter bosaltiyorum resmen, aksam 6 dan sonrada bazen cok acikirsam 1 bardak sut, bazende mandalina yada elma yiyorum. Lutfen bir akil verin, ne yapmam gerekiyor. Hergun 3 litre suyumu, yesil cayimida iciyorum. Tartida bir 500 gram eksilse ohh be dicem, dicemde cikiyorum69.5 iniyorum69.5:))
Neyse, valla pirinc lapasi diye bisey var biliyomusunuz bilmiyorum ama ben yarinda onu uygulicam. Sizlerde yazin bana. Birde ben cizelge hazirlayayim diyorum. Ne zaman basladik. adimiz baslama kilomuz ve kac kilo olduk duzenli yazalim, buraya girdikcede goruruxz. Hadi kolay gelsin. Yorumlari bekliyorum kizlar,.