- Konu Sahibi seyhanmerve
-
Yok bisey var olmuyor veremiyorum ama burda yazilanlar, deneyimler, verilen kilolari gorunce neden olmasin dedim ve basladim birseyler yapmaya.
Kararliyim, 70 kilodan 50 kiloya dusucem. 24 yasindayim, Ekim Kasim arasi dugunum olucak ve ben dombili olarak o guzelim gelinligi giymek istemiyorum. Ne yapariz nasil yapariz gelin birlikte zayiflayalim. Yarismalar yapalim, yedikce cezalar verelim ama birlikte yapalim. Birlikten kuvvvet dogarmis dogru valla. benim elimde bir diyet listesi yok. bu 2 gun eger sizde isterseniz deneyimleri, diyet listelerini yag yakan yiyecekleri, sporlari, ve daha fazlasini yazip cizip paylasalim. Kendimiz bir guzel diyet listesi hazirlayalim ve haydi bismillah deyip isin ucundan baslayalim.Fotoysa koyalim, verdigimiz 100 gram bile olsa yazalim. Ben varim, eger yeteri kadar arkadas toplarsak 10 veya 15 kisi en az, daha fazlasida olur hemde cok guzel olur. ve c.tesi sabahi baslayalim.Tabi o zamana kadar arkadas kitlemizi ve listemizi hazir edersek en gec pazar diyelim.
Gelin birlik olalim, tek basina olunca inanin olmuyor, ilk 1 hafta hirs yapiyorsun sonra aman deyip gecistiriyorsun. Burda bir azim, hirs, disiplin seklinde olur.
Ben varim sizde varsaniz her turlu mesaj, yorum., deneyim, bilgi ne varsa yazin arkadaslar. Birlikte karar verip baslayalim. 70 kilolarla, nasil gelinlik giyecegim, daha bunun anneligi var, hamilelik donemi var.off dusunmek bile istemiyorum. Citi piti 50-55 kilo olmak var, gobegimi neyle kapatsam ne giysem diye dusunmek var.
Dogum sonrasi kilolarini veremeyen bayanlarda buyurun gelin. akliniza ne eserse yazalim lutfen. Hadi insallajh hayirli ugurlu olsun. bekliyorum canlarim
Oh ne güzel keyfini çıkarKöy deyince bende köyümü yaylamı özledim bitsin bu gurbetlik yaw Ah canım ya sezeryan olupta göbeği olmayan varmı ki 7 ay oldu haala trabzon ekmeği gibi duruyo karnımda
tatlım bir şey sorucaktım.. bi tek sezaryandamı böyle göbek oluyor? normal de olmuyormu? ben evliyim çocuk istiyorumda o yuzden sorayım dedim..
tatlım bir şey sorucaktım.. bi tek sezaryandamı böyle göbek oluyor? normal de olmuyormu? ben evliyim çocuk istiyorumda o yuzden sorayım dedim..
masallah canimarkadşlar 64 oldum bir kilo daha verdim yalnz artk küçück bir iki lokmalık bir kek bile yesem acayip kızgn hssediorm ve vicdan azabı çekiorm size de öle oluo mu
Canim hosgeldin aramiza, insallah diledigimiz kiloya kavusucagizmerhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır takip ediyordum ama üye değildim.başım neye sıkışsa ilk burdaki herkesin yorumlarını okuyorum..bende diyete başladım aslında çok bir kilom yok sadece göbeğim falan pörtledi :) yine bu siteden bir bayanın yazdığı güzel bir diyetti o haftada 3kilo vermiş ben 4 günde 1.5 kg verdim üstelik çalıştığım için pek uyamadım ama yeşil çay içtim ve bol bol su akşamları eve dönerken 2 vesaitle gidiyorum teke düşürdüm yarım saat yürüyorum inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız sevgiler..
Canim hosgeldin aramiza, insallah diledigimiz kiloya kavusucagiz
masallah canimboyle devam insallah.
Hemde nasil canim ya, hemen stress yapip niye yedin diye kendimi sorguluyorum
Benim tavsiyem aksamlari kaloriyi kestinmi bu is biter. Bir sayfa var orada kalori miktarlari yaziyor oradan gunluk kalorimi hesapliyorum. Vallahi kilolar eriiyor gidiyor.
arkadaşlar merhaba öncelikle ben kendimi tanıtmak isterim. burası bana çok samimi ve sıcak geldi.
ben 26 yaşında evli ama çocuksuz muhasebece mesleği ile icra eden bir bayanım.. antalyadayı.
daha önce bu kk sitesi sayesinde ve irademle +spor+azim 89,9kg 69,9 kiloyu gördüm bunu 5 ay da yaptım son 4 aydır bıraktım herşey üstüste yani özeli boşverin canınızı sıkmak istemem. nitekim 6 kilo geri geldi ve 76 kilo oldum..
şimdi yine burada sizin sıcacık ortamınızda bana vereceğiniz destek ile 60 kilo olmaya geldim bana yardım edermisiniz ???
Eğer beni aranıza alırsanız mesajımı okuduysanız
sizden ilk ricam kaç kişiyiz bana kısaca kendinizi tanıtırmısınız kaç kilodan kaç kiloya geldiniz ve bunu nasıl başardınız kısaca bana bunun için 5 dakikanızı ayırırsanız sevinirim. Lütfen benim bu rada yaşam kocuan ihtiyacım var hani yanımda olup elime bile vursun yeme desin yani. Yeri gelince açık ve net kıszın azarlasın ne olur bana yardım edin 1 kasım da 60 kilo olmalıyım.
Canim sende hos geldin aramiza, tabii kide basarabilirsin. Inan bana ilk basta yariya gelecegime bile inanmazdim, boyle geldim, boyle gider diyordum, ama hirs yapinca, ve Rabbimimin izniyle olabiliyormus iste.bende katılmak istiyorum kızlarr :)) 24 yaşındayım 164 cm boyunda 78 kg ım( 55 kilo olmak istiyorum,bugün başladım diyete ve spora ama devam edebilecek miyim bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?