- Konu Sahibi seyhanmerve
bence gayet iyi bende yarim kilocuk vermisim, yani 55den 54, bakalim gelecek haftakızlarrrr!!! dün tartıldım 70 kg 68.9 kiloya düşmüşümmm ayy haftada bir kilo gayet iyii sizce nasıl???*
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence gayet iyi bende yarim kilocuk vermisim, yani 55den 54, bakalim gelecek haftakızlarrrr!!! dün tartıldım 70 kg 68.9 kiloya düşmüşümmm ayy haftada bir kilo gayet iyii sizce nasıl???*
bence gayet iyi bende yarim kilocuk vermisim, yani 55den 54, bakalim gelecek hafta
senin kilon çok iyii inşallah bende 50li kiloyu görürüm canım yaaa öyle çok istiyorum kii
kızlarrrr!!! dün tartıldım 70 kg 68.9 kiloya düşmüşümmm ayy haftada bir kilo gayet iyii sizce nasıl???*
Cok guzel canim boyle devam et.benimde onbes gun oldu 3 kilo gitti cok mutluyum cooooook
amin canim insallah. Inan bana eskiden ben 72 kiloya kadar cikmistim, ve suan kendimi bildim bileli hic 60larin altina inmemistim, boyle geldim boyle giderim diyordum. ama gercekten istendigi zaman da oluyormus iste.
Insallah devamini da getiricez
Canim dun oglene dogru her zamanki gibi siteye goz atip insanlarin nasil motive olduguna bakiyordum ki, senin yazini gordum. Ve o kadar etkilendim ki, cok motive edicisin, ve tez canli gibi geldin bana. Ondan sonra sirf eyer isterseniz sizinle ve diger arkadaslarla birlikte baslamak icin burraya uye oldum!
Bana gelince ben varim, cunku artik gercekten biktim! 22 yasindayim, boyum 160 ve kilom 66, yani anliyacagin gibi davul gibi birseyim. Kendimi bildim bileli hep karnimi icime cekerek yurudum (aksi taktirde hamileymisim gibi gozukuyorum )
Ayrica Allah tamamini erdirsin, Umarim coook mutlu olursun (herkesle birlikte :) )
canım senin ilk mesajın bu heralde :) o kadar ay sonra kaç kilo verdin?
Insallah canim, hosgeldinKızlar artık bende sizlerleyim yakın takibe geçiyorum :) boy 1.58 kilo 63 yas 20 elimde olmayan sebeplerden dolayi kilo bildirimini pazar günleri yapabileceğim kurallarım 18:00 den sonra yemeyi bırakmak gün içinde 2,5-3 lt su içmek ve hareketli olmak şeker kullanmiyorum 2 yıldır ama tatli seylere zaafim var tuzu çok aramam artık ekmegide tamamen kesiyorum kararlilik ve azimle hafifleyecegiz inşallah serüven başlasınnn :)
Yok bisey var olmuyor veremiyorum ama burda yazilanlar, deneyimler, verilen kilolari gorunce neden olmasin dedim ve basladim birseyler yapmaya.
Kararliyim, 70 kilodan 50 kiloya dusucem. 24 yasindayim, Ekim Kasim arasi dugunum olucak ve ben dombili olarak o guzelim gelinligi giymek istemiyorum. Ne yapariz nasil yapariz gelin birlikte zayiflayalim. Yarismalar yapalim, yedikce cezalar verelim ama birlikte yapalim. Birlikten kuvvvet dogarmis dogru valla. benim elimde bir diyet listesi yok. bu 2 gun eger sizde isterseniz deneyimleri, diyet listelerini yag yakan yiyecekleri, sporlari, ve daha fazlasini yazip cizip paylasalim. Kendimiz bir guzel diyet listesi hazirlayalim ve haydi bismillah deyip isin ucundan baslayalim.Fotoysa koyalim, verdigimiz 100 gram bile olsa yazalim. Ben varim, eger yeteri kadar arkadas toplarsak 10 veya 15 kisi en az, daha fazlasida olur hemde cok guzel olur. ve c.tesi sabahi baslayalim.Tabi o zamana kadar arkadas kitlemizi ve listemizi hazir edersek en gec pazar diyelim.
Gelin birlik olalim, tek basina olunca inanin olmuyor, ilk 1 hafta hirs yapiyorsun sonra aman deyip gecistiriyorsun. Burda bir azim, hirs, disiplin seklinde olur.
Ben varim sizde varsaniz her turlu mesaj, yorum., deneyim, bilgi ne varsa yazin arkadaslar. Birlikte karar verip baslayalim. 70 kilolarla, nasil gelinlik giyecegim, daha bunun anneligi var, hamilelik donemi var.off dusunmek bile istemiyorum. Citi piti 50-55 kilo olmak var, gobegimi neyle kapatsam ne giysem diye dusunmek var.
Dogum sonrasi kilolarini veremeyen bayanlarda buyurun gelin. akliniza ne eserse yazalim lutfen. Hadi insallajh hayirli ugurlu olsun. bekliyorum canlarim
Bende 68 kiloyum şuan 60 a düşmek istiyorum bende sizinleyim
canim sende hosgeldin
Gecen pazar gunu tartildigimda gene 55 olmusum, bakalim bu pazar ne olacak, merakla bekliyorum
kızlarrrr!!! dün tartıldım 70 kg 68.9 kiloya düşmüşümmm ayy haftada bir kilo gayet iyii sizce nasıl???*
Hoşbuldum
Ben iki hafta önce 70 dim şuan 68 im ama çok yavaş kilo veriyorum
bayrama zayıf girmek istiyordum çok mutsuzum
Bence hic uzulme canim, en azindan karar verip basladin bu da bir zaferdir! Bir de soyle dusun insallah yeni yila citi piti olarak gireceksin insallah
sende bendensinn bende 70 den sonra zayıflama başladım
bende şuan 68 im