- Konu Sahibi seyhanmerve
Ewet :)))) ne zaman ki diet yapacam desemm daha cok yiyesim geliyoo :)
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iki ay sonra geliyorum (( icimm daraliyooo... Gelirken manken gibiydim :)) simdiyseee tombik tombik (
Hosgeldin canim oncelikle, hic uzulme. Bende 9 hafta sonra yeni okuluma baslicagim, ve Rabbim insallah kismet ederse biraz olsun zayiflamis olarak insallah. Ortaokuldayken hep dalga gecerlerdi saolsun sinif arkadaslarimhep ustume fazla giyer giderdim, yazlarda bile yazlik ceketimi cikartmaya korkardim, sanirdimki karnimi sismanligimi fazla gormesinler diye, sanki o halimle hic degilmisim gibi. Ama artik gene bol fazla giyinip gitmek istemiyorum, kendime hirs yapiyorum suan ''zamanim daraliyor'' diye, ve yediklerime dikat etmeye calisiyorum, insallah basaririm, hep birlikte basaririzIki ay sonra geliyorum (( icimm daraliyooo... Gelirken manken gibiydim :)) simdiyseee tombik tombik (
hoşgeldin canım buradan ayrılma inan motivasyon oluyorMerhabalar ;
Ben bu siteye daha yeni üye oldum , 3 senelik evliyim ve 8 kilo fazlam var ilk evlendiğm güne nazaran ki ozamanda çok zayıf değildim ilk hedefim gelin oldugum günki 55 kiloya geri dönmek heralde son 2 senedir her pazartesi rejime başlıyorum ama olmuyor bir türlü ve bu beni çok mutsuz ediyor , bugun kesin bi karar verdim ve etrafımda insanların rahatsız edici bakışları laf sokmaları sonuçunda aşırı hırs yaptım ve inat ettim ben artık ZAYIFLIYACAĞIM!!! elimden gelen herşeyi yapıcam aç yatıçam spor yapıcam (ki baya üşengeçim ) en bu işi başarıcağım . Kızlar siz uzun zamandır burdasınız ve baya bişey paylaşmıssınız benide aranıza alırmısınız ? birileriyle paylaşmak herzaman daha iyi geliyo en azından bu siteye her girdiğimde her yazdığımda tekrar hadii vazgeçmek yok diyebilirim D ben muzaffer kuşanın diyetini yapıcağım daha öncede yapmıştım yaşantıma çok uygun ve tok tutuyo harfıyen uydugunda 2 haftada 2 kilo vermiştim normalde 8 kilo verirsiniz yazıyo diyette benim bünyemde 2 kilo olmuştu .. şu an piskoljik olarak 100 gram vermeye ihtiyaçım var ki hırsım hiç geçmesin .
inşallah!inşallah spor için üşenmemek dileğiyle :))
Allah yardımcın olsun arkadaşımBenim yumurcak bütün gece sızlandı uyumadıBende uykumu alamadım şimdi uyuttum biraz bende kestircem uyanıncada biraz hareket edicem gözümden uyku damlıyo resmen
çok şişman değilsin ama bir beş kilo versen manken gibi olursunSlm kızlar.Ben de aranıza yeni katıldım.Boyum 1.68 kilom da 69.Üst bedenim 38 bedenken alt bedenim 42.Tavsiyeleriniz varsa dinlemeye hazırım :)))
hemde nasıl ama bunu yapsanda pes etme böyle bir krizin arkasında yediklerini dahada azaltıp hareketini çoğaltırsan problem kalmaz bu sözleri kendimede söylüyorum:13:strese girince sizde karbonhydratlara saldirip diyetinizi bozuyormusuuz öffff ya sabir....evde yeni demlemmis cay varken karanfil icine atip iceyim bari uykum acilir daha iyi konsantre olurum
ayyyynnneeeennn ama bir haftayı atlatınca artık her yediğinizde vicdan azabı çekiyosun geçicek bu zorluklar merak etmeyin kızlar hadi size iyi geceler yarın görüşürüz Allaha emanet olunEwet :)))) ne zaman ki diet yapacam desemm daha cok yiyesim geliyoo :)
selam kızlaaargecenin yarısı oldu ama dünden beri ben ancak gelebildim 2 gündür yediklerimi azaltamadım neyazıkki aşırı yemedim ama azda yiyemedim dün misafirim vardı bütüngün ayaktaydım bugünde çok az yemeyi başaramadım ama biraz önce lesliyle yürüyüşe başladım 1 mil yaptım artık her sabah akşam yapıcam önceden çok faydasını görmüştüm yine umutluyum inşallah akşam yemek yemesini sevmediğimden 8den sonra yemek yemiyorum akşam yürüyüşü bütün gün yediklerimi yakmamı sağlıyor sabah aç karnına yapıcada yorulduktan sonra yemek yemeye utanıyorum oyüzden lesliyle yürüyüşe başladığıma çok seviniyorum şuan
hoşgeldin canım buradan ayrılma inan motivasyon oluyor
inşallah!
Allah yardımcın olsun arkadaşım
çok şişman değilsin ama bir beş kilo versen manken gibi olursun
hemde nasıl ama bunu yapsanda pes etme böyle bir krizin arkasında yediklerini dahada azaltıp hareketini çoğaltırsan problem kalmaz bu sözleri kendimede söylüyorum:13:
ayyyynnneeeennn ama bir haftayı atlatınca artık her yediğinizde vicdan azabı çekiyosun geçicek bu zorluklar merak etmeyin kızlar hadi size iyi geceler yarın görüşürüz Allaha emanet olun
kızlar nasıl gidiyor diyet ve spor :))
selam kızlar...nasılsınız bakalım.benim cimcime gündüz pek uyumadığı için fazla gelemiyorum..
Bir haftalık tatil açık büfe ve sonuç alınan 2 kilo görünüyor şu an( 153 boyunda 57 kilodayım vermem gereken en az 7 8 kilo var pofsss. Ne güzel 52 53 düm hiç olmazsa 1 2 ayda fırladı Acil eylem planı şart bir an önce başlamam lazım vermeye. Zaman baskım yok ama kilo kesinlikle gitmeli.
İyiyim şükürler olsun sen nasılsın neler yapıyosun bakalım
Bir haftalık tatil açık büfe ve sonuç alınan 2 kilo görünüyor şu an( 153 boyunda 57 kilodayım vermem gereken en az 7 8 kilo var pofsss. Ne güzel 52 53 düm hiç olmazsa 1 2 ayda fırladı Acil eylem planı şart bir an önce başlamam lazım vermeye. Zaman baskım yok ama kilo kesinlikle gitmeli.
selam kızlar...nasılsınız bakalım.benim cimcime gündüz pek uyumadığı için fazla gelemiyorum..
Hosgeldin canim oncelikle, hic uzulme. Bende 9 hafta sonra yeni okuluma baslicagim, ve Rabbim insallah kismet ederse biraz olsun zayiflamis olarak insallah. Ortaokuldayken hep dalga gecerlerdi saolsun sinif arkadaslarimhep ustume fazla giyer giderdim, yazlarda bile yazlik ceketimi cikartmaya korkardim, sanirdimki karnimi sismanligimi fazla gormesinler diye, sanki o halimle hic degilmisim gibi. Ama artik gene bol fazla giyinip gitmek istemiyorum, kendime hirs yapiyorum suan ''zamanim daraliyor'' diye, ve yediklerime dikat etmeye calisiyorum, insallah basaririm, hep birlikte basaririz
Hulya ablanin'da dedigi gibi diyet yapiyorum hissi verme kendine. Hamuru kes, sekeri azalt, fakat herbirseyi birden kesme (ilerle kiloyu verdigin zaman, yersen misliyle geri alirsin, yani ben ondan korkuyorum) Ama cok az.
Cunku genelde diyet diyince sanki hic sevmedigimiz yemekleri yemek zorundaymisiz gibi, sadece birkac degisiklik ve bazi seyleri az yememiz lazim
Bizlere ve bizim gibi butun arkadaslara kolay gelsin insallah
Iki ay sonra geliyorum (( icimm daraliyooo... Gelirken manken gibiydim :)) simdiyseee tombik tombik (
Benim yumurcak bütün gece sızlandı uyumadıBende uykumu alamadım şimdi uyuttum biraz bende kestircem uyanıncada biraz hareket edicem gözümden uyku damlıyo resmen
8.30da kalkıyorum ben, kahvaltı zamanım geçmesin diye :)
Günaydın arkadaşlar nerelerdesiniz en erken ben uyanıyom galiba
hoşbuldukk D tabikii kısaca tanıtıyım 29 yaşındayım boyun 1.64 kilom 62-63 arasında gidip geliyor bu aralar yarın sabah tartıtıp tam rakam yazarım ilk hedefim 55 kilo olmak hayalim 50 kilo olmak D çalışıyorum eve nerdeyse eşimle aynı anda giriyoruz oyusden yemek yapamaya bazen üşeniyorum düzensiz beslenmekten oldu bu kilo
ben diyetisyene gittim 1 ay önce ilk iki hafta onun verdiği listeyle zayıfladım sonra kendim yaptım cok kacamak yaptım belki daha fazla verirdim genelde 8 den sonra bişey yemiyorum ve gündüz öğünlerimi az yiyorum :)
Bundan sonra pazarları haftanın 1.sini seçelim mi ?
inanmıyorum 5 günde 1 kilo vermişim ! :)))
Kilo vermek icin zihnen hazır olmak gerekiyor öncelikle yoksa olmuyor kilo verme. O kararlılık azim şu an eksik gibi bende
Hosgeldin canim oncelikle, hic uzulme. Bende 9 hafta sonra yeni okuluma baslicagim, ve Rabbim insallah kismet ederse biraz olsun zayiflamis olarak insallah. Ortaokuldayken hep dalga gecerlerdi saolsun sinif arkadaslarimhep ustume fazla giyer giderdim, yazlarda bile yazlik ceketimi cikartmaya korkardim, sanirdimki karnimi sismanligimi fazla gormesinler diye, sanki o halimle hic degilmisim gibi. Ama artik gene bol fazla giyinip gitmek istemiyorum, kendime hirs yapiyorum suan ''zamanim daraliyor'' diye, ve yediklerime dikat etmeye calisiyorum, insallah basaririm, hep birlikte basaririz
Hulya ablanin'da dedigi gibi diyet yapiyorum hissi verme kendine. Hamuru kes, sekeri azalt, fakat herbirseyi birden kesme (ilerle kiloyu verdigin zaman, yersen misliyle geri alirsin, yani ben ondan korkuyorum) Ama cok az.
Cunku genelde diyet diyince sanki hic sevmedigimiz yemekleri yemek zorundaymisiz gibi, sadece birkac degisiklik ve bazi seyleri az yememiz lazim
Bizlere ve bizim gibi butun arkadaslara kolay gelsin insallah
ay canim, ah su kacamaklar! Yapiyormusun bilmiyorum fakat ben ana ogunlerimde artik hep bildigin kucuk kalvalti tabagini kulanuyorum, ve yemeyimi az boldugum zaman bile gozume cok geliyorDün akşam biraz kaçamak oldu ama yapmicam bi daha :18::18::18:gerçi bu benim klasik sözüm oldu ama neyseBu hafta hareket etmeye başladım elimden geldiğince bişeyler yapıyorum bu akşamüstü yürüyüşe çıkıcam bir aksilik olmazsa bir saat yürücem inşallah
Canim insallah cabuk hazir hissedersin kendini, sen genede dikkat etmeye calisKilo vermek icin zihnen hazır olmak gerekiyor öncelikle yoksa olmuyor kilo verme. O kararlılık azim şu an eksik gibi bende