- 26 Aralık 2011
- 796
- 416
-
- Konu Sahibi seyhanmerve
Kusura bakmayın bi yazdım sonra yokdum rahatsızlandım da..
Memnun oldum cancazım iki kişi bile olsak bize yeter ama hergün paylaşımda bulunmalıyız tamam mı.
Birbirimiza bir söz verelim ve burada tatlı bir ekabet yapalım her cumartesi sabah kilo bildirimi yapalım her gün de buraya ne yedik ne kadar spor yaptık bunu yazalım tavsiyelerimizi paylaşalım yani birbirimize yoldaş olalım katılmak isteyen olursa da her birlikte bu işi başaralım ben bu radaki paylaşımlar destekler sayesinde hiç para vermeden 90 kilodan 69 kadar düşmüştüm şimdi iş yaşamımdaki karmaşa yüzünde 76 geri çıktım
bu sabah yazıyorum 76.7 kilo ile başlıyorum diye hepimize hayırlı olsun. Yarında ilk menümü yazacağım buraya.
Bende bugün katılabilir miyim aranızaa :)))
:2:tabii kide canim, cok memnun oluruz (birlikten kuvvet dogar)
Bende bugun neler yedim yaziyim:
07.00: 1 kase misir gevregi (aslinda cocalatali kabuklar gibi, ama tam adini bilmiyorum-hollandada adi chocoschelps-hata hafif geliyor)
09.30: 1 elma
12.30: 2 tane kuru kayisi, 1 kutu sut (200ml)
16.00: 1 elma
ve aksam yemeyimi hala yiyemedim. ama bu saatten sonra sacede 1 kase light meyve yogurdu yerim.
tabii kide canim, cok memnun oluruz (birlikten kuvvet dogar)
bende bugun neler yedim yaziyim:
07.00: 1 kase misir gevregi (aslinda cocalatali kabuklar gibi, ama tam adini bilmiyorum-hollandada adi chocoschelps-hata hafif geliyor)
09.30: 1 elma
12.30: 2 tane kuru kayisi, 1 kutu sut (200ml)
16.00: 1 elma
ve aksam yemeyimi hala yiyemedim. Ama bu saatten sonra sacede 1 kase light meyve yogurdu yerim.
:2:
Kizlar benide araniza alin uc aylik oglum var suan 72 kiloyum eski kiloma donmek istiyorum psikolojim cok bozuldu lutfen benim mesajima cevap verin hep birlikde basaralim mesajlarinizi bekliyorum
ya tabiki beraber yapalım ablacımm sende katıl ben 70 kiloyla başladım bakalım pazar günü tartılınca kaç çıkacağımmgelişmeleri paylaşalım ki motive olsun bizlere _?
Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin pes etmeden basaralim bu isi.gun icinde neler yedigimizi yazalim benim esim ogretmen oldugu icin saatler tam denk geliyor.ben birde yemeklerden yarim saat once bir tatli kasigi corek otu yiyorum bir bardak suyla ve gunde 3 litre su iciyorum emzirdigim icin corek otu sutude arttiriyor.sizlet neler yiyorsunuz paylasirmisiniz.......
:2:
Kizlar benide araniza alin uc aylik oglum var suan 72 kiloyum eski kiloma donmek istiyorum psikolojim cok bozuldu lutfen benim mesajima cevap verin hep birlikde basaralim mesajlarinizi bekliyorum
Canim ablacim hosgeldin aramiza, insallah diledigin kiloya kavusursun
bu kadar şeyle nasıl doyuyorsun?? Ben çalışıyorum ve erken kalkıyorum kahvaltı normal yapıyorum mesela bugün yarım elma ve iki tane buğday unuyla yapılmış pasta yedim yeşil çay içtim. öğlede ekmeksiz yemek yiyorum ve akşam 6dan öncede kraker yiyorum evdede elma yiyorum bir tane bunun gibi diyet yapıyorum ve sabah aç karnına ve gece yatmadanda aç karnına elma sirkeli ballı sıcak su içiyorum.. Nasıl sizce kızlar??? :44:
İnsallah canim kimse neler yedigini soylemiyor ama kizlar nerdesinizzzzzz
Son zamanlarda pek aclik hissi hisetmiyorum. Fakat dunku yemek tarzimin bugun bana buyuk bir felaketi oldu. Sabah uyaninca, aya kalktiktan sonra gozumun onu kararmaya basladi. Alt kata ve ust kata cikarken resmen merdivenleri emekliyerek cikip indim. Her aya kalktigimda gozumun onu kararmaya devam etti. Annem saglindan olacaksin tuzlu birseyler ye dedi, bende hemen cipslere saldirdim, yedikten sonra biraz biraz kendime geldim resmenBirdaha bu sekil yapmam herhalde
Neyse bugunku yediklerim:
8.00: 1 bucuk (normal) tabak cips (naturel/paprika karisik) Ve yaninda iki dilim kek (mahalesef)
12.30: 200ml sut
13.15: 1 kase misir gevregi
16.15: grillde kizarmiz tavuk salatasi
19.00: 1 elma
Yarin daha dikatli olucagim insallah
canım bende baktım bayağı az yiyorsun böyle olmaz ben gün içinde yiyorum ekmek yemeden düm mesela yemek yedim ekmeksiz hemde mantıama az yedim az yediğim için acıktım saat 4:30 gibi bir lavaş dürümü çiğ köfte yedim yeşil çay içtim ve akşam 5 den sonra sadece mandalina yedim. sende akşam 6dan sonra yeme canım yoksa bende senin gibi yemiyordum gözlerim kararıyordu o yüzden HİÇBİRSEY SAĞLIĞIMIZDAN ÖNEMLİ DEĞİL
evet cok dogru soyluyorsun canim. ama bugun kendime oyle bir kotuluk yaptim ki, hemde 1 saat once, dondurmalar, cipsler, kekler, resmen stress icindeyim.
Kizlaarrrr ne olur bana yardim edin, bana ceza verin, bana kizin, bana dur deyin, ne olur!!!! Cunku resmen frene basamiyorum.
Yaptigim zaman yapiyorum ama bozdugum zaman da tam bozuyorum anlicaniz. Felaket siskin hissediyorum suan, ve tabiikide pismanlik