Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

kızlar selam bayramda hiç ama hiç dikkat edemedim ve halada eski düzenime dönemedim inş siz bayramda bozmamışsınızdır diyetinizi ben çok kötü bozdum hala eski düzenimi yakalamaya çalışıyorum regliyim canım aşırı derecede tatlı istiyor ve engel olamıyorum yardım lütfennnn:KK43:

Ben tatlı krizlerimi şöyle çözdüm . Aynaya bakıyorum "dünyada benden daha tatlı bişey yok " diyorum ve yoğurdun içine biraz reçel atıp yiyorum . Aslında reçelin içinde şeker olduğu için pekmez yesen daha iyi olur ama pekmezle yoğurdu birlikte yiyince demir emilimini azaltıyomuş . Pekmez , kuru kaysı , kuru üzüm yiyebilirsin canın tatlı çektiğinde : )))

mrb bayanlar nasılsınız? ben bu aralar ne diyet ne spor yapabiliyorum. evimi boya badana işleri ile uğraşıyorum. bide oğlumun sünnet düğünü var 10 gün sonrane yediğime ne içtiğime dikkat edemiyorum. kilo almamaya özen gösteriyorum umarım en yakın zamanda tekrar eski düzenime dönemrim. hepiniz öpüldünüz kızlar.

kızlar selam bayramda hiç ama hiç dikkat edemedim ve halada eski düzenime dönemedim inş siz bayramda bozmamışsınızdır diyetinizi ben çok kötü bozdum hala eski düzenimi yakalamaya çalışıyorum regliyim canım aşırı derecede tatlı istiyor ve engel olamıyorum yardım lütfennnn:KK43:

Vallahada billahada beni anlatmışsın.. Ama bugün son! Bu iş bu gün ya olacak ya olacak kızlar.. Dün facete geziyorum zaten zayıf olan arkadaşım kickbox yapıyo bi zayıflama salonunda millet dikkat ediyo da öyle fit fit geziyo ben oturup aşkımemnu izleyip patates gibi geziyorum walla.. :) o yüzden biran önce başlamalı tekrardan hepimize kolay gelsin herkese hep destek tam destek! :)

Merhaba arkadaşlar sonunda bende üye oldum kadınlar kulübüne:KK52: Sizler gibi bende zayıflamaya çalışıyrumm.Üniversite 3.sınıf öğrencisym.Küçüklüğümden beri etli butluyumm:KK5: Ve özellikle babam kilo veremeyeceğimi işte basenimn bacağımın genetik olarak kalın olduğunu söylüyor.Tatilde eve döndüğümde kardeşimle annem zorla beni tartıya çıkardılar çnkü ben korkuodumm:2: Bi baktım 72 kiloyumm.1.60 da boyum var kendime hedef koydum dedim ki 10 kilo bu 3 ayda versem.Okulda da devam edip 59 58 olsam.Gerçekten çok istedm ve inat ettimm.2 ayda 7 kilo verdim.Şuan sanırım 65 kiloyum.Hep beraber zayıflayalım ve azmedelim destek olalımm

Merhaba arkadaşlar sonunda bende üye oldum kadınlar kulübüne:KK52: Sizler gibi bende zayıflamaya çalışıyrumm.Üniversite 3.sınıf öğrencisym.Küçüklüğümden beri etli butluyumm:KK5: Ve özellikle babam kilo veremeyeceğimi işte basenimn bacağımın genetik olarak kalın olduğunu söylüyor.Tatilde eve döndüğümde kardeşimle annem zorla beni tartıya çıkardılar çnkü ben korkuodumm:2: Bi baktım 72 kiloyumm.1.60 da boyum var kendime hedef koydum dedim ki 10 kilo bu 3 ayda versem.Okulda da devam edip 59 58 olsam.Gerçekten çok istedm ve inat ettimm.2 ayda 7 kilo verdim.Şuan sanırım 65 kiloyum.Hep beraber zayıflayalım ve azmedelim destek olalımm
ah canim benim ya, benim ilk basladigim (yani kk'ya uye olmadan aylar onceki kilom) kilodasin, ve ayni boydayiz canim. Sakin uzulme kendine bir hedef edinmiszin zaten, baskalarinin veremeszin, sen sismansin (genelde bunu bana erkek kardesim derdi) dediklerine sakin kulak asma.
Tabii ki arada batirdigimizda oluyor, hele Ramazandan ciktik cikali ben hala ayni sayidayim (Ramazan ayinda baya en az 4-5 kilo vermistim masallah:nazar:)Simdi ise 57 de takili kaldim, 6 kilocuk kaldi, ve gobis. Genede aksamlari fazla yememeye ozen gosteriyorum, 17.00 de aksam yemeyi (yagli ficik ficik yemekler degil, aksam genelde cok cok hafif yiyorum, onun yerine sabahlari mesela, yada oyle yemeginde sebze yemegi felan) 18.00ten sonra yasak, sadece bazen 20.00 bir meyve, ya kucuk bir kapta light yogurt.
Haftaya da okulum basliyor:18:Ama kararliyim oradaki yagli ekmekler yerine kendi yemeyimi goturucem yanimda.
Bakalim devamini getiririz insallah, herkese bol azim ve basarilar kizlarrr

Ben tatlı krizlerimi şöyle çözdüm . Aynaya bakıyorum "dünyada benden daha tatlı bişey yok " diyorum ve yoğurdun içine biraz reçel atıp yiyorum . Aslında reçelin içinde şeker olduğu için pekmez yesen daha iyi olur ama pekmezle yoğurdu birlikte yiyince demir emilimini azaltıyomuş . Pekmez , kuru kaysı , kuru üzüm yiyebilirsin canın tatlı çektiğinde : )))
guzel bir cozum ama gecenlerde bende yogurt ve recel denedim, ama pisman oldum, tadina pek dayanamadim acikcasi.
recel sekerli dogru o yuzden sabah kalvaltisinda ben tuketiyorum (ac karnina oldugu icin cabik yakiyor, metabolmanin en hizli anina dek getiriyorum) Ama ben bildiginiz o buyuk kavanoz recellerini kullanmiyorum, kucuk kup halinde satilan receller var ondan kullaniyorum, yaninda da zencifilli kurabiye mi deyim kek mi diyim bilmiyorum ama ondan kullaniyorum, sadece 1 dilim (tam adini bilmiyorum ama hollanda cok meshur bisey), ve olmazsa olmazim bir bardak sut.
insallah basaricaz kizlarr

Son düzenleme:
Kızlar şimdi ben haziranda 2 3 hafta yürüdüm sonra ramazan girdi ramazanda vakt geç olduğu için iftarda 45 dakika step yaptım.İşte dediğim gb 7 kilo verdim keşke tatil olur olmaz başlasaydım o zamn daha çok verirdm heralde.Şimdi ise staja gidiorm saat 7 gb evde oluorm bir türlü karar veremedm acaba yürüyş mü yapsam yoksa step mi çünkü yürürken de terliorm stepte de terliorm ama stepte kan ter içinde kalıorm diyim :KK70: Yüzüm falan kıpkırmızı oluor.Aranızda steple zayıflayan var mı ramazanda 5 kilo verdm steple.Steple mi devam etsem bu arada sabah kahvaltı ve öğlen yemeği yiyorum eve gidince yemek yemiorm sadece akşam meyve yiyorum.Şimdilik 3 kilo daha vermem lazm kilo verişim biraz durdu gbme gelio pazar sabah tartılcam bakalım kaçım.Bu arada benm özellikle popo ve bacak kısımlarım sıkıntılı?

kızlar dün yine dikkat edemedim akşam yemeğinde kayınvalidem saolsun çok güzel yemekler yapmış ve sürekli yemem için baskı uygulayınca dayanamadım ama bu sabah yarım simit domates peynirle kahvaltı yaptım öğlen patates yemeği ve domates çorba içtim şimdi 1 şeftalı, yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği yedim akşama yemeğim yok ne yeriz bilmiyorum kızartma yapalım derse eşim yandım kesin dayanamam ama bugün jillien galiba sayenizde duydum onada başlıcam eşimede baskı yapıcam beraber yapalım diye :KK1:
tartımın pili bitmiş değiştirmiyorum reglim bitince biraz da düzenim oturunca ölçülücem en son 56daydım muhtemelen 57yimdri şuan. 53 olmam lazımmmmm
hadi kızlar hepberaber odaklanalım şu olaya :KK9:

onlar ilgimi çekmiyo nedense :) dondurma baklava vs. tarzı olabilir bak :KK1:

uzun zamandır giremedim foruma. diyetime 73 kilo ile başladım. 1 aylık karatay diyetinden neredeyse hiç sonuç alamadım sadece 1.7 kilo verdim. ama aynı zamanda spor yaptım ve spor baya bir incelme sağladı, basen 8 cm göbek 6 cm toplamda 30 cm inceldim. kilo verişim az olduğu için burda bir diyetisyene gittim ve kendisiyle sadece iki haftada 67 kiloya düştüm, şimdi ise kilo verişim durdu ne yapıcam bilmiyorum

guzel bir cozum ama gecenlerde bende yogurt ve recel denedim, ama pisman oldum, tadina pek dayanamadim acikcasi.
recel sekerli dogru o yuzden sabah kalvaltisinda ben tuketiyorum (ac karnina oldugu icin cabik yakiyor, metabolmanin en hizli anina dek getiriyorum) Ama ben bildiginiz o buyuk kavanoz recellerini kullanmiyorum, kucuk kup halinde satilan receller var ondan kullaniyorum, yaninda da zencifilli kurabiye mi deyim kek mi diyim bilmiyorum ama ondan kullaniyorum, sadece 1 dilim (tam adini bilmiyorum ama hollanda cok meshur bisey), ve olmazsa olmazim bir bardak sut.
insallah basaricaz kizlarr

Evet evet bende sabah herşeyi yiyorum kısmıyrum hiçbişeyden ama akşam yemeğinde nerdeyse hiç bişey yemiyorum : )) o yediğin kurabiye "waffle" olabilir :KK70: yuvarlak kahverengi içinde karamel akıyo hatta bimde satılıyo hihhihihihi bende çok severim :KK70:

Evet evet bende sabah herşeyi yiyorum kısmıyrum hiçbişeyden ama akşam yemeğinde nerdeyse hiç bişey yemiyorum : )) o yediğin kurabiye "waffle" olabilir :KK70: yuvarlak kahverengi içinde karamel akıyo hatta bimde satılıyo hihhihihihi bende çok severim :KK70:

evet waffledır bende bayılıorm ama artk yemiorm.Baya bi direnç oluştu tatlıya karşı bakıorm bakıorm ama yemiorm :)

hala 65 kiloyum bir haftadr kilo veremedim çnkü sporu aksatıorm.Bugn hem yürüyş hem de step yapcam.Haftaya yedklermi daha çok azaltmyı düşünüormm çok üzgnüm :KK43:

yok canim waffle degil, google a ontbijtkoek yazdiginda gorursun (benim bildigim uzere sadece hollanda tuketiliyor)

Buarada kizlarr bugun tartildim ve bir kilocuk vermisim:nazar: simdi 56 kiloyum, insallah boyle devam:KK52:

yok canim waffle degil, google a ontbijtkoek yazdiginda gorursun (benim bildigim uzere sadece hollanda tuketiliyor)

Buarada kizlarr bugun tartildim ve bir kilocuk vermisim:nazar: simdi 56 kiloyum, insallah boyle devam:KK52:

Aaay adına çook sevindiim dbende birazdan yürüyüşe çıkmayı planlıyorum : )

Bu arada o keke baktım resimlerine aman o nası bişeydir öyle çok güzel gözüküyo :KK70:

ben de dun yeni sinif arkadaslarimla tanistim, hadi hayirlisi yeni bir baslangic.
Insallah eylule kadar 2 kilocuk daha veririm. :KK16:

Sizlerde durumlar nasil kizlarr, iyi haberlerinizi bekliyorum:KK55:

arkadşlar 64 oldum bir kilo daha verdim yalnz artk küçück bir iki lokmalık bir kek bile yesem acayip kızgn hssediorm ve vicdan azabı çekiorm size de öle oluo mu

ben yine dikkat edemiyorum kızlar spor da yapamadım :KK43: tatile gidiyorum haftasonu inş kalorili birşeyler yemem arkadaşlar da inadına kalorili yemeklere bayılıyor diyette ortam çok önemli yanımda 1 kişi daha benim gibi diyette olsak çok farklı olurdu :KK43:( neyse çok kilo almadım 56- 57 arasıyım

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır takip ediyordum ama üye değildim.başım neye sıkışsa ilk burdaki herkesin yorumlarını okuyorum..bende diyete başladım aslında çok bir kilom yok sadece göbeğim falan pörtledi :) yine bu siteden bir bayanın yazdığı güzel bir diyetti o haftada 3kilo vermiş ben 4 günde 1.5 kg verdim üstelik çalıştığım için pek uyamadım ama yeşil çay içtim ve bol bol su akşamları eve dönerken 2 vesaitle gidiyorum teke düşürdüm yarım saat yürüyorum inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız sevgiler..

Son düzenleme:
X