Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

Bu ara duygusal açlığım tavan yaptı kızlar toparlayamıyorum çıldırıcamm

Ah canim yapma nolur Bak kilocuklar yavas yavas gitmeye baslamisti (neredeyse 2 kilon gitmis) Eger ogunler sana cok uzun geliyorsa (ayni benimki gibi) ara ogunlerini fazlalastir, abartmadan tabi, light yogurt ye, senin bana onerdigin gibi tarcin. Ve hatta istiyorsan dondurma, herhangi bir tatli bile ye fakat cok az ve en az gunde 1 kez ara ogun olarak.
Nolur canim ablacim geri toparlan, hepbirlikte sagilikli bir sekilde kilocuklarimizdan arinalim.
Sonucta hicbirsey yemicek degilsin tabi, fakat kendine gore senin sagilikli dusundugun bir sekilde yap
Biraz emrivaki gibi oldu galiba, ama motivasyonunu duzeltmek icin. Sana inaniyorum canim

Bu ara duygusal açlığım tavan yaptı kızlar toparlayamıyorum çıldırıcamm

benimde ole bisey var sanirim ya duygusal aclik yada gozumun doymamasi surekli ufak tefek atistirmalarima ragmen hep istiyorum bi tane fazla yiim diorum zor zaptediorum kendimi resmen. dyanalim kizlarrr destek olalim birbirimizee

Canım benim işte tamda onu diyorum benimkisi karın açlığı değil ailevi problemlerden dolayı kendimi son 3 gündür yemeğe verdim.Problemleri bastırmak için.Ama sana söz olsun bugün toparlıyorum inşallah canım benim.Asla emri vaki olmaz öyle düşünme destek olduğun için çok teşekkür ederim...

Arkadaşlar ben bu gülümsemeleri kullanamıyom ne yapmam lazım bilen var mı?
cevap yazdığın yerin altında üç satır ifadeler var arkadaşım onlardan beğendiğini tıkladığın zaman cevabında imleç olan yere sayılar gelicek en altta cevapla butonunu tıkladığında ifadeler görünücek

bu arada dün bende yediklerimi azaltmaya başladım sözde akşam aç olmadığım halde açlık krizi tuttu aburcuburla bozuldu bugün daha dikkatli olmaya çalışıcam biliyorum bir hafta zorlanıcam ama bir başlarsam bırakmıycam inşallah

Saol canım bakıyomda bende yok simge kullanma var sadece.İnşallah bir an önce başlarsın.Unutma pazar günü tartılıp buraya yazıyoruz hadi kolay gelsin canım...

Bişey söylicem sağlıklı beslenme konusunda yazılar okuyorum netten.Farklı görüşler var çoğu 3 ana 3 ara öğün diyo ama sadece 3 öğün beslenin diyende var napsam hangisine uysam.Çünkü bu sıra çok bozdum sağlıklı beslenme olayını yeni arayışlar içindeyim napsam acaba önerisi olan var mı arkadaşlar...

Oley gülümsemeler geldi sayfama görmemişin gülümsemesi olmuş hesabı benimkide

duzelir insallah kafana takmamaya calis. Kendime bir liste yaptim gecen hafta, bos zamanlarimda kendimi neyle oyalabilirim diye. Aklima gelen herseyi yazdim, hatta biraz kestirmeyi bile, Yeterki kendini oyalicak birseyler bul canim

Bana kalirsa sade 3 ogun iyi degil. Aralari da kat ki, metabolizma calismaya devam etsin. Hem tek ogunlerle dayanabilicegimi de dusunmuyorum acikcasi

ben 3 ögün besleniyorum cünkü habire 2-3 saatte bir birsyler tikininca isin ucunu kaciriyorum...ha birde protein agirlikli beslenirseniz zaten 4-5 saat acikmazsiniz

ben ara öğünü kacırınca ana öğünü abartıyorum niye daha çok yiyorum çünkü ara ögünler hem metabolizmayı hızlandırır hem daha cabuk yakar ve yemeklere saldırmazsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…