- 1 Haziran 2009
- 1.876
- 228
-
- Konu Sahibi seyhanmerve
canım geçen sene iftarda bir ay ayranlı çorba yedim başka bişey canım istemiyodu korkum iftar değil teravih sonrasındaki çay keyfiyle abur cuburlar onları yapmazsam süper kilo veririm inşallahBende napcam ramazanda diye düşünüyom en iyisi orucu açar açmaz bol su ve ayran içmek sonra istesende çok yiyemiyosun
maşallah Allah artırsınkızlar bende 73.5 olmuşum 74.4 tüm biraz daha boğazımı tutsam fena olmayacak
beraberce yapalım inşallah:13::13:Dogru soyledin canim, bol bol su ve ayran. Migde o anda velaket doluyor. Bunu mutlaka yapicam:81:
inanmıyorum 5 günde 1 kilo vermişim ! :)))
bende kk diyet listelerinden kendimce bi liste oluşturdum 2 gündür uyguluyorum...tam 12 kilo vermem lazım.. ben de aranıza katılmak istiyorum çok güzel motive oldum yazılarınızı okuyunca :) inşallah hepimiz yağlarımızdan kurtuluruz.. ben sabahları limon ve biraz bal karıştırıp ılık su içiyorum acaba tarçınlı ballı küre mi geçsem yoksa ikisini de mi uygulasam bilemedim..deneyen arkadaş varsa hangisi daha etkili acaba?
aramiza hosgeldi acikcasi öyle bir kür hic denemedim..ama zayiflama kürleri altinda belki denemis olanlar vardir
bende kk diyet listelerinden kendimce bi liste oluşturdum 2 gündür uyguluyorum...tam 12 kilo vermem lazım.. ben de aranıza katılmak istiyorum çok güzel motive oldum yazılarınızı okuyunca :) inşallah hepimiz yağlarımızdan kurtuluruz.. ben sabahları limon ve biraz bal karıştırıp ılık su içiyorum acaba tarçınlı ballı küre mi geçsem yoksa ikisini de mi uygulasam bilemedim..deneyen arkadaş varsa hangisi daha etkili acaba?
Aleyküm selam hoşgeldin aramızatabiki gel ama aksatma her zaman gelirsen iyi olur boşlamazsın diyetini.Amin canım inşallah kur tuluruz.ballı limonu bilmiyorumda ben ara sıra ballı tarçın içiyorum ama sürekli değil bazen gün aşırı bazen iki günde bir ama çok faydalı gerçektende tatlı yeme isteğini alıyo ama tabi herşeyin fazlası zarar süreklide yapma derim.Ara vererek yapmak lazım .Ama zayıflatıyomu dersen düzenli yapmadığım için bilemicem .Bide kaç kilosun boyun kaç kilon kaç boyun kaç kısaca kendini tanıtırmısın tekrar hoşgeldin canım
bence fena bir fikir degil, belki dahada azim yaparizBundan sonra pazarları haftanın 1.sini seçelim mi ?
hosgeldin canim aramizabende kk diyet listelerinden kendimce bi liste oluşturdum 2 gündür uyguluyorum...tam 12 kilo vermem lazım.. ben de aranıza katılmak istiyorum çok güzel motive oldum yazılarınızı okuyunca :) inşallah hepimiz yağlarımızdan kurtuluruz.. ben sabahları limon ve biraz bal karıştırıp ılık su içiyorum acaba tarçınlı ballı küre mi geçsem yoksa ikisini de mi uygulasam bilemedim..deneyen arkadaş varsa hangisi daha etkili acaba?
hosgeldin canim aramizaO dedigin kuru bilmiyorum, hic denemedim. Sadece Seyhan arkadasimizin yazdigi kuru yapiyorum sabahlari. bir cay bardaginin icine biraz limon suyu, cay kasigi ucu ile zerdecal ve zencefil, ustune ilik su ekleyip iciyorum.
hoşbuldum canımm.6 aylık bi kızım var ondan fırsat buldukça gelcem inşallah. kilom 65 civarı boyum 1.60 yaşım 27 istediğim kilo 52 yani evlenmeden önceki kilom :))) umarım başarırım. 2 gündür düzenli yapıyorum diytimi, kahvaltıdan sonra pilates de yapıyorum bakalım işe yarayacak mı.
bence fena bir fikir degil, belki dahada azim yapariz
Evvet bu sabah tartıldım 70,5 olmuşum.Bu hafta 300 gr verdimee hep yap-boz yaparsam ancak 300 gr veririm Neysem arkadaşlar hadi sizleride bekliyorum bakalım bu haftanın birincisi kim olcek garii
Bundan sonra pazarları haftanın 1.sini seçelim mi ?
kizlar bende tartildim ve 62 kilo olmusun. O degilde okulumun baslamasina 9 hafta kaldi:18: Gozle gorunur bir sekilde vermem gerekiyor. Spora tam gaz devam
hoşgeldin canım gruba inş bol bol kilolar vermek dileğiyle
hiçbirşey için gec değil 500 gr versen normal zaten