Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

senin kilon çok iyii inşallah bende 50li kiloyu görürüm canım yaaa öyle çok istiyorum kii :KK43:

amin canim insallah. Inan bana eskiden ben 72 kiloya kadar cikmistim, ve suan kendimi bildim bileli hic 60larin altina inmemistim, boyle geldim boyle giderim diyordum. ama gercekten istendigi zaman da oluyormus iste.
Insallah devamini da getiricez

Cok guzel canim boyle devam et.benimde onbes gun oldu 3 kilo gitti cok mutluyum cooooook

maşaallah canımm çok iyi senindee ama bende bir haftada 2 kilo versem çok iyi olacak amaa olmuyor işşte çok aç kalamam ben başıma ağrı yapıyor açlık 6dan sonra hiç birşey yemiyorum sabah akşam aç karna içiyorum sirkeli su oda zayıflatıyor inşaallah bakalım bu pazar ne çıkar tartıda :KK9: :KK9:

amin canim insallah. Inan bana eskiden ben 72 kiloya kadar cikmistim, ve suan kendimi bildim bileli hic 60larin altina inmemistim, boyle geldim boyle giderim diyordum. ama gercekten istendigi zaman da oluyormus iste.
Insallah devamini da getiricez

sen nasıl zayıfladın canım 54e düştün? bu kadar kiloyu nasıl verdin ve ne kadar sürede verdin? :44:

Canim dun oglene dogru her zamanki gibi siteye goz atip insanlarin nasil motive olduguna bakiyordum ki, senin yazini gordum. Ve o kadar etkilendim ki, cok motive edicisin, ve tez canli gibi geldin bana. Ondan sonra sirf eyer isterseniz sizinle ve diger arkadaslarla birlikte baslamak icin burraya uye oldum!

Bana gelince ben varim, cunku artik gercekten biktim! 22 yasindayim, boyum 160 ve kilom 66, yani anliyacagin gibi davul gibi birseyim. Kendimi bildim bileli hep karnimi icime cekerek yurudum (aksi taktirde hamileymisim gibi gozukuyorum :KK43:)

Ayrica Allah tamamini erdirsin, Umarim coook mutlu olursun (herkesle birlikte :) )

canım senin ilk mesajın bu heralde :) o kadar ay sonra kaç kilo verdin? :KK53:

ya taamam bundan sonra burdayım kaç kişi olduk kaç kiloyuz ve vücut ölçülerimizi alalım yarın listeyi oluşturalım her cumartesi tartınıyoruz tamam ben pazartesi tatrıltım 78 kg idim bugün sabah 77.1 kg olmuşum ne kadar sevindim anlatamam. bu mailimdem sonra tüm arkadaşlar akşama kadar paylaşımını yaparsa yarın saabah listeyi yaparım tmm çok öptüm sizleri.

canım senin ilk mesajın bu heralde :) o kadar ay sonra kaç kilo verdin? :KK53:

evet canim o benim ilk mesajim, ve o mesaji yazdigim gunun ertesi gun baslamistim ''diyete'' (oyle hatirliyorum)
O ilk basladigim zamanlar mesela herzamanki yedigim yemeklerden sadece 1 ya da 2 kasik kadar yedim ve yaninda bol salata ve ya da yogurt (suzme degil normal). Bir muddet boyle gitti.

Sonra internette biryerlerde (sanirim kk da biryerde) yemekleri aksamlari degilde oglen yiyip (oglen yemegine) aksamlarida fazla yememeye ozen gostermek gerekiyor diye okumustum. O yuzden bir muddetde oglen yemeklerimi gene yedim ama dedigim gibi 1 ya da 2 kasik, bol salata ve light yogurt, ya da (eger annem cok agir yemekler yaptiysa onlara yemek yerine) light krakerleri tercih ettim, yaninda beyaz peynir salatalik, domates (biraz kalvaltilik gibi)

Sonra Ramazan ayi geldi catmisti (en cok da o guzelim ayda cok fark edildi kilo verdigim) Orucu tuttum, sahuruma da kalktim, ama gecen senelerdeki gibi karnim davul gibi sisene kadar yemedim. ama annecigimin yaptigi yemeklere de bu sefer hic elimi surmedim. Iftarda genellikle benim normalde kalvaltida tukettigim 1 dilim zencefilli kekimi yedim (hollandada 'ontbijtkoek' yada 'peperkoek' olarak geciyor) ustune de recelimi surdum (kucuk kub halinde satilanlardan) yanindada bir bardak sutumu ictim ve mutlaka bir meyve, genelikle elma tukettim (sevdigim icin)
Ve iftardan 1.5-2 saat sonra bir ara verdim ve bir meyve yedim ve yaninda sade ya da meyveli yogurt (ikisi da yarim ya da light) ondan gene 1.5-2 saat sonra sahurumu yaptim ordada light krakerlerimi yedim genelde 3 tane (zaten cok gucukler) yaninda beyaz peynir, domates, salatalik.
Tabiikide batirdigim anlar da oldu, o zamanlarda mesela sahurda birkac dilim sucuk ya da salam da yedim, ya da fazladan meyve, ya da cipslere saldirdigim bile oldu. ama genelikle ertesi gun gene devam ettim yoluma.
Ama sonra Ramazan ayi bitdikten sonra sanki bende ''bittim'' bir duraklama oldu (tam olarak degil, ama dogru durust devam edemiyor eskisi gibi). hele ki seker bayraminda elime geleni agzima attim resmen:KK17:cok kotuydu (hatta hic unutmuyorum, o aksamlardan birtanesinde o kadar cok yemistim ki agridan butun gece kivrandim, tabii mide napsin. O kadar kucultum kucultum sonra bir actim gene balkabaga gibi).
Simdi ise gene oglenleri sebze aglikli yemegimi yiyorum (mesela bruksel lahanasi, havuc, kabak, vs bunlari haslayip yiyorum, yaninda da yogurt, bazen yaninda balik ya da tavuk eti de tuketiyorum)
aksamda artik fazla yememeye gayter gosteriyorum.
Iste bukadar kizlarr

Birde dedigim gibi eskiden yani eylul 2012 de 72 kiloydum, burada basladigimdaysa 6i ayin 8di (kk uye oldugumda) 66-65 arasi felandim. simdi ise 55-54 arasi gidip geliyorum. Yani resmen bir 10 kilo vermisim (66dan beriyi sayarsam)

bir de en onemlisini unutmusum. bol bol su tukettim. genelde ana yemeklerden yarim-1 saat sonra gene hep bol bol su ictim, yemeklerdfen oncede

Kızlar artık bende sizlerleyim yakın takibe geçiyorum :) boy 1.58 kilo 63 yas 20 elimde olmayan sebeplerden dolayi kilo bildirimini pazar günleri yapabileceğim :KK66: kurallarım 18:00 den sonra yemeyi bırakmak gün içinde 2,5-3 lt su içmek ve hareketli olmak şeker kullanmiyorum 2 yıldır ama tatli seylere zaafim var :KK43: tuzu çok aramam artık ekmegide tamamen kesiyorum kararlilik ve azimle hafifleyecegiz inşallah serüven başlasınnn :)

Kızlar artık bende sizlerleyim yakın takibe geçiyorum :) boy 1.58 kilo 63 yas 20 elimde olmayan sebeplerden dolayi kilo bildirimini pazar günleri yapabileceğim :KK66: kurallarım 18:00 den sonra yemeyi bırakmak gün içinde 2,5-3 lt su içmek ve hareketli olmak şeker kullanmiyorum 2 yıldır ama tatli seylere zaafim var :KK43: tuzu çok aramam artık ekmegide tamamen kesiyorum kararlilik ve azimle hafifleyecegiz inşallah serüven başlasınnn :)
Insallah canim, hosgeldin:KK16:

Yok bisey var olmuyor veremiyorum ama burda yazilanlar, deneyimler, verilen kilolari gorunce neden olmasin dedim ve basladim birseyler yapmaya.
Kararliyim, 70 kilodan 50 kiloya dusucem. 24 yasindayim, Ekim Kasim arasi dugunum olucak ve ben dombili olarak o guzelim gelinligi giymek istemiyorum. Ne yapariz nasil yapariz gelin birlikte zayiflayalim. Yarismalar yapalim, yedikce cezalar verelim ama birlikte yapalim. Birlikten kuvvvet dogarmis dogru valla. benim elimde bir diyet listesi yok. bu 2 gun eger sizde isterseniz deneyimleri, diyet listelerini yag yakan yiyecekleri, sporlari, ve daha fazlasini yazip cizip paylasalim. Kendimiz bir guzel diyet listesi hazirlayalim ve haydi bismillah deyip isin ucundan baslayalim.Fotoysa koyalim, verdigimiz 100 gram bile olsa yazalim. Ben varim, eger yeteri kadar arkadas toplarsak 10 veya 15 kisi en az, daha fazlasida olur hemde cok guzel olur. ve c.tesi sabahi baslayalim.Tabi o zamana kadar arkadas kitlemizi ve listemizi hazir edersek en gec pazar diyelim.
Gelin birlik olalim, tek basina olunca inanin olmuyor, ilk 1 hafta hirs yapiyorsun sonra aman deyip gecistiriyorsun. Burda bir azim, hirs, disiplin seklinde olur.:KK3:
Ben varim sizde varsaniz her turlu mesaj, yorum., deneyim, bilgi ne varsa yazin arkadaslar. Birlikte karar verip baslayalim. 70 kilolarla, nasil gelinlik giyecegim, daha bunun anneligi var, hamilelik donemi var.off dusunmek bile istemiyorum. Citi piti 50-55 kilo olmak var, gobegimi neyle kapatsam ne giysem diye dusunmek var.
Dogum sonrasi kilolarini veremeyen bayanlarda buyurun gelin. akliniza ne eserse yazalim lutfen. Hadi insallajh hayirli ugurlu olsun. bekliyorum canlarim:KK23::KK16:

Bende 68 kiloyum şuan 60 a düşmek istiyorum bende sizinleyim

Hoşbuldum :KK1:

Ben iki hafta önce 70 dim şuan 68 im ama çok yavaş kilo veriyorum :KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:
bayrama zayıf girmek istiyordum çok mutsuzum :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Bence hic uzulme canim, en azindan karar verip basladin bu da bir zaferdir! Bir de soyle dusun insallah yeni yila citi piti olarak gireceksin insallah:KK16:

Bence hic uzulme canim, en azindan karar verip basladin bu da bir zaferdir! Bir de soyle dusun insallah yeni yila citi piti olarak gireceksin insallah:KK16:

Dün akşam karar verdim (tabi bu kararı köfte-patates-kola üçlüsünden sonra verdim. :KK1: ) bayrama kadar akşam 6 dan sonra birşey yemeyeceğim 20 dakika da spor yaparım ohh miss :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

sende bendensinn bende 70 den sonra zayıflama başladım :KK1::KK1:
bende şuan 68 im

insan 70 olunca daha da fark ediyor fazlalıklarını :KK1: valla çok heyecanlıyım bakayım pazar günü kaç çıkacağımm inşaallah bir kaç kilo vermişimdir yoksa çok kötü hissediyorum kendimi :KK43:

X