Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

ben de bu konuya dahil olmak istiyorum. 62 kiloyum şuan.

kilo vermeye çalıştıkça kilo alıyorum nasıl iş anlamadım :)

aman boşver diyeti dediğim anda da eski kiloma geri dönüyorum. sebebi ne acaba ?

4-5 yıldır 50 li kiloları göremedim. halbuki tek istediğim 57 olmak.

alt tarafı 4-5 kilo ama yok yok veremiyorum. bide en kötüsü benm kilom bel çevremde toplanmış durumda. gülaazer gibi hissediyorum bazen kendimi :)

sporla da hiç aram yok. off off. karatay diyeti yapmayı düşünüyorum. protein ağırlıklı. çünkü bu diyetle kilolar geri alınmıyormuş. deneyen var mı ?

canim, yeni gordum mesajini. Sizlere bir nevzi de olsa iyi bir sekilde gaza getirirebiliyorsam ne mutlu bana. Cunku sonuncta ben hep birlikte basarmak istiyorum bunu.
Inan canim, bende makarna delisiyim, amahayir, ne makarna ne de annemin yaptigi o sarmalar mantilar, hic birine ellimi bile surmuyorum. cunku kendime bir sozum var: 1 eylulde dogum gunum var, ve ben kendime nasil bir sekilde odullendirebilirim diye dusunurken bu gelmisti aklima: kilocuklardan kurtulmak tabiikide.
Insallah Rabbimin izniyle basaricagiz canim inan

2 haftada 1,5 kg vermişim kızlar (reglim bugün bitiyor aslında hala şişkinliğim olabilir) haftaya kadar 2 kg olacak o mutlaka :) sabah aç karnına 56.3 geliyorum tok karnına 56.9 aradaki fark da azalmış çok sevindim emeğim karşılıksız kalmadı bu arada spor da yapmadım normalda 58.9 tok karnına geliyordum kilo verdikçe gaza geliyo insan

Canim oncelikle hosgeldin, ben sahsen ne karatay ne de baska bir diyet denedim. Kendime defter tutup gun boyunca ne yiyip ictigimi yaziyorum. totalde 3 ogun ve 3 ara. Ve en onemlisi tabagimi kuculttum, artik her ogunlerde kucuk kalvalti tabagini kullaniyorum.
Sabahlari erken kalkiyorum, ve seyhan arkadasimizin onerdigi kuru iciyorum sabahlari ac karnina: 1 cay bardagi, icine biraz limon suyu, cay ucu ile zerdecal ve zencefil, ustune ben ilik su ekleyip iciyorum.

Ve gelelim ki benimde cooook erindigim konuya:spor, hareket, egzersiz. Ama genede bu sitede okdugum birkac yerde tuyolar buldum, ve hergun onlari yapiyorum. Hergun mutlaka 100x mekik cekiyorum (eger zamanim olursa gun boyu gene yapiyorum) 100x ''bacak'' egzersizi yapiyorum, bildigin yan posizyon yatip, dizini hafif bukup ust bacagini 100x kaldirip indiriyorsun, ve ayni seklide diyer yanina yatip diyer bacaga da aynisini uyguluyorum (bunuda bu sitedeki arama motoruna egzersiz diye yazmistim sanirim, oradaki konulardan birinde bulmustum).
ve 100x kalca egzersizi. sirt ustu yatip, ayaklar yere basicak sekilde (yani dizler havaya dogru) ve popoyu havaya kaldirip indiriyorum.

Ben bunlari bayadir yapiyorum hergun, ve inan birseyler deyismeye basladi, kiyafetlerim bol geliyor karnimda yavas yavas iyice sertlesmeye basladi.
Ama gel gorki azim cok onemli, birseye gore azim edip sonuna kadar gitmek (tabikide arada kacamaklar da olucak, ama abartisiz) ve buradaki bircok arkadas gibi bende kalori hesabi yapiyorum.
Insallah basaricagiz, ve umarim hayal ettigin kilona kavusursun

masallah canim, devami gelir insallah

Kizlarrrr bende diyete baslayali dun 2 hafta oldu ve 5 kg vermisim su an 75 cikiyorum tartida simdiki hedefim bayrama kadar 69.9 da olsa 6'li rakamlari gormekkk :))))

Sahur: bir yumurta bir bardak yulaf kepekli sut
Iftar: corba bir tane biber dolmasi ve bol salata

12 gibi de bir tane seftali yicem

valla kızlar ben de hayatımda ilk kez kilo vermeye çalışıyorum.. normalde metabolizmam hızlıdır. kolay veririm yani.. ama anlamadım dikkat etmeme rağmen 3 haftada 1 kilo verdim ki o bile yalancı olabilir bence :)
ama niye böyle oluyo anlamadım ya herkes derdi hep, iki günde eriyor bu kız diye, nazar mı değdirdiler yahu (
kırk yılda bi kilo vereyim diye niyetlendim şimdiden demoralize oldum (

Son düzenleme:
Sahur: bir yumurta (gidaklicam yakinda ama.seviyorum ) , 2 dilim karpuz, bir kare pide, kk peynir
Iftar: bamya, bir kepce manti ( yemezdim de annemin israrina dayanamadim susuz yedim), salata

öncelikle klasik bir başlangıc olsun sitede YENİYİM :) çok fazla nette vakit harcayamıyorum işim dolayı ama çok iyi bi kilo vericiyim denebilir ama ben kalori sayarak veriyorum böle aha mantıklı gelio en azından :) yaklaşık 500-700 kcal arası alıyorum sizede tavsiye ederim en azından bi araştırın .. azminiz bol olsun

selam kızlar ben davet davet dolaşınca iftar sofralarında kaçırdım ve mide ağrılarım başladı ramazanda ister istemez düzensiz yiyorum mahvoldum bayramdan sonra devam edicem inşallah

Kizlaaaar!! Araniza noolur beni de alin!! Ben ilkokul 5 te bi irilesmeye basladim masallah ogun bugundur hep diyet pesindeyim :) 4 kez falan diyetisyene gittim hep spora yazildim her zaman da sonuc mukemmel oldu.. Evlenirken hayatimda ilk defa 36 beden oldum.. Boyum 172 kilom 61 di kavitasyon yaptirdim ve cok fittim.. Evlendigim yil isi birakip kpssye hazirlanmam beni bu hale getirdi.. Once 70 oldum neyse veririm dedm diyetlere sabah basladim aksam bitti.. Sonucta bu sabah bi baktim 75 olmusum.. Yalvaririm motive edelim birbirimiZi kendimi cok kotu hissediyorum.. Yarin basliyorum ve size herseyimi yazicam..

Canim ne demek, hosgeldin aramiza Inan bana hic birsey icin hic bir zaman icin gec degildir. Masallah canim sen boydan kurtariyorsun, bense 160 boydayim. Ama simdi 1-2 ay oncesine kadar daha da mutluyum. En ilk basladigimda 72 kiloydum. Burada basladigimdaysa 65, simdi 59 kiloyum. Bir kac haftadir bol gomlek bol pantolanlarla geziyorum, ve beni goren herkes ne kadar zayiflamissin diyor (bu sihir bozulacak diye odum patliyor)
Dun uzun zaman sonra ilk defa annemle birlikte giysi mazasina gittik, ve inannirmisin normalde giydiyim 44-42 beden pantalonlari denedim ve cok bol geldi, hemen bir mutlulukla 40 getirdi annem Ayni seyi gordugum guzel bir bluzda da yasadim. fakat normalde buyuk bedeni bulmakta zorlanan ben, bu sefer gucuk bedenini bulamadim
Ama genede cok yolum var Hedefim 51, Rabbimin izniyle hayirlisiyla o da olacak insllah. O yuzden sakin umidinizi kezmeyin kizlarr

hosgeldin canim aramiza, bende yaklasik o civarlarda kalori hesapliyorum, ama biraz daha yuksek ara da bi

çok sevindim adına insan emek verdiği şeyin karşılığını görünce çok mutlu oluyor bende 2,5 kg vermişim aç karnına 55.9 geliyorum kendi kendime söz verdim haftaya tartılacağım eşim de kilo verdiğimi farketti (ki erkekler böyle şeylerin farkına pek varmazlar) iş arkadaşım da ki oda erkek fark etti duyunca daha da çok dikkat ediyorum bundan böyle dikkat ederek yiyeceğim
akşam canım aşırı derece de tatlı çekti sadece 1 kaşık nutella ve 1 küçük boy lokum yedim sonra pişman oldum ama yine de az yediğim için kendimle gurur duydum 1 kaşık nutellanın verdiği haz ile 1 kavanoz nutellanın verdiği haz aynı diyerek ve rejimde olmadığımı sadece yediklerime dikkat ettiğimi düşünerek yaklaşık 2,5 kg verdim (zor kilo veren biriyim)
rejimde olduğumu düşündükçe üzerimde baskı hissettiğimi ve daha çok yeme isteğimin oluştuğunu farkettim böyle düşünebilirsiniz kızlar gerçekten işe yarıyor

Canım ya seni tebrik ederim mükemmel kilo vermişin! ayakta alkışlıyorum valla :) Darısı başıma diyelim... Nazar değmesin sana maşallah.. Ben de gazlandım şuan çok fena :) bırakmıcam bu işin peşini.. Bugün çok güzel beslendim diyetimi hiç hiç bozmadım.. Desteğin çok iyi geldi valla..

sabah kahvaltıda :
yulaf ezmesi yedim 2 kaşık içine bir kuru incir doğradım 1 çay bardağı light sütle
arada:
2 üçgen karpuz
öğlen:
2 köfte kadar ızgara tavuk göğsü derisiz yağsız yanında börülce salatası az yağlı ve 2 kaşık kadar da köz patlıcan yoğurtlu
ara:
1 çay bardağı kefir yanına 1 tam ceviz
akşam:
zeytinyağlı ıspanak sarımsaklı yoğurtlu
yatarkene:
4 gayısı :)

ayrıca 20 dakikalık yürüyüş yaptım üstüne de benim evde bi oyun konsolunun fitness oyunu var onunla spor yaptım.. ölümcül yoruyor insanı 15 dakika yapıyosun burnundan şıp şıp ter damlıyo onunla kardiyo çalışabildim..

birdeeee 9 u bi yerde çaylardan almıştım ben ödem attırıyomuş ondan 2 fincan içtim.. bol bol da suyumu içtim ha bide sabah ılık su içtim limonlu aç karnına.. bakalım yarın daha iyi olur inşallah daha çok spor yapabilirim.. Herkese tekrardan kolay gelsin.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…