Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

Benim yumurcak bütün gece sızlandı uyumadıBende uykumu alamadım şimdi uyuttum biraz bende kestircem uyanıncada biraz hareket edicem gözümden uyku damlıyo resmen

Evet yattım ama uyuyamadım kalktım evi sildim,biraz hareket ettim şimdide yemek yapıcam hergün aynı şeyleri yapmak ne kadar sıkıcı

pek ugriyamiyorum dersler yogun sinav ayina girdik....dosyalar hazirlamaya calisiyorum...diyet sporu ihmal etmemeye calisiyorum aksam umarim spora giderim.

Slm kızlar.Ben de aranıza yeni katıldım.Boyum 1.68 kilom da 69.Üst bedenim 38 bedenken alt bedenim 42.Tavsiyeleriniz varsa dinlemeye hazırım :)))

Slm kızlar.Ben de aranıza yeni katıldım.Boyum 1.68 kilom da 69.Üst bedenim 38 bedenken alt bedenim 42.Tavsiyeleriniz varsa dinlemeye hazırım :)))

Hoşgeldin canım kilolarımız nerdeyse aynı ama benim boyum daha kısa birde benim alt beden değilde orta kısım sorunlu bildiğin can simidi var belimde denize girsem batmam

Slm bende istiyorum.. Iki cocugum war we 24 yasindayim mayista ikinci dogumu yaptim we hala 70 kiloyum sogan suyu ictim 3 gun bebegimde gaz oldu ... Yardimci olun zayiflamak istiyorum

Slm bende istiyorum.. Iki cocugum war we 24 yasindayim mayista ikinci dogumu yaptim we hala 70 kiloyum sogan suyu ictim 3 gun bebegimde gaz oldu ... Yardimci olun zayiflamak istiyorum

Selam canım hoşgeldin.Emziriyorsun galiba bide yeni doğum yapmışsın seni anlıyorum. bebeğim 7 aylık ben 81 kiloyla başladım ve 3 ay oldu öncelikle bebeğinin sütünü vermeye dikkat et emzirdiğin içnde çok fazla harekete ihtiyacın yok.Soğan suyu duymuştum yanlış hatırlamıyosam idrar söktürücü olarak işe yarıyordu galiba.Eğer öyleyse uzak dur çünkü sütünü etkiler vücudundan giden su. bence bolbol su iç hamur işi yeme şekeri azalt derim.Bence başlangıçta yeterli olur ama senin yerinde olsaydım daha erken olduğu içinde eğer imkanın varsa diyetisyen yardımı alman daha mantıklı olur.Burdada bize takılırsın motivasyon açısından canım

Birde sezeryanlıysan eğer hareket açısından dikişlerine dikkat etmen lazım canım.

strese girince sizde karbonhydratlara saldirip diyetinizi bozuyormusuuz öffff ya sabir....evde yeni demlemmis cay varken karanfil icine atip iceyim bari uykum acilir daha iyi konsantre olurum

Bu arada sayfayi surekli okuyorum AMA yeni uye oldum pek kullanamiyorum sanki :) baslik yazmak zorundamiyiz :) bildirimleride okuyamiyorum :) kosede kirmizi olan acamiyorum :)

Bu arada sayfayi surekli okuyordum AMA yeni uye oldum .. Pek anlamiyorum sanki :) baslik yazmak zorundamiyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…