Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

Yok bisey var olmuyor veremiyorum ama burda yazilanlar, deneyimler, verilen kilolari gorunce neden olmasin dedim ve basladim birseyler yapmaya.
Kararliyim, 70 kilodan 50 kiloya dusucem. 24 yasindayim, Ekim Kasim arasi dugunum olucak ve ben dombili olarak o guzelim gelinligi giymek istemiyorum. Ne yapariz nasil yapariz gelin birlikte zayiflayalim. Yarismalar yapalim, yedikce cezalar verelim ama birlikte yapalim. Birlikten kuvvvet dogarmis dogru valla. benim elimde bir diyet listesi yok. bu 2 gun eger sizde isterseniz deneyimleri, diyet listelerini yag yakan yiyecekleri, sporlari, ve daha fazlasini yazip cizip paylasalim. Kendimiz bir guzel diyet listesi hazirlayalim ve haydi bismillah deyip isin ucundan baslayalim.Fotoysa koyalim, verdigimiz 100 gram bile olsa yazalim. Ben varim, eger yeteri kadar arkadas toplarsak 10 veya 15 kisi en az, daha fazlasida olur hemde cok guzel olur. ve c.tesi sabahi baslayalim.Tabi o zamana kadar arkadas kitlemizi ve listemizi hazir edersek en gec pazar diyelim.
Gelin birlik olalim, tek basina olunca inanin olmuyor, ilk 1 hafta hirs yapiyorsun sonra aman deyip gecistiriyorsun. Burda bir azim, hirs, disiplin seklinde olur.:KK3:
Ben varim sizde varsaniz her turlu mesaj, yorum., deneyim, bilgi ne varsa yazin arkadaslar. Birlikte karar verip baslayalim. 70 kilolarla, nasil gelinlik giyecegim, daha bunun anneligi var, hamilelik donemi var.off dusunmek bile istemiyorum. Citi piti 50-55 kilo olmak var, gobegimi neyle kapatsam ne giysem diye dusunmek var.
Dogum sonrasi kilolarini veremeyen bayanlarda buyurun gelin. akliniza ne eserse yazalim lutfen. Hadi insallajh hayirli ugurlu olsun. bekliyorum canlarim:KK23::KK16:

Merhaba bende 26 yaşındayım. Evliyim. Doğumda aldığım kiloları verdim ama bu kadar:):) Diğer fazlalıklar gitmiyor. 87 den 76 ya düştüm. Ama kaç aydır yerimde sayıyorum. Birlikte destekle verelim kiloları..

merhaba arkadaşlar..:) ben de zayıflamaya çalışıyorum bayrama kadar :) bu bayram herkes bana kilo almışsın dedi.. :) halbuki hiç almamıştım.. ama yine boyuma ornla kilom fazla :) hayatımda ilk defa diyet yapıyorum zor olmuyor :) ama yanıma bi arkadaş olsun çok isterdim o yuzden hep bu siteyi okuyup yazıyorum.. aranıza katılabilir miyim? kilo vermek için motivasyona ihtiyacım var..

Son düzenleme:
Oh ne güzel keyfini çıkar:KK34:Köy deyince bende köyümü yaylamı özledim bitsin bu gurbetlik yaw:KK14::KK14:Ah canım ya sezeryan olupta göbeği olmayan varmı ki 7 ay oldu haala trabzon ekmeği gibi duruyo karnımda :KK17:

tatlım bir şey sorucaktım.. bi tek sezaryandamı böyle göbek oluyor? normal de olmuyormu? ben evliyim çocuk istiyorumda o yuzden sorayım dedim..:KK34:

tatlım bir şey sorucaktım.. bi tek sezaryandamı böyle göbek oluyor? normal de olmuyormu? ben evliyim çocuk istiyorumda o yuzden sorayım dedim..:KK34:

Canım şöyle deyim eğer normalde göbeğin yoksa yani doğum yapmadan önce göbeğin yoksa ve sen normal doğurursan eski halini alıyo çevremde gördüğüm kadarıyla ama sezeryanda kalıyo belki sporla eritebilirsen kalmaz oda hemen spora aşlayamazsın dikişlerden dolayı...

ben bu siteden bir diyet buldum ve başladım sabahları muhakkak elma sirkeli su içiyorum inanın 1 haftada cildim bile sanki fondötenli gibi değişti vücuttaki toksinleri attığı için çok faydalı isterseniz sizde bakın bu diyete derim.bayan bununla epey kilo veriyor ve paylaşıyor sürekli..
uyanır uyanmaz 1 bardak ılık su içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi

08:00

su
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir ( tam yağlıda olabilir ama ben yağsız ve tuzsuz peynir yedim)
( haftada 4 gün haşlanmış yumurta var ama haşlanmış yumurta olduğu günler 1 kimrit kutusu kadar petnir yenecek )
bol yeşillik ( yağsız )
1 tutam maydonoz ( limonlu )
2 ince dilim esmer ekmek ( 1 EL KADAR )

10:00
bir bardak yeşil çay
10:30
su
3 tane kuru kayısı
3 parça ceviz ( 1,5 tane ceviz içi )

13:00

su
4 yemek kaşığı sebze yemeği
4 köfte kadar et/tavuk/balık

( haşlama - fırın - ızgara - sulu yemek içinde olabilir.)

bol salata ( yağsız )

2 ince dilim esmer ekmek ( 1 EL KADAR )

15:00

Bir bardak yeşil çay

15:30

su

1 porsiyon meyve ( 100 gr.)
1 çay bardağı süt

17:00

2 tane kepekli grissini
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir. ( ben yemedim.)

19:00

1 kepçe çorba ( yarım kase ) bazen yiyorum bazen yemiyorum.
6 yemek kaşığı sebze yemeği
bol salata
1 çay bardağı yoğurt
bir ince dilim ekmek ( 1 el kadar )
ve tabiki su

20:00

bir porsiyon meyve ( 100 gr.) ben yemedim.

20:30

bir bardak yeşil çay...

bu diyet hiç aç bırakmıyo yani açlık hissetmiyorsunuz en güzel tarafı :))
ben ayrıca her akşam biberiye ve zeytin yaprağını karıştırıp sıcak sıda 10 dk bekletim içtim.
ve bol bol su en önemlisi....

kızlar birde diyetisyen dilara Koçak'ın var listesi hepberaber başlayalımda birbirimize destek olalım..

PAZARTESİ
Kahvaltı: bir dilim tam çavdar ekmeği, iki parmak kalınlığında az yağlı dil peyniri, beş tane zeytin, domates, yeşil biber maydanoz, şekersiz açık çay.
Ara: İki tane ceviz.
Öğle: bir tabak zeytinyağlı sebze, bir kase cacık veya ayran, bir kase zeytinyağlı çoban salata, bir dilim tam çavdar ekmeği.
Ara: Bol tarçınlı bir tane küçük armut, bir dilim az yağlı beyaz peynir, bir tane kepekli grissini
Akşam: Izgara balık 180-200 gr, dört tane buharda pismiş kuşkonmaz, bir kase zeytinyağlı roka ve yeşil salata
Ara: ½ tane muz, üç tane ceviz.

SALI
Kahvaltı: bir dilim tam çavdar ekmeği, 50 gr. lor peyniri, biraz zeytinyağı kekik, pul biber, taze fesleğen, domates, yeşil biber, maydanoz, şekersiz açık çay.
Ara: Bol tarçınlı bir tane elma, iki tane ceviz.
Öğle: kase mercimek salatası (altta tarifi bulunuyor), bir dilim az yağlı beyaz peynir, bir dilim tam çavdar ekmeği.
Ara: bir dilim peynir, iki kepekli grissini, cacık veya ayran.
Akşam: dört tane ızgara köfte, üç çorba kaşığı bulgur pilavı, cacık veya ayran.
Ara: bir tane armut, 10 tane fındık.

ÇARŞAMBA
Kahvaltı: bir dilim tam buğday ekmeği, bir dilim az yağlı beyaz peynir, İki tane ceviz, domates, yeşil biber, maydanoz, şekersiz açık çay.
Ara: 10 tane fındık, iki tane kuru kayısı.
Öğle: bir aka kase vicdan çorbası (tarifi altta bulunuyor), bir dilim az yağlı beyaz peynir, bir kase zeytinyağlı çoban salata.
Ara: bir kase light yoğurt, bir tatlı kasığı keten tohumu, bir çorba kaşığı kuru üzüm.
Akşam: Izgara balık, deniz börülcesi, bol yeşil salata.
Ara: bir tane kivi, iki ince dilim ananas.

PERŞEMBE
Kahvaltı: dört çorba kaşığı yulaf ezmesi, bir bardak az yağlı süt, yarım armut, iki tane ceviz.
Ara: dört çorba kaşığı yulaf ezmesi, bir bardak az yağlı süt, yarım armut, iki tane ceviz.
Öğle: iki tane garnitürsüz enginar, bir kase cacık veya ayran, bir kase zeytinyağlı çoban salata, bir dilim tam çavdar ekmeği.
Ara: bir dilim yağsız kek.
Akşam: bir yumurtanın sarısı ve üç yumurtanın beyazı ile yapılmış menemen, 5-6 kara zeytin, bir kase zeytinyağı, bir dilim az yağlı beyaz peynir, bir dilim ekmek.
Ara: iki tane mandalina, 10 tane fındık.

CUMA
Kahvaltı: bir dilim tam buğday ekmeği, bir dilim az yağlı beyaz peynir, beş tane zeytin ve bir tatlı kaşığı zeytinyağı, domates, biber maydanoz.
Ara: iki tane ceviz, 10 tane kuru yaban mersini.
Öğle: Zeytinyağı fesleğen ve domates soslu bir tabak hastanmış makama, bir kase zeytin yağlı yeşil salata.
Ara: bir bardak süt veya ayran, iki tane grissini veya üç tane diyet bisküvi.
Akşam: Sebzeli balık buğulama, bir tane haşlama patates, bir kase zeytin yağlı yeşil salata.
Ara: yarım muz, 10 tane badem.

CUMARTESİ
Kahvaltı: bir dilim tam buğday ekmeği, bir dilim az yağlı beyaz peynir. iki tane ceviz, domates, biber, maydanoz.
Ara: bir bardak ayran.
Öğle: bir kase zeytin yağlı ve beyaz peynirli salata, bir dilim kepek ekmeği.
Ara: Yarım simit, bir dilim peynir.
Akşam: Izgara tavuk, buharda pişmiş brokoli, dört çorba kaşığı sebzeli bulgur pilavı, bir kase zeytin yağlı yeşil salata.
Ara: bir tane elma, 10 tane badem.

PAZAR
Kahvaltı: İki dilim kepek ekmeği, bir dilim az yağlı beyaz peynir, beş tane zeytin ve bir tatlı kaşığı zeytinyağı, domates, biber, maydanoz, bir tane haşlanmış yumurta.
Öğle: Sınırsız vicdan çorbası (Tarifi altta bulunuyor), bir tane kepekli grissini. bir dilim peynir, yeşil salata.
Ara: bir kase sütlü tatlı.
Akşam: Mantarlı tavuk sote, bir kase mercimek çorbası, bir kase zeytinyağlı yeşil salata, bir dilim ekmek.
Ara: bir tane armut. üç tane ceviz.

TARİFLER
Mercimek Salatası
Malzemeler: 6 kaşık mercimek, domates, kuru nane, kekik, yeşillik. iki tatlı kasığı zeytinyağı
Yapılışı: Mercimekleri 1 gün önceden ıslatıp, ertesi gün haşlayıp soğutun. Yeşillik, domates, kuru nane ve kekiği geniş 1 kapta karıştırarak, salatayı hazırlayıp, üzerine altı çorba kasığı dolusu haşlanmış mercimek ile iki tatlı kaşığı zeytinyağı ekleyin.

Vicdan çorbası
Malzemeler: 2 tane kabak, iki tane soğan, iki tane domates, bir çorba kaşığı bulgur, bir çorba kaşığı zeytinyağı, 3-4 diş sarımsak pul biber, kuru nane, kimyon, 1 çimdik tuz, limon.
Yapılışı: Tüm malzemeyi ufak parçalar halinde doğrayıp, az miktarda su ile kaynatın. Elde edilen karışım isteğe göre taneli de kalabilir, blender’dan da geçirilebilir ve büyük 1 kase içebilirsiniz

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır takip ediyordum ama üye değildim.başım neye sıkışsa ilk burdaki herkesin yorumlarını okuyorum..bende diyete başladım aslında çok bir kilom yok sadece göbeğim falan pörtledi :) yine bu siteden bir bayanın yazdığı güzel bir diyetti o haftada 3kilo vermiş ben 4 günde 1.5 kg verdim üstelik çalıştığım için pek uyamadım ama yeşil çay içtim ve bol bol su akşamları eve dönerken 2 vesaitle gidiyorum teke düşürdüm yarım saat yürüyorum inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız sevgiler..
Canim hosgeldin aramiza, insallah diledigimiz kiloya kavusucagiz

kızlar bende diyet yapıyordum. ama bıraktım bütçeme zararı oldu. hem anladımki ben diyete uyamam burcumdan dolayı galiba yasaklı şeyleri hiç sevmiyorum. bundan 2 sene önce aynı bu zamanlar kendime etek alacaktım 42 beden arıyordum :) kadına diyorum bu etek çok güzelmis ama 42si lazım diyorum kadında bana bakıyo gülüyor :KK70: kendinize almıcakmısınız bunu diyo kendime diyorum size 38 our diyor :KK70: ve gerçekten de oluyor o kabinde sevinçten bağırasım gelmişti:KK70: inanın hiç fark etmeden nasıl 2 beden düşmüştüm o zaman bekardım bide örgün ögrt. okuyordum okul ev arası koşturup duruyordum hareket vardı :KK70: ondan galiba şimdide öyle yapmaya çalışıyorum :KK70: sürekli evi temizliyorum az yemeğe çalışıyorum sabah akşam yürüyüş yapıyorum :) ogün aldığım eteğe tekrar sığmak istiyorum :):) çok uzunn oldu :) bana önerebileceğiniz bir tavsiye varmı kızlar??

merhaba kızlar,bende bugün diyete başladım.boyum 1.73 kilomda 68..yüzüm kilolu duruyor göbek ve göbek çevremde de fazlam var.bir 5 kilo vermeyi isityorum.daha önce hiç diyet yapmamıştım!!.sabahları elma sirkeli suyu deneyeceğim.birde yürüyüş yapacağım düzenli.light peynir,light yoğurt,grissini ve kuru kayısı aldım ara öğünlerde kahvaltıda yemek için.ekmeği azaltıp,porsiyonlarımı küçülterek başlayacağım.umarım hepimiz kiloları verir çıtı pıtı oluruz:)

masallah canim:nazar: boyle devam insallah.
Hemde nasil canim ya, hemen stress yapip niye yedin diye kendimi sorguluyorum

ben farkettm tatlı yediğim zaman kilom olduğu yerde kalıo ya da gram olarak artıo :KK43: şuan 2 haftada 1 kilo verebiliorm baya hızım düştü hala bir hafta 1 kilo verebilen var mı yaa tavsyede bulunsa

Benim tavsiyem aksamlari kaloriyi kestinmi bu is biter. Bir sayfa var orada kalori miktarlari yaziyor oradan gunluk kalorimi hesapliyorum. Vallahi kilolar eriiyor gidiyor.

selammm kızlar nerde o sayfa nerden yapıosun googleda herhangi biyere mi baktın yoksa tavsiye edebileceğin bi site var mı şekerim :KK70:

arkadaşlar merhaba öncelikle ben kendimi tanıtmak isterim. burası bana çok samimi ve sıcak geldi.
ben 26 yaşında evli ama çocuksuz muhasebece mesleği ile icra eden bir bayanım.. antalyadayı.
daha önce bu kk sitesi sayesinde ve irademle +spor+azim 89,9kg 69,9 kiloyu gördüm bunu 5 ay da yaptım son 4 aydır bıraktım herşey üstüste yani özeli boşverin canınızı sıkmak istemem. nitekim 6 kilo geri geldi ve 76 kilo oldum..
şimdi yine burada sizin sıcacık ortamınızda bana vereceğiniz destek ile 60 kilo olmaya geldim bana yardım edermisiniz ???

Eğer beni aranıza alırsanız mesajımı okuduysanız
sizden ilk ricam kaç kişiyiz bana kısaca kendinizi tanıtırmısınız kaç kilodan kaç kiloya geldiniz ve bunu nasıl başardınız kısaca bana bunun için 5 dakikanızı ayırırsanız sevinirim. Lütfen benim bu rada yaşam kocuan ihtiyacım var hani yanımda olup elime bile vursun yeme desin yani. Yeri gelince açık ve net kıszın azarlasın ne olur bana yardım edin 1 kasım da 60 kilo olmalıyım.

arkadaşlar merhaba öncelikle ben kendimi tanıtmak isterim. burası bana çok samimi ve sıcak geldi.
ben 26 yaşında evli ama çocuksuz muhasebece mesleği ile icra eden bir bayanım.. antalyadayı.
daha önce bu kk sitesi sayesinde ve irademle +spor+azim 89,9kg 69,9 kiloyu gördüm bunu 5 ay da yaptım son 4 aydır bıraktım herşey üstüste yani özeli boşverin canınızı sıkmak istemem. nitekim 6 kilo geri geldi ve 76 kilo oldum..
şimdi yine burada sizin sıcacık ortamınızda bana vereceğiniz destek ile 60 kilo olmaya geldim bana yardım edermisiniz ???

Eğer beni aranıza alırsanız mesajımı okuduysanız
sizden ilk ricam kaç kişiyiz bana kısaca kendinizi tanıtırmısınız kaç kilodan kaç kiloya geldiniz ve bunu nasıl başardınız kısaca bana bunun için 5 dakikanızı ayırırsanız sevinirim. Lütfen benim bu rada yaşam kocuan ihtiyacım var hani yanımda olup elime bile vursun yeme desin yani. Yeri gelince açık ve net kıszın azarlasın ne olur bana yardım edin 1 kasım da 60 kilo olmalıyım.

Hosgeldin ablacim, Bende kilo verme derdiyle bu sayfanin/konunun ilk sayfasinda basladim. Ama malasef artik pek fazla kisi takilmiyor buraya.
Kendime gelince ben 22 yasindayim, bekar ve annecigimle (yagli tuzlu yemekler yapar) yasiyorum.
Boyum 1.60. Gecen sene, yani eylul 2012'de 72 kiloydum. Kendi irademle (bazen spor, bazen degil ve baya da bozdugum oldu).
Neyseki 2013 senesinin 6inci ayinda 65,66,67 kiloydum (bu ucu arasinda gelip gidip durdum). Ama genede cok mutsusdum, cunku patlayincaya kadar yiyordum resmen. Aglayip kk sitesine goz atigimi hatirliyorum. Sonra Seyhan arkadasimizin ilk mesajini gormustum, ve hemen buraya uye oldum, ve bende mesaj attim. Ve o gunden beri daha disiplinliyim.
Suan 55 kiloyum.
Oncelikle nasil yaptigimi anlatayim:
en onemlisi kendime bir defter tutmustum, hala da tutuyorum (ama defter tutmaya zaten, daha onceden de baslamistim, ama icinde cok yagli yiyeceklerle)
Ve en guzeli kendime koca bir kagita takvim cizdim. Iyi beslendigim gunleri yesil yarpiliyorum, berbatlari da kirmizi.
Aralarda bozdugum yine cok oldu tabii, ama ''ilmini'' cozup arka arkaya yapmadim. Mesela atiyorum haftaya arkadaslarla sinemaya gidicem ve o gunumu takvimde kirmizi olarak carpiliyorum. Ama ondan sonraki en az 3 hafta yesil yapiyorum.

Kahvaltiya gelince eskiden hic onemsemezdim, ama sabahlari erken kalkip kahvaltimi yapmak o kadar iyi geldi ki.
Sabahlari Mutlaka 1 bardak sutumu icerim, ve zenceefilli kek diye birsey var (Hollandada satiliyor) ve bir kup recelimle yiyorum. Ve mutlaka bir meyve.
Fazla degil mi derseniz (sabahlari metabolizmanin en hizli zamani oldugu icin birsey olmadi).

ve en guzeli spor, hic sevmem, ama genede bazen cardio yaptim, pilates denedim, ama geri biraktim. Bazen arada genede yapiyorum. Ama genede hergun mutlaka en az 100x mekik cekiyorum, ve 100x kalca hareketi yapiyorum (sirt ustu yatip, kalcayi havaya kaldirip indiriceksin), ve 100x bacak (yan posizyonda yatip, dizler hafif kirik havaya kaldirip indiriyorum, ayni islem diger bacak icin de gecerli)

Asil amacimsa 51 olmak inslallah, hayirlisiyla. Ama benim asil fazlaligim gobegimde, o yuzdende karin egzersizlerine daha fazla yukleniyorum.

Rabbim isteyen herkese hayilisiyla saglikli bir sekilde kilo vermek nasip etsin insallah

bende katılmak istiyorum kızlarr :)) 24 yaşındayım 164 cm boyunda 78 kg ım :KK43:( 55 kilo olmak istiyorum,bugün başladım diyete ve spora ama devam edebilecek miyim bilmiyorum..

bende katılmak istiyorum kızlarr :)) 24 yaşındayım 164 cm boyunda 78 kg ım :KK43:( 55 kilo olmak istiyorum,bugün başladım diyete ve spora ama devam edebilecek miyim bilmiyorum..
Canim sende hos geldin aramiza, tabii kide basarabilirsin. Inan bana ilk basta yariya gelecegime bile inanmazdim, boyle geldim, boyle gider diyordum, ama hirs yapinca, ve Rabbimimin izniyle olabiliyormus iste.
Zaten masallah yeni basladim diyorsun, insallah bir kac hafta sonra yavas yavas gerisi gelir (ilk bir kac hafta onemli, bozmamak icin)

Basarilar kizllarr:nazar:

Kusura bakmayın bi yazdım sonra yokdum rahatsızlandım da..
Memnun oldum cancazım iki kişi bile olsak bize yeter ama hergün paylaşımda bulunmalıyız tamam mı.
Birbirimiza bir söz verelim ve burada tatlı bir ekabet yapalım her cumartesi sabah kilo bildirimi yapalım her gün de buraya ne yedik ne kadar spor yaptık bunu yazalım tavsiyelerimizi paylaşalım yani birbirimize yoldaş olalım katılmak isteyen olursa da her birlikte bu işi başaralım ben bu radaki paylaşımlar destekler sayesinde hiç para vermeden 90 kilodan 69 kadar düşmüştüm şimdi iş yaşamımdaki karmaşa yüzünde 76 geri çıktım
bu sabah yazıyorum 76.7 kilo ile başlıyorum diye hepimize hayırlı olsun. Yarında ilk menümü yazacağım buraya.

X