Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

oldu bu is canim. Yalniz okula gitdigim icin sabahlari birsey yazamiyorum (bazen cok erken kalktigimda yazabilirim) ben suan 55.5 kiloyum (daha sabah tartildim, biliyorum hergun tartilmamam gerekiyor, ama dayanamiyorum, sonra da stress yapiyorum)

manu yazimina yarin mi baslliyoruz o zaman. Hadi bakalim is basina

Bende bugün katılabilir miyim aranızaa :)))

tabii kide canim, cok memnun oluruz (birlikten kuvvet dogar)

Bende bugun neler yedim yaziyim:

07.00: 1 kase misir gevregi (aslinda cocalatali kabuklar gibi, ama tam adini bilmiyorum-hollandada adi chocoschelps-hata hafif geliyor)
09.30: 1 elma
12.30: 2 tane kuru kayisi, 1 kutu sut (200ml)
16.00: 1 elma
ve aksam yemeyimi hala yiyemedim. ama bu saatten sonra sacede 1 kase light meyve yogurdu yerim.

:2:
Kizlar benide araniza alin uc aylik oglum var suan 72 kiloyum eski kiloma donmek istiyorum psikolojim cok bozuldu lutfen benim mesajima cevap verin hep birlikde basaralim mesajlarinizi bekliyorum

bu kadar şeyle nasıl doyuyorsun?? Ben çalışıyorum ve erken kalkıyorum kahvaltı normal yapıyorum mesela bugün yarım elma ve iki tane buğday unuyla yapılmış pasta yedim yeşil çay içtim. öğlede ekmeksiz yemek yiyorum ve akşam 6dan öncede kraker yiyorum evdede elma yiyorum bir tane bunun gibi diyet yapıyorum ve sabah aç karnına ve gece yatmadanda aç karnına elma sirkeli ballı sıcak su içiyorum.. Nasıl sizce kızlar??? :44:

Kizlar benide araniza alin uc aylik oglum var suan 72 kiloyum eski kiloma donmek istiyorum psikolojim cok bozuldu lutfen benim mesajima cevap verin hep birlikde basaralim mesajlarinizi bekliyorum

ya tabiki beraber yapalım ablacımm sende katıl ben 70 kiloyla başladım bakalım pazar günü tartılınca kaç çıkacağımm gelişmeleri paylaşalım ki motive olsun bizlere _?

ya tabiki beraber yapalım ablacımm sende katıl ben 70 kiloyla başladım bakalım pazar günü tartılınca kaç çıkacağımm gelişmeleri paylaşalım ki motive olsun bizlere _?

Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin pes etmeden basaralim bu isi.gun icinde neler yedigimizi yazalim benim esim ogretmen oldugu icin saatler tam denk geliyor.ben birde yemeklerden yarim saat once bir tatli kasigi corek otu yiyorum bir bardak suyla ve gunde 3 litre su iciyorum emzirdigim icin corek otu sutude arttiriyor.sizlet neler yiyorsunuz paylasirmisiniz.......

valla ben söylediğim gibi saabah akşam aç karna sirkeli ballı su içiyorum kahvaltı çok az yapıyorum yeşil çay içiyorum yemekten önce kayısı form çayı içiyorum yemek ekmeksiz yiyorum ama bugün mantı vardı okul yemeğinde bende mecburen yedim elma yedim 5 gibi yeşil çay içeceğim akşam eve gidince yemek yemiyorum gece yatarkende sirkeli su içiyorum hepsi bu ?? bakalım ne olur pazara kadar :18::18: :44::44:

Canim ablacim hosgeldin aramiza, insallah diledigin kiloya kavusursun

Son zamanlarda pek aclik hissi hisetmiyorum. Fakat dunku yemek tarzimin bugun bana buyuk bir felaketi oldu. Sabah uyaninca, aya kalktiktan sonra gozumun onu kararmaya basladi. Alt kata ve ust kata cikarken resmen merdivenleri emekliyerek cikip indim. Her aya kalktigimda gozumun onu kararmaya devam etti. Annem saglindan olacaksin tuzlu birseyler ye dedi, bende hemen cipslere saldirdim, yedikten sonra biraz biraz kendime geldim resmenBirdaha bu sekil yapmam herhalde

Neyse bugunku yediklerim:
8.00: 1 bucuk (normal) tabak cips (naturel/paprika karisik) Ve yaninda iki dilim kek (mahalesef)
12.30: 200ml sut
13.15: 1 kase misir gevregi
16.15: grillde kizarmiz tavuk salatasi
19.00: 1 elma

Yarin daha dikatli olucagim insallah

canım bende baktım bayağı az yiyorsun böyle olmaz ben gün içinde yiyorum ekmek yemeden düm mesela yemek yedim ekmeksiz hemde mantı ama az yedim az yediğim için acıktım saat 4:30 gibi bir lavaş dürümü çiğ köfte yedim yeşil çay içtim ve akşam 5 den sonra sadece mandalina yedim. sende akşam 6dan sonra yeme canım yoksa bende senin gibi yemiyordum gözlerim kararıyordu o yüzden HİÇBİRSEY SAĞLIĞIMIZDAN ÖNEMLİ DEĞİL

evet cok dogru soyluyorsun canim. ama bugun kendime oyle bir kotuluk yaptim ki, hemde 1 saat once, dondurmalar, cipsler, kekler, resmen stress icindeyim.
Kizlaarrrr ne olur bana yardim edin, bana ceza verin, bana kizin, bana dur deyin, ne olur!!!! Cunku resmen frene basamiyorum.
Yaptigim zaman yapiyorum ama bozdugum zaman da tam bozuyorum anlicaniz. Felaket siskin hissediyorum suan, ve tabiikide pismanlik

canım evet bendede oluyor öyle bazen tutamıyorum kendimi ama haftada birgün öyle ödüllendir kendini :) ama ertesi gün daha çok dikkat et yoksa bu gidişle veremezsin canım... yeminde edebilirsin mesela ben akşam 6 dan sonra hiçbirsey yememeye yemin etmiştim açlıktan ölsemdeee yemiyordumm

Canim ne yaptin sen frenle kendini bak ben hem emziriyorum hemde cok huysuz bi oglum var beni cok yoruyor ama yinide hic bozmadim diyetimi cok hirs yaptim cunku eski halime donecegim vucudumu ben kontrol ediyorum o beni degil...

Canlarim, onerileriniz ve yardimlariniz icin cok saolun. Bugun daha dikkat edicem!
Annemde diyor, yarisina kadar basardin, bundan sonra sakin birakma pisman olursun diye. Ama iste insan stresse girince gozu hic birsey gormuyo gibi oluyor sanki.

Askam bugun neler tuketimi yazicam

kizlaar, bugun neler yedim onu bildiriyim:

07.00: 1 bardak sut, 1 dilim zencefilli kek, recel (kucuk kup halinde satiliyorlar)
13.15: 200ml sut (biliyorum cok gec ve az, ama gercekten hic bir firsat bulamadim)
16.15: 1 elma ve 1 kase meyveli light yogurt
20.00: bir dilim pasta (o da bu seferlikti, arkadasimin yasgunu icin, onun disinda da hic birsey yemedim)

Bugunluk bu kadar

kızlarrrr!!! dün tartıldım 70 kg 68.9 kiloya düşmüşümmm ayy haftada bir kilo gayet iyii sizce nasıl???*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…