Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

çok sevindim adına insan emek verdiği şeyin karşılığını görünce çok mutlu oluyor bende 2,5 kg vermişim aç karnına 55.9 geliyorum kendi kendime söz verdim haftaya tartılacağım eşim de kilo verdiğimi farketti (ki erkekler böyle şeylerin farkına pek varmazlar) iş arkadaşım da ki oda erkek fark etti duyunca daha da çok dikkat ediyorum bundan böyle dikkat ederek yiyeceğim
akşam canım aşırı derece de tatlı çekti sadece 1 kaşık nutella ve 1 küçük boy lokum yedim sonra pişman oldum ama yine de az yediğim için kendimle gurur duydum 1 kaşık nutellanın verdiği haz ile 1 kavanoz nutellanın verdiği haz aynı diyerek ve rejimde olmadığımı sadece yediklerime dikkat ettiğimi düşünerek yaklaşık 2,5 kg verdim (zor kilo veren biriyim)
rejimde olduğumu düşündükçe üzerimde baskı hissettiğimi ve daha çok yeme isteğimin oluştuğunu farkettim böyle düşünebilirsiniz kızlar gerçekten işe yarıyor
Cok sagolun canim, ayrica diyetteyim hissi vermemen cook iyi:KK34:Boyle devam. Spor yapamasan bile (ben buradaki sayfa 69 ya da 70 te yazmistim) mutlaka mekik cek, ve bacak kalca hareketleri, gercekten cok etkililer. Bastan oyle gelmiyor insana, ama haftalar sonra oyle bi guzel geliyor ki, hele o dar pantalonlarin arka bacak kismi (genis bacak kismi) bir mutdet sonra elinle tutup cekebiliyorsun:KK16:
Pes etmek yok kizlar, herkese bol azim insallah:21:

Canım ya seni tebrik ederim mükemmel kilo vermişin! ayakta alkışlıyorum valla :) Darısı başıma diyelim... Nazar değmesin sana maşallah.. Ben de gazlandım şuan çok fena :) bırakmıcam bu işin peşini.. Bugün çok güzel beslendim diyetimi hiç hiç bozmadım.. Desteğin çok iyi geldi valla..

sabah kahvaltıda :
yulaf ezmesi yedim 2 kaşık içine bir kuru incir doğradım 1 çay bardağı light sütle
arada:
2 üçgen karpuz
öğlen:
2 köfte kadar ızgara tavuk göğsü derisiz yağsız yanında börülce salatası az yağlı ve 2 kaşık kadar da köz patlıcan yoğurtlu
ara:
1 çay bardağı kefir yanına 1 tam ceviz
akşam:
zeytinyağlı ıspanak sarımsaklı yoğurtlu
yatarkene:
4 gayısı :)

ayrıca 20 dakikalık yürüyüş yaptım üstüne de benim evde bi oyun konsolunun fitness oyunu var onunla spor yaptım.. ölümcül yoruyor insanı 15 dakika yapıyosun burnundan şıp şıp ter damlıyo onunla kardiyo çalışabildim..

birdeeee 9 u bi yerde çaylardan almıştım ben ödem attırıyomuş ondan 2 fincan içtim.. bol bol da suyumu içtim ha bide sabah ılık su içtim limonlu aç karnına.. bakalım yarın daha iyi olur inşallah daha çok spor yapabilirim.. Herkese tekrardan kolay gelsin.. :)
canim cok sagol, ne mutlu ki bana hem kendim bu azimin pesindeyim hemde sizleri de gazlandirabiliyorum. Canim hic bozma, boyle devam inan bana kilocuklar indikce sen bunun pesini zaten birakmiyacaksin:KK16:
Ayrica oyun konsolonun fitness oyunlarindan yapman cok iyi (bunlarin cesitleri de var sanirim) ben kendim hic alip denemedim, fakat hep merak etmisimdir.
Insallah hepimize kolay gelir canim, bol azimler:KK16:

Cok sagolun canim, ayrica diyetteyim hissi vermemen cook iyi:KK34:Boyle devam. Spor yapamasan bile (ben buradaki sayfa 69 ya da 70 te yazmistim) mutlaka mekik cek, ve bacak kalca hareketleri, gercekten cok etkililer. Bastan oyle gelmiyor insana, ama haftalar sonra oyle bi guzel geliyor ki, hele o dar pantalonlarin arka bacak kismi (genis bacak kismi) bir mutdet sonra elinle tutup cekebiliyorsun:KK16:
Pes etmek yok kizlar, herkese bol azim insallah:21:

benim bacaklarım ince zaten o konuda problemim yok sadece bel yanlarım kilo alınca yağlanıyor ve çıkıyor kilo verince azalıyor mekik çeksem iyi olur fakat şimdi o kadar yoğun geçiyor ki günlerim işten gel yemek yap spora vakit kalmıyor yemek yedikten sonra biraz yürüyüş yapalım desek saat 10 oluyor ve o saatten sonrada canım pek istemiyor inşallah ramazandan sonra yürüyüşe başlıcam
dün akşam yatmadan tartıldım 55.7 geliyorum :KK9:

benim bacaklarım ince zaten o konuda problemim yok sadece bel yanlarım kilo alınca yağlanıyor ve çıkıyor kilo verince azalıyor mekik çeksem iyi olur fakat şimdi o kadar yoğun geçiyor ki günlerim işten gel yemek yap spora vakit kalmıyor yemek yedikten sonra biraz yürüyüş yapalım desek saat 10 oluyor ve o saatten sonrada canım pek istemiyor inşallah ramazandan sonra yürüyüşe başlıcam
dün akşam yatmadan tartıldım 55.7 geliyorum :KK9:
Masallah canim:nazar::KK9:. Fakat yurumeye veya spora vakit bulamiyorsan bile buldugun ilk firsatta hep 100 kere mekik cek, inan 5 dakikani bile almiyor. ayrica bel yanlari icinde Ebru Sallinin bir pilatesinden duymustum, sirt ustu yatip ve ayaklar masa posizyonunda, ayni mekik ceker gibi, eller gene basi destekliyor, bu sekilde bacaklar teker teker one dogru, ayni anda da basini diz kapagina dogru ceviriyorsun.
Tabii hangisi kolayina gelirse canim:KK76:

Yok bisey var olmuyor veremiyorum ama burda yazilanlar, deneyimler, verilen kilolari gorunce neden olmasin dedim ve basladim birseyler yapmaya.
Kararliyim, 70 kilodan 50 kiloya dusucem. 24 yasindayim, Ekim Kasim arasi dugunum olucak ve ben dombili olarak o guzelim gelinligi giymek istemiyorum. Ne yapariz nasil yapariz gelin birlikte zayiflayalim. Yarismalar yapalim, yedikce cezalar verelim ama birlikte yapalim. Birlikten kuvvvet dogarmis dogru valla. benim elimde bir diyet listesi yok. bu 2 gun eger sizde isterseniz deneyimleri, diyet listelerini yag yakan yiyecekleri, sporlari, ve daha fazlasini yazip cizip paylasalim. Kendimiz bir guzel diyet listesi hazirlayalim ve haydi bismillah deyip isin ucundan baslayalim.Fotoysa koyalim, verdigimiz 100 gram bile olsa yazalim. Ben varim, eger yeteri kadar arkadas toplarsak 10 veya 15 kisi en az, daha fazlasida olur hemde cok guzel olur. ve c.tesi sabahi baslayalim.Tabi o zamana kadar arkadas kitlemizi ve listemizi hazir edersek en gec pazar diyelim.
Gelin birlik olalim, tek basina olunca inanin olmuyor, ilk 1 hafta hirs yapiyorsun sonra aman deyip gecistiriyorsun. Burda bir azim, hirs, disiplin seklinde olur.:KK3:
Ben varim sizde varsaniz her turlu mesaj, yorum., deneyim, bilgi ne varsa yazin arkadaslar. Birlikte karar verip baslayalim. 70 kilolarla, nasil gelinlik giyecegim, daha bunun anneligi var, hamilelik donemi var.off dusunmek bile istemiyorum. Citi piti 50-55 kilo olmak var, gobegimi neyle kapatsam ne giysem diye dusunmek var.
Dogum sonrasi kilolarini veremeyen bayanlarda buyurun gelin. akliniza ne eserse yazalim lutfen. Hadi insallajh hayirli ugurlu olsun. bekliyorum canlarim:KK23::KK16:

aynen tatlım bir hırs geliyor sonra gerisin geri bırakıyor insan benimde kilom 76 bol kıyafetler giyip şu halime baktıkça üzülmeden edemiyorum :KK43:

bu bacakları basenleri baldırları eritmek için ne yapılabilir ya yazdıklarınızı okudukça bir güç buldum sizle beraber tekrar deniyeceğim tatlışlarımm:KK53::KK53:

bu bacakları basenleri baldırları eritmek için ne yapılabilir ya yazdıklarınızı okudukça bir güç buldum sizle beraber tekrar deniyeceğim tatlışlarımm:KK53::KK53:
Canim merhaba, bunu buraya kac kez yazdim bilmiyorum, fakat eger faydasi olacaksa 100kere de yazmaya raziyim.
Ben hergun mutlaka 100 kere bacak, 100 kere kalca ve 100 kere de mekik cekiyorum. Ve bunu 2 aydan fazla yapiyorum, faydasini gordumu? evet gordum, pantalonlarimin arka kisimlari bolardi:KK16::nazar:

100 kere bacak derken: yan posizyon yatiyosun, dizler hafif kirilmis, ve usteki bacagi 100 kere kaldirip indiriyorsun (ayni seyi diger bacagi da uygulamak gerekiyor)

100 kere kalca: sirt ustu yatiyosun, ayaklar yere basar sekilde (yani duz yatma seklinde degil) poponu 100 kere havaya kaldirip indiriyorsun.

Ben bunu mutlaka hergun yapiyorum, hatta vakit buldugumda daha da fazlasini yapiyorum. Karnim desen gercekten sertlesmeye basladi. Kalcalar desen eskisi gibi buyuk degil (selulitlerim bile azaldi) Bacaklar da incelmede:KK16: Daha ne diyim. Fazla spor sevem biri degilim, ama vakit buldukca bol bol yuruyorum bide (bacak kaslari icin muthis birsey)

Canim merhaba, bunu buraya kac kez yazdim bilmiyorum, fakat eger faydasi olacaksa 100kere de yazmaya raziyim.
Ben hergun mutlaka 100 kere bacak, 100 kere kalca ve 100 kere de mekik cekiyorum. Ve bunu 2 aydan fazla yapiyorum, faydasini gordumu? evet gordum, pantalonlarimin arka kisimlari bolardi:KK16::nazar:

100 kere bacak derken: yan posizyon yatiyosun, dizler hafif kirilmis, ve usteki bacagi 100 kere kaldirip indiriyorsun (ayni seyi diger bacagi da uygulamak gerekiyor)

100 kere kalca: sirt ustu yatiyosun, ayaklar yere basar sekilde (yani duz yatma seklinde degil) poponu 100 kere havaya kaldirip indiriyorsun.

Ben bunu mutlaka hergun yapiyorum, hatta vakit buldugumda daha da fazlasini yapiyorum. Karnim desen gercekten sertlesmeye basladi. Kalcalar desen eskisi gibi buyuk degil (selulitlerim bile azaldi) Bacaklar da incelmede:KK16: Daha ne diyim. Fazla spor sevem biri degilim, ama vakit buldukca bol bol yuruyorum bide (bacak kaslari icin muthis birsey)

Benim ameliyattan sonra göbeğim kaldı birde üstüne doğum falan derken kocman bir göbiş oldu bacaklarım kalınlaştı yazdıklarını okudum ben sabah 9:30 evden çıkıp dükkanımı açıyorum akşam 10:30 gibi kapatıyorum arabayla gelip arabayla gidiyorum yürünecek yol değil malesef özellikle akşamları şimdi düşünüyorum gece eve gidince yorgun vücud bu hareketleri ne kadar yapabilrim diye bakalım denemeye çalışacağım yazın hem güzel hem açık teşekkür ederim:))

çok saol tatlım ya umarım gider azar azar başlayıp yavaş yavaş artırıcam sayılarını :)

Canim dun oglene dogru her zamanki gibi siteye goz atip insanlarin nasil motive olduguna bakiyordum ki, senin yazini gordum. Ve o kadar etkilendim ki, cok motive edicisin, ve tez canli gibi geldin bana. Ondan sonra sirf eyer isterseniz sizinle ve diger arkadaslarla birlikte baslamak icin burraya uye oldum!

Bana gelince ben varim, cunku artik gercekten biktim! 22 yasindayim, boyum 160 ve kilom 66, yani anliyacagin gibi davul gibi birseyim. Kendimi bildim bileli hep karnimi icime cekerek yurudum (aksi taktirde hamileymisim gibi gozukuyorum :KK43:)

Ayrica Allah tamamini erdirsin, Umarim coook mutlu olursun (herkesle birlikte :) )

bende varımmmmmmmmmm bu arada işeinize yara mı bilmiyorum ama 10 gün önce 73 kiloydun bugün tartıldın 67 kiloyum

kızlar haftasonu hiç dikkat etmedim:KK43: 2 kg verdim diye kasmadım ama hiç bırakmayacağım artık bayrama kadar bi 2 kg daha versem süper olurrr:KK4:

bende varımmmmmmmmmm bu arada işeinize yara mı bilmiyorum ama 10 gün önce 73 kiloydun bugün tartıldın 67 kiloyum
canim hosgeldin oncelikle. Ve hayir canim hic 10 gun once olur mu. Daha evelden, burayi kesfetmeden once yani, eylul 2012 de 72 kiloydum. Ama dogru durust kilo veremiyordum, gene herseyi yiyordum.

Ben bu siteye 08.06.2013 te basladim, yani buradaki arkadaslarla birlikte. Ve burada basladigimda 66-65 kiloydum (ikisinin arasinda takilip kalmistim) Burada baslarken daha da disiplinli davrandim, eskisi gibi yemedim.

Suan ise 57 kiloyum ( Ramazan ayi ile birlikte pek birsey yiyemiyorum zaten, 1 kase birsey yedikten sonra hemen midem sisiyor).

Ve asil amacim 51 olmak, o yuzden genede baya bir yolum var anlicagin.

insallah Rabbin kismet ederde 51 kiloya saglikli bir sekilde kavusursam, buraya fotolarimi eklicem:KK16:

kızlar haftasonu hiç dikkat etmedim:KK43: 2 kg verdim diye kasmadım ama hiç bırakmayacağım artık bayrama kadar bi 2 kg daha versem süper olurrr:KK4:
uzulme canim, basen degisiklik yapmak iyidir, ki vucut buna alismasin. Yoksa biryerde takilip vucud daha fazla kilo vermek istemeyecektir (bir yerde oyle okumustum)

Benim ameliyattan sonra göbeğim kaldı birde üstüne doğum falan derken kocman bir göbiş oldu bacaklarım kalınlaştı yazdıklarını okudum ben sabah 9:30 evden çıkıp dükkanımı açıyorum akşam 10:30 gibi kapatıyorum arabayla gelip arabayla gidiyorum yürünecek yol değil malesef özellikle akşamları şimdi düşünüyorum gece eve gidince yorgun vücud bu hareketleri ne kadar yapabilrim diye bakalım denemeye çalışacağım yazın hem güzel hem açık teşekkür ederim:))
Merhaba canim, uzun mesafe olmasi kotu olmus yurumek acisindan, ama olsun Okyanusya84-arkadasimizin da dedigi gibi hemen 100 ile baslamak zorunda degilsiniz.
Mesela atiyorum ilk 10x, sonra 20ye cikart, sonra istedigin kadar arttirabilirsin sayisini.

Insallah sizlerdede ise yarar:KK34:

Merhaba canim, uzun mesafe olmasi kotu olmus yurumek acisindan, ama olsun Okyanusya84-arkadasimizin da dedigi gibi hemen 100 ile baslamak zorunda degilsiniz.
Mesela atiyorum ilk 10x, sonra 20ye cikart, sonra istedigin kadar arttirabilirsin sayisini.

Insallah sizlerdede ise yarar:KK34:

teşekkür ederimm desteklerin için bende azar azar başlayacağım zaten daha fazlası için gücüm yetmez yorgunluktan:KK43:((

merhaba hanımlar nasılsınız? ben hala tatil için bir anneme bir kaynanama gidip geliyorm. bu arada 1 temmuzda 69 kilo ile tatile başlamıştım 31 temmuzda 65 kilo olduğumu gördüm. acaba dedim tartıdamı bir yanlışlık var :) vallahi çok mutluyum. doğum öncesi kiloma ulaşmaya az kaldı. inşallah okullar açılmadan eski kilomda olurum. bu arada sporumu arada bir yapsamda. titreşimli kemeri hergün kullanıyorum sanki göbeğimde küçülmeye başladı gibi :KK9: umarım sizlerde kilolarınızı vermişsinizdir. bütün sayfaları okuyamadım zamanım yok çünkü ama iyi haberlerinizi bekliyorum öpüldünüz.

merhaba hanımlar nasılsınız? ben hala tatil için bir anneme bir kaynanama gidip geliyorm. bu arada 1 temmuzda 69 kilo ile tatile başlamıştım 31 temmuzda 65 kilo olduğumu gördüm. acaba dedim tartıdamı bir yanlışlık var :) vallahi çok mutluyum. doğum öncesi kiloma ulaşmaya az kaldı. inşallah okullar açılmadan eski kilomda olurum. bu arada sporumu arada bir yapsamda. titreşimli kemeri hergün kullanıyorum sanki göbeğimde küçülmeye başladı gibi :KK9: umarım sizlerde kilolarınızı vermişsinizdir. bütün sayfaları okuyamadım zamanım yok çünkü ama iyi haberlerinizi bekliyorum öpüldünüz.
:nazar:Masallah canim, demekki genede de kiyisindan kosesinden dikkat etmissin:KK9:Benim de son 6 kilocugum kaldi (karin bolgem gene var, ama eskisi gibi degil cok sukur) Insallah onlari da verecegiz:KK16:
Iyi gezmeler canim:KK3:

ya banada yardım edin 75 kiloyum boyum 1,64

nerdeydesm hayatımın çogunlugu kiloyla geçti

benim en çok can simitlerim fazla ya deniz yüzsem batmam o derece:KK53:

acaba diyorum yüzmeye mi yazılsam

X