Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

Bende napcam ramazanda diye düşünüyom en iyisi orucu açar açmaz bol su ve ayran içmek sonra istesende çok yiyemiyosun :KK34:
canım geçen sene iftarda bir ay ayranlı çorba yedim başka bişey canım istemiyodu korkum iftar değil teravih sonrasındaki çay keyfiyle abur cuburlar onları yapmazsam süper kilo veririm inşallah

kızlar bende 73.5 olmuşum 74.4 tüm biraz daha boğazımı tutsam fena olmayacak
maşallah Allah artırsın:KK9::KK9::KK9:

Dogru soyledin canim, bol bol su ve ayran. Migde o anda velaket doluyor. Bunu mutlaka yapicam:81:
beraberce yapalım inşallah:13::13:

bende kk diyet listelerinden kendimce bi liste oluşturdum 2 gündür uyguluyorum...tam 12 kilo vermem lazım.. ben de aranıza katılmak istiyorum çok güzel motive oldum yazılarınızı okuyunca :) inşallah hepimiz yağlarımızdan kurtuluruz.. ben sabahları limon ve biraz bal karıştırıp ılık su içiyorum acaba tarçınlı ballı küre mi geçsem yoksa ikisini de mi uygulasam bilemedim..deneyen arkadaş varsa hangisi daha etkili acaba?

merhaba kizlar bende tartildim sabah 72,8 kiloymusum :KK16: ama gecen pazartesi dartilmadim 26.6 spor salonunda aksam üstü dartilmistim 74 kiloydum artik tam olarak kac kilo verdim bilmiyorum haftaya belli olur :KK17:

basen:106cm
üst bacak (bacagin en kalin yerinden): 63cm
belimin en ince yeri: 76cm

bende kk diyet listelerinden kendimce bi liste oluşturdum 2 gündür uyguluyorum...tam 12 kilo vermem lazım.. ben de aranıza katılmak istiyorum çok güzel motive oldum yazılarınızı okuyunca :) inşallah hepimiz yağlarımızdan kurtuluruz.. ben sabahları limon ve biraz bal karıştırıp ılık su içiyorum acaba tarçınlı ballı küre mi geçsem yoksa ikisini de mi uygulasam bilemedim..deneyen arkadaş varsa hangisi daha etkili acaba?

aramiza hosgeldi acikcasi öyle bir kür hic denemedim..ama zayiflama kürleri altinda belki denemis olanlar vardir

Aleyküm selam hoşgeldin aramıza:KK16: tabiki gel ama aksatma her zaman gelirsen iyi olur boşlamazsın diyetini.Amin canım inşallah kur:nazar:tuluruz.ballı limonu bilmiyorumda ben ara sıra ballı tarçın içiyorum ama sürekli değil bazen gün aşırı bazen iki günde bir ama çok faydalı gerçektende tatlı yeme isteğini alıyo ama tabi herşeyin fazlası zarar süreklide yapma derim.Ara vererek yapmak lazım .Ama zayıflatıyomu dersen düzenli yapmadığım için bilemicem .Bide kaç kilosun boyun kaç kilon kaç boyun kaç kısaca kendini tanıtırmısın tekrar hoşgeldin canım:nazar:

Aleyküm selam hoşgeldin aramıza:KK16: tabiki gel ama aksatma her zaman gelirsen iyi olur boşlamazsın diyetini.Amin canım inşallah kur:nazar:tuluruz.ballı limonu bilmiyorumda ben ara sıra ballı tarçın içiyorum ama sürekli değil bazen gün aşırı bazen iki günde bir ama çok faydalı gerçektende tatlı yeme isteğini alıyo ama tabi herşeyin fazlası zarar süreklide yapma derim.Ara vererek yapmak lazım .Ama zayıflatıyomu dersen düzenli yapmadığım için bilemicem .Bide kaç kilosun boyun kaç kilon kaç boyun kaç kısaca kendini tanıtırmısın tekrar hoşgeldin canım:nazar:

hoşbuldum canımm.6 aylık bi kızım var ondan fırsat buldukça gelcem inşallah. kilom 65 civarı boyum 1.60 yaşım 27 istediğim kilo 52 yani evlenmeden önceki kilom :))) umarım başarırım. 2 gündür düzenli yapıyorum diytimi, kahvaltıdan sonra pilates de yapıyorum bakalım işe yarayacak mı.

hosgeldin canim aramiza:KK3: O dedigin kuru bilmiyorum, hic denemedim. Sadece Seyhan arkadasimizin yazdigi kuru yapiyorum sabahlari. bir cay bardaginin icine biraz limon suyu, cay kasigi ucu ile zerdecal ve zencefil, ustune ilik su ekleyip iciyorum.

hosgeldin canim aramiza:KK3: O dedigin kuru bilmiyorum, hic denemedim. Sadece Seyhan arkadasimizin yazdigi kuru yapiyorum sabahlari. bir cay bardaginin icine biraz limon suyu, cay kasigi ucu ile zerdecal ve zencefil, ustune ilik su ekleyip iciyorum.

hoşbuldum canım. bende öyle içeyim ozaman.. bir de hergün ne yiyip ne içiyorsunuz biraz yazarmısınız fikir olsun bana da :)

hoşbuldum canımm.6 aylık bi kızım var ondan fırsat buldukça gelcem inşallah. kilom 65 civarı boyum 1.60 yaşım 27 istediğim kilo 52 yani evlenmeden önceki kilom :))) umarım başarırım. 2 gündür düzenli yapıyorum diytimi, kahvaltıdan sonra pilates de yapıyorum bakalım işe yarayacak mı.

İnşallah zamn bulursun benimde 7 aylık bir oğlum var.Doğum öncesi kiloma inmeye çalışıyom kolay gelsin canım ...

hoşgeldin canım gruba inş bol bol kilolar vermek dileğiyle:21:

kizlar bende tartildim ve 62 kilo olmusun. O degilde okulumun baslamasina 9 hafta kaldi:18: Gozle gorunur bir sekilde vermem gerekiyor. Spora tam gaz devam:KK8:

bende eylülde memlekete gitcem 4 kilo daha versem yetcek veririz inş. ramazanda verirmiyiz bilemiorm:18:

X