- 12 Ocak 2013
- 59
- 0
-
- Konu Sahibi seyhanmerve
kızlar selam bayramda hiç ama hiç dikkat edemedim ve halada eski düzenime dönemedim inş siz bayramda bozmamışsınızdır diyetinizi ben çok kötü bozdum hala eski düzenimi yakalamaya çalışıyorum regliyim canım aşırı derecede tatlı istiyor ve engel olamıyorum yardım lütfennnn
kızlar selam bayramda hiç ama hiç dikkat edemedim ve halada eski düzenime dönemedim inş siz bayramda bozmamışsınızdır diyetinizi ben çok kötü bozdum hala eski düzenimi yakalamaya çalışıyorum regliyim canım aşırı derecede tatlı istiyor ve engel olamıyorum yardım lütfennnn
ah canim benim ya, benim ilk basladigim (yani kk'ya uye olmadan aylar onceki kilom) kilodasin, ve ayni boydayiz canim. Sakin uzulme kendine bir hedef edinmiszin zaten, baskalarinin veremeszin, sen sismansin (genelde bunu bana erkek kardesim derdi) dediklerine sakin kulak asma.Merhaba arkadaşlar sonunda bende üye oldum kadınlar kulübüneSizler gibi bende zayıflamaya çalışıyrumm.Üniversite 3.sınıf öğrencisym.Küçüklüğümden beri etli butluyumm Ve özellikle babam kilo veremeyeceğimi işte basenimn bacağımın genetik olarak kalın olduğunu söylüyor.Tatilde eve döndüğümde kardeşimle annem zorla beni tartıya çıkardılar çnkü ben korkuodumm:2: Bi baktım 72 kiloyumm.1.60 da boyum var kendime hedef koydum dedim ki 10 kilo bu 3 ayda versem.Okulda da devam edip 59 58 olsam.Gerçekten çok istedm ve inat ettimm.2 ayda 7 kilo verdim.Şuan sanırım 65 kiloyum.Hep beraber zayıflayalım ve azmedelim destek olalımm
guzel bir cozum ama gecenlerde bende yogurt ve recel denedim, ama pisman oldum, tadina pek dayanamadim acikcasi.Ben tatlı krizlerimi şöyle çözdüm . Aynaya bakıyorum "dünyada benden daha tatlı bişey yok " diyorum ve yoğurdun içine biraz reçel atıp yiyorum . Aslında reçelin içinde şeker olduğu için pekmez yesen daha iyi olur ama pekmezle yoğurdu birlikte yiyince demir emilimini azaltıyomuş . Pekmez , kuru kaysı , kuru üzüm yiyebilirsin canın tatlı çektiğinde : )))
Ben tatlı krizlerimi şöyle çözdüm . Aynaya bakıyorum "dünyada benden daha tatlı bişey yok " diyorum ve yoğurdun içine biraz reçel atıp yiyorum . Aslında reçelin içinde şeker olduğu için pekmez yesen daha iyi olur ama pekmezle yoğurdu birlikte yiyince demir emilimini azaltıyomuş . Pekmez , kuru kaysı , kuru üzüm yiyebilirsin canın tatlı çektiğinde : )))
guzel bir cozum ama gecenlerde bende yogurt ve recel denedim, ama pisman oldum, tadina pek dayanamadim acikcasi.
recel sekerli dogru o yuzden sabah kalvaltisinda ben tuketiyorum (ac karnina oldugu icin cabik yakiyor, metabolmanin en hizli anina dek getiriyorum) Ama ben bildiginiz o buyuk kavanoz recellerini kullanmiyorum, kucuk kup halinde satilan receller var ondan kullaniyorum, yaninda da zencifilli kurabiye mi deyim kek mi diyim bilmiyorum ama ondan kullaniyorum, sadece 1 dilim (tam adini bilmiyorum ama hollanda cok meshur bisey), ve olmazsa olmazim bir bardak sut.
insallah basaricaz kizlarr
Evet evet bende sabah herşeyi yiyorum kısmıyrum hiçbişeyden ama akşam yemeğinde nerdeyse hiç bişey yemiyorum : )) o yediğin kurabiye "waffle" olabiliryuvarlak kahverengi içinde karamel akıyo hatta bimde satılıyo hihhihihihi bende çok severim
yok canim waffle degil, google a ontbijtkoek yazdiginda gorursun (benim bildigim uzere sadece hollanda tuketiliyor)Evet evet bende sabah herşeyi yiyorum kısmıyrum hiçbişeyden ama akşam yemeğinde nerdeyse hiç bişey yemiyorum : )) o yediğin kurabiye "waffle" olabiliryuvarlak kahverengi içinde karamel akıyo hatta bimde satılıyo hihhihihihi bende çok severim
yok canim waffle degil, google a ontbijtkoek yazdiginda gorursun (benim bildigim uzere sadece hollanda tuketiliyor)
Buarada kizlarr bugun tartildim ve bir kilocuk vermisimsimdi 56 kiloyum, insallah boyle devam
evet waffledır bende bayılıorm ama artk yemiorm.Baya bi direnç oluştu tatlıya karşı bakıorm bakıorm ama yemiorm :)