- 24 Şubat 2013
- 349
- 25
-
- Konu Sahibi seyhanmerve
valla canım bende de aynı sorun var 1 aydır devam ediyorum herkes zayıflamışssın diyo ama ben tartıda bişey farkedermiyorum
valla canım bende de aynı sorun var 1 aydır devam ediyorum herkes zayıflamışssın diyo ama ben tartıda bişey farkedermiyorum
bende spor yapamıyorum malesef dün yapacaktım eve gittiğimde yemeğim hazırdı fakat hastalandığım için ağrım çok vardı bugün hemen yemek yapıp jlllian deneyeceğim level programını tam anlayamadım yardımcı olursanız çok sevinirim level 1 i 10 gün boyunca yapıp sonra 2 ye geçiyoruz 10ar günden toplam 30 gün yapıyor doğru anlamış mıyım kızlar:26:
6da:yulaf kepekli sut12de: bir yumurta, bir küçük şeftali, birazcık da acılı patates gibi bişey yedim ve tabi yeşilçay
1 buçukta: leslie 2 mil ardından jillian level 3/8. günümü yaptım.(jillianı bırakmayı düşünüyodum ama sanırım gidebildiği yere kadar devam edicem)
4te:bir tane haşlanmış mısır
6da:yulaf kepekli sut
Iftar: corba, ispanak, salata
Suan ise dondurma yedim dayanamadim hem de bu saattebelki birazdan ceza olarak leslie 2mil yaparim yarim saatcik.bu saatte yemenin cezasi olsun bana bu da
Cok iyi :))) haftada 1 gun kendine odul vermis gbi dusun dondurmayi bence :)) bende bugun pilavi abarttim biraz ama artik okadar takmiyorum yoksa ictgm suyun bile kalorisini hesaplamaya calisir duruma gelicem((
bu arada acıkınca günde 10 fındık falan yiyodum meğerse çok da masum değilmir bir fındığı eritmek için 1 dk yürüyüş gerekiyomuş
ayrıca kafayı da yedim sanırım iyice en ufacık bişeyin kalorisini hesaplıyorum falansanki her yediğim kilo aldırcak gibi hissetmeye başladım sonunda zayıflıcam diye psikologluk olmıyım da
bu arada acıkınca günde 10 fındık falan yiyodum meğerse çok da masum değilmir bir fındığı eritmek için 1 dk yürüyüş gerekiyomuş
ayrıca kafayı da yedim sanırım iyice en ufacık bişeyin kalorisini hesaplıyorum falansanki her yediğim kilo aldırcak gibi hissetmeye başladım sonunda zayıflıcam diye psikologluk olmıyım da
11de: yulaf kepegi ve seftaliyle yogurt, bir haslanmis misir
1 gibi les mil 2 ve jillian
3te: limonlu yagsiz tuzsuz salata
6da yulaf kepekli sut
Iftar: corba, sebze yemegi, salata
Demin de sutlu irmik tatlisi yedim iki dilim biliyorum cok oldu ama odul olsun bu da nasilsa yarin oruc tutucam ondan rahatim biraz :)
Yok bisey var olmuyor veremiyorum ama burda yazilanlar, deneyimler, verilen kilolari gorunce neden olmasin dedim ve basladim birseyler yapmaya.
Kararliyim, 70 kilodan 50 kiloya dusucem. 24 yasindayim, Ekim Kasim arasi dugunum olucak ve ben dombili olarak o guzelim gelinligi giymek istemiyorum. Ne yapariz nasil yapariz gelin birlikte zayiflayalim. Yarismalar yapalim, yedikce cezalar verelim ama birlikte yapalim. Birlikten kuvvvet dogarmis dogru valla. benim elimde bir diyet listesi yok. bu 2 gun eger sizde isterseniz deneyimleri, diyet listelerini yag yakan yiyecekleri, sporlari, ve daha fazlasini yazip cizip paylasalim. Kendimiz bir guzel diyet listesi hazirlayalim ve haydi bismillah deyip isin ucundan baslayalim.Fotoysa koyalim, verdigimiz 100 gram bile olsa yazalim. Ben varim, eger yeteri kadar arkadas toplarsak 10 veya 15 kisi en az, daha fazlasida olur hemde cok guzel olur. ve c.tesi sabahi baslayalim.Tabi o zamana kadar arkadas kitlemizi ve listemizi hazir edersek en gec pazar diyelim.
Gelin birlik olalim, tek basina olunca inanin olmuyor, ilk 1 hafta hirs yapiyorsun sonra aman deyip gecistiriyorsun. Burda bir azim, hirs, disiplin seklinde olur.
Ben varim sizde varsaniz her turlu mesaj, yorum., deneyim, bilgi ne varsa yazin arkadaslar. Birlikte karar verip baslayalim. 70 kilolarla, nasil gelinlik giyecegim, daha bunun anneligi var, hamilelik donemi var.off dusunmek bile istemiyorum. Citi piti 50-55 kilo olmak var, gobegimi neyle kapatsam ne giysem diye dusunmek var.
Dogum sonrasi kilolarini veremeyen bayanlarda buyurun gelin. akliniza ne eserse yazalim lutfen. Hadi insallajh hayirli ugurlu olsun. bekliyorum canlarim
Sahur: bir haslanmis yumurta, 3-4 dilim karpuz, bir kare pide, cok az peynir