Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

kızlar merhaba;
70 den 50 ye yazısını görünce atladım hemen ,
bende perşembe günü ölçülerimi aldım hem spor hem diyete başladım
malesef bende sezeryan oldum ve kilom olduğu gibi duruyo alyansım bile olmuyor

İyi akşamlar canım birçoğumuzun hedef kilosu kilo cetvelinde var.Canım ben belimi ölçmeye kalkarsam mezura yetmez bildiğin tam dünya gibiyim çünkü sezeryan oldum:KK50: bende evde leslie ile hızlandırılmış olanından 2 ve 3 mil yürüdüm ama inşallah yarın daha değişik hareketlerede başlicam umarım başlayabilirim bu kadar işte canım günün özeti:KK52::KK52:

doğum yapalı ne kadar oldu benim 2 aya yaklaştı

kızlar merhaba;
70 den 50 ye yazısını görünce atladım hemen ,
bende perşembe günü ölçülerimi aldım hem spor hem diyete başladım
malesef bende sezeryan oldum ve kilom olduğu gibi duruyo alyansım bile olmuyor

Hoşgeldin canım aramıza umarım istediğin bedene kiloya ulaşırsın.ben sezeryan olalı 7 ay oldu şimdiye kadar 10 kg verdim oda 3 ayda.Hiç spor yapmadım emzirdiğim için gerek kalmadı.son bir aydır kilo verme sürecim epeyce yavaşladı.Senin sezeryan olalı 2 aya yaklaştı demişsin sporada başladım demişsin dr una danıştınmı spor işini yani dikişlerine falan dikkat etmen açısından sordum.Benimde alyansım haala olmuyo.Ben doğum öncesi kiloma dönmeye çalışıyorum dahasınıda vermek istiyorum ama önce bi öncesine döneyimde.Neyse sezeryan geçirmiş biri olarak seni iyi anlıyorum insan hemen eski haline dönmek istiyor.İnşallah istediğin gibi olur diyelim biz hep burdayız canım ne zaman istersen yaz.Pazarları tartılıp yaıyoruz kilomuzu görüşmek üzere .

Hoşgeldin canım aramıza umarım istediğin bedene kiloya ulaşırsın.ben sezeryan olalı 7 ay oldu şimdiye kadar 10 kg verdim oda 3 ayda.Hiç spor yapmadım emzirdiğim için gerek kalmadı.son bir aydır kilo verme sürecim epeyce yavaşladı.Senin sezeryan olalı 2 aya yaklaştı demişsin sporada başladım demişsin dr una danıştınmı spor işini yani dikişlerine falan dikkat etmen açısından sordum.Benimde alyansım haala olmuyo.Ben doğum öncesi kiloma dönmeye çalışıyorum dahasınıda vermek istiyorum ama önce bi öncesine döneyimde.Neyse sezeryan geçirmiş biri olarak seni iyi anlıyorum insan hemen eski haline dönmek istiyor.İnşallah istediğin gibi olur diyelim biz hep burdayız canım ne zaman istersen yaz.Pazarları tartılıp yaıyoruz kilomuzu görüşmek üzere .

İnşallah canım ya çok şükür çabuk topladım ama bir an önce psikolojimi yani vücudumu toplamam lazım yarın bende tartışırım bakalım

Evvet bu sabah tartıldım 70,5 olmuşum.Bu hafta 300 gr verdim:KK17: ee hep yap-boz yaparsam ancak 300 gr veririm:KK51: Neysem arkadaşlar hadi sizleride bekliyorum bakalım bu haftanın birincisi kim olcek garii En Büyük TÜRKİYE

benim ilk kilo bildirimim ölçülerimide aldım evdeki tartıda tartıldım dijitalden az çıktı ama hep onda tartılıcam oyüzden evdeki tartıma göre bildirim yapıcam boy 1,60 kilo 62 göğüs 92 bel 74.5 basen 104.5 üst bacak 59 hadi bakalım haftaya nasıl olacak

kizlar bende tartildim ve 62 kilo olmusun. O degilde okulumun baslamasina 9 hafta kaldi:18: Gozle gorunur bir sekilde vermem gerekiyor. Spora tam gaz devam:KK8:

benim ilk kilo bildirimim ölçülerimide aldım evdeki tartıda tartıldım dijitalden az çıktı ama hep onda tartılıcam oyüzden evdeki tartıma göre bildirim yapıcam boy 1,60 kilo 62 göğüs 92 bel 74.5 basen 104.5 üst bacak 59 hadi bakalım haftaya nasıl olacak

Hadi bakalım haftaya pazara yazarsın artık sonuçları :KK34:

artık bu hafta diyete adapte olmam şart ramazan girmeden kilo vermeye başlamam lazım ramazandada akşam yediklerime dikkat etmek için

Bende napcam ramazanda diye düşünüyom en iyisi orucu açar açmaz bol su ve ayran içmek sonra istesende çok yiyemiyosun :KK34:

X