Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

hoşgeldin arkadaşım

ölçülerimiz nerdeyse aynı ama kilon benden fazla boyun uzun heralde

hoşbuldum canım...kilo cetvelinden gördüğüm kadarıyla 5.5 kilo vermişsin nasıl yaptın ne kadar sürede verdin bana da anlatırmısın ?

ben diyetisyene gittim 1 ay önce ilk iki hafta onun verdiği listeyle zayıfladım sonra kendim yaptım cok kacamak yaptım belki daha fazla verirdim genelde 8 den sonra bişey yemiyorum ve gündüz öğünlerimi az yiyorum :)

Merhabalar ;

Ben bu siteye daha yeni üye oldum , 3 senelik evliyim ve 8 kilo fazlam var ilk evlendiğm güne nazaran ki ozamanda çok zayıf değildim ilk hedefim gelin oldugum günki 55 kiloya geri dönmek heralde son 2 senedir her pazartesi rejime başlıyorum ama olmuyor bir türlü ve bu beni çok mutsuz ediyor , bugun kesin bi karar verdim ve etrafımda insanların rahatsız edici bakışları laf sokmaları sonuçunda aşırı hırs yaptım ve inat ettim ben artık ZAYIFLIYACAĞIM!!! elimden gelen herşeyi yapıcam aç yatıçam spor yapıcam (ki baya üşengeçim ) en bu işi başarıcağım . Kızlar siz uzun zamandır burdasınız ve baya bişey paylaşmıssınız benide aranıza alırmısınız ? birileriyle paylaşmak herzaman daha iyi geliyo en azından bu siteye her girdiğimde her yazdığımda tekrar hadii vazgeçmek yok diyebilirim D ben muzaffer kuşanın diyetini yapıcağım daha öncede yapmıştım yaşantıma çok uygun ve tok tutuyo harfıyen uydugunda 2 haftada 2 kilo vermiştim normalde 8 kilo verirsiniz yazıyo diyette benim bünyemde 2 kilo olmuştu .. şu an piskoljik olarak 100 gram vermeye ihtiyaçım var ki hırsım hiç geçmesin .

Son düzenleme:

Hoş geldin canım aramıza umarım istediğin gibi kolayca ulaşırsın istediğin kiloya.Ben vakit buldukça giriyorum.Gelirsen merak ettiğin yada sormak istediğin bişey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Önemli olan karar vermen ve bu karara sadık kalman canım hep birlikte daha zayıf günlere geliriz inşallah tabi sağlıklı bir şekilde:13::13::13: kısaca kendini tanıtırmısın canım yaş boy kilo.Tekrar hoşgeldin canım

hoşbuldukk D tabikii kısaca tanıtıyım 29 yaşındayım boyun 1.64 kilom 62-63 arasında gidip geliyor bu aralar yarın sabah tartıtıp tam rakam yazarım ilk hedefim 55 kilo olmak hayalim 50 kilo olmak D çalışıyorum eve nerdeyse eşimle aynı anda giriyoruz oyusden yemek yapamaya bazen üşeniyorum düzensiz beslenmekten oldu bu kilo

Çalışan kadının hali zor canım bilirim.Bide öyle olunca en ağır öğünde akşam öğünü oluyo kolay ve kalorili şeyler tüketiliyo buda kilo olarak dönüyo insana faiziyle hemde

hoşgeldin canım 164 boya 62 kilo fena değil aslında laf sokuyorlar diyorsun :) benim boyum 160 62 olsam acayip havaya girerim

hoşgeldin canım 164 boya 62 kilo fena değil aslında laf sokuyorlar diyorsun :) benim boyum 160 62 olsam acayip havaya girerim

canım benim çok teşekkur ederim çok tatlısın D ama işte malesef insanlar kalp kırmaya çok hevesli hiç bu kilolara çıkmamıştım oyuzden çok üzülüyorum hiç bi kıyafetim üzerime olmuyo önden göbek fırtlyo arkadan pop ama hep beraber zayıflıycaz inşallah

zayıflarız ya ben bile zayıfladıysam herkes zayıflar yemeyi çok seviyorum

Nedemek canim tabiiki, hosgeldin aramiza, birlikten kuvvet dogar:118:

Ya ben canim bende seninle ayni boydayim, keske olsa. Gecen gun bize gelen misafir boyunun kucuklukten beri agacta asilarak uzadigini soyledi (sasirdim dogrusu, bana pek inandirici gelmedi) Ve kucuk kardesinin yapmadigini ve boyu kucuk kaldigini soyledi

QUOTE=miralora;31010769]sen nasıl zayıfladın hangi rejimi yapıyosun ?[/QUOTE]

önceki sayfada bi arkadas daha sormustu ben diyetisyene gittim 1 ay önce ilk iki hafta onun verdiği listeyle zayıfladım sonra kendim yaptım cok kacamak yaptım belki daha fazla verirdim genelde 8 den sonra bişey yemiyorum ve gündüz öğünlerimi az yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…