-
- Konu Sahibi seyhanmerve
selam arkadaşlar benide aranıza kabul edermisiniz2 yıldır kilo vermem gerekli diyorum ama bir türlü diyet yapamıyorum daha başladığım günün kahvaltısında bozuyorum bir başlasam biliyorum devam edicem ama bir türlü olmuyor işimden dolayı neredeyse hiç yemek yiyemiyorum sürekli poğaça börek akşam yemek yemesinide sevmiyorum ama gündüz yeterince hamur işi yediğimden akşam yememem pek birşey farkettirmiyor üstelik çok hareketliyimde 1.60 boyum 66 kiloyum bu konuyu okuyunca birden kanım ısındı en azından hergün buraya yazarak sizlerle birbirimize destek olabiliriz yoksa çevremdekiler kilomun olmadığını kilo vermek için uğraşmamam gerektiğini söyleyip motivasyonumu sıfırlıyorlar çok kilolu görünmüyorum kilolarım basen ve üst bacak bölgemde o yüzdende çok belli olmuyor ama ben görüyorum ve çok rahatsız oluyorum hayatımdaki en şişman halim şuan acilen zayıflamam lazım yaş aldı başını gidiyor birde kilolar giderse bunalıma giricem çok uzattım arkadaşlar neyse yarın başlıycam inşallah hem ramazana kadar bünyemi az yemeyede alıştırmış olurum
hoşbulduk arkadaşımCanim hosgeldin, seninle durumumuz ayni, bi an kendimi okuyorum sandim. Bende 160 boyum ve kilom 64 (suana kadarki yaptigim sagilikli beslenmeyle).
Ve inan benim cevremdeki yakinlar da hep oyle soyluyor, yok sen iyisin, kilon yok. Kendi kendime diyorum kilolu oldugumu goren tek benmiyim diye. Ama aynanin karsisina gectigimde ve giysi mazasina girdigimde hep husran yasiyorum, denedigim almak istedigim elbiseler bakiyorum cansiz mankenin ustunde bile fistik gibi duruyor, benim ustumdeyse cuval gibi, ve hemen almaktan vazgeciyorum(( Annem bile fasla kilon yok der, ama en agrima gidense kendi kardesimin (oglan) kilomla dalga gectigi, kendisi benim tam tersim, uzun boylu ve incecik
Resmen bazen cocugun yaninda birseyler yemekten cekiniyorum neredeyse, gene benimle alay gececek diyeOndan sonrada cekilip bir kenarda agliyorum
Insallah Rabbim hayirlisiyla zayiflarsam, yuzunun seklini cok merak ediyorum.
hoşbulduk arkadaşımah canım ya bikere söyleyeyim öyle ağlanacak kadar bir kilon yok kardeşini sorun yapma benim kardeşimde aynı seninki gibiydi taki evlenipde eşi hamile kalınca ikisi beraber kilo alıncaya kadar:)) onun kilolarına okadar çok laf söyledimki siniri bozuldu akşam yemeklerini azaltıp kilo verdi aslında göze batan bir kilomuz yok ama biz kendimiz için kilo vermek istiyoruz aynanın karşısında selülitlerimi görünce çok moralim bozuluyor birde şöyle düşünüyorum daha bekarım evlenip çocuk yapınca nasıl olurum iyice sinir oluyorum 55 olmak istiyorum burda beraberce vericez inşallah:13:
iyi ama benim bildigim pancake hamurla yapiliyor, kilo yapmasin?
bence sevdiğimiz insanlar bizi bu konuda motive edicek şeyler söylemeli birde bizi uyarmalı yoksa insan farketmeden şişman olup çıkıyor mesela annem ben uzun süre diyet yaparsam annelik iç güdüsüyle artık bitir der ama biraz kilolarım artınca kilolanmışsın dikkat et diye uyarır benim en büyük kontrol mekanizmam annem Rabbim onu başımdan eksik etmesinInsallah canimGene kardesin icin bir vesile olmussun
afiyet olsun gerçekten besleyiciymişdiyet pankek bu canim spor hocasinin tarifi icinde un yok seker yok....3 yumurta cok az süt....yarim muz, tarcin, az kabartma tozu, ögutulmus findik (saglikli yaglar icerir unutmayin) + protein tozu un niyetine
gayette lezzetliydi annem bile begendi dusun artik
bence sevdiğimiz insanlar bizi bu konuda motive edicek şeyler söylemeli birde bizi uyarmalı yoksa insan farketmeden şişman olup çıkıyor mesela annem ben uzun süre diyet yaparsam annelik iç güdüsüyle artık bitir der ama biraz kilolarım artınca kilolanmışsın dikkat et diye uyarır benim en büyük kontrol mekanizmam annem Rabbim onu başımdan eksik etmesin
maşallah maşallah daha çok veririz inşallah annelerimizde aynı dertten muzdarip olduklarından bizim kilo almamızı istemiyorlar napsınlar gerçi benim ennemin 3 çocuktan sonra sadece göbeği var ve 69 kilobenim annem maasallah darti gibi 1 kilo alayim hemen sen kilo almissin yine cikolatami alip alip yiyorsun der 2-3 kilo veririm fark etmez bile yaama ne hikmetse abim anneme bu kilo vermis demis bunu duydugumda özgüven tavan yapti
maşallah maşallah daha çok veririz inşallah annelerimizde aynı dertten muzdarip olduklarından bizim kilo almamızı istemiyorlar napsınlar gerçi benim ennemin 3 çocuktan sonra sadece göbeği var ve 69 kilobenimde abimler bayrama gelicekler o zamana kadar kilo verip aynı sözleri bende duymak istiyorum
hoşbuldum cansucum paylaşımın için sağol eminim bu tarifi alanlar olur pratik bişeyhosgeldin aramiza mavlivallah pankek tarifi bir spor hocasina ait....kilo aldiracak birsey vermiyceklerine göre güvenle tükettim...ögle yemeyi sorunu yasayan arkadaslar icin fikir olsun diye paylasmistim
iyimiinternetten boy ve kilo orantısına baktıgımda 14 kilo fazla var
Dün diyete başladığımı söylemiştim kızlar akşam özelliklere saat 10 civarı falan cok açlık hissettim yalan değil :) kalktım kendime güzel bi turk kahvesi yaptım listemde yoktu ama birşeyler atıştırmaktan iyidir dedim ve sade bir turk kahvesi içtim.
Ondan önce 7.30da işten çıkıyorum eve gitmem 8 falan oluyor hemen üzerimi değiştirdiğim gibi yanımada bir şişe su ve mp3 çalar aldım :) başladım tempolu yürümeye. Koşamıyorum çunku vucut ham oldugu için ayaklarıma sankı iğne batırıyorlarmış gibi kramplar giriyordu bende tempolu hızlı bi şekilde yürüyüş yaptım. eve geldim ebru şallının karın ve basen sıkılaştırma egzersizlerini açtım internetten bi 20 dk da onları yaptım tabi sonuç olarak su gibi oldum
duşa girdim miss gibi yıkandım ve selilütlerime sıcak-soğuk suyla şok yapıp ovaladım.
Diliyorum ki sadece dün yaptıklarımla kalmasın, azmetmek istiyorum artık birşeyler değişssin hayatımızda
Ve kızlar aksam duş alıp yattıktan sonra inanın ki üzerimde ne günün yorgunluğu ne de stresi kaldı yürümek yada spor yapmak o teri atmk gerçekten harika birşeyy
Normalde sabahları yataktan sürünerek kalkan benbu sabah çok güzel uyandım 1 saatlik sporun etkisi sabahda devam etti.
Ama şuan nasılım die sorarsanız az biraz et kesmelerim var
bence sevdiğimiz insanlar bizi bu konuda motive edicek şeyler söylemeli birde bizi uyarmalı yoksa insan farketmeden şişman olup çıkıyor mesela annem ben uzun süre diyet yaparsam annelik iç güdüsüyle artık bitir der ama biraz kilolarım artınca kilolanmışsın dikkat et diye uyarır benim en büyük kontrol mekanizmam annem Rabbim onu başımdan eksik etmesin
bence yanlışın var :/
Kızlarrrrrrr :84:
dün öğlen diyetimi bozmak durumunda kaldımhastaneye bi tanıdğımıza kan vermeye gittim tabi çıkınca babam meyve suyu çikolata aldı fenalaşmayayım die 2 tane meyve suyu içtim çikolatadan bi lokma attım ağzıma miğdem bulandı falan bi an gözlerim kararmaya başladı ayağa kalkamadım resmen gözlerıme perde indi iş yerınde tektim bide sevgilime ulaştım zar zor konustum telefonla yandakı pastaneyı arattırdım gelsnler yanıma die su almaya dahi kalkamadım sular pastalar meyve duları yoğurt falan hepsinden yedim neredeyse kndıme gelebılmek için toparladım biraz derken yarım saat geçti geçmedi istifra ettim eve gidincede öyle bir açıkmışım ki 3 dilim salçalı ekmek yedim :18:
çoook mutsuzummmm
valla canım o an çok garip oldum dedim gidiyorum heralde korktum baya :26: ama yoğurt yedim ya o baya kendime getirdi beni ya miğde bulantım falan da geçtiiAh canım ya önce sağlıklı olman lazım o yüzden yemişsin iyi etmişsin.Muhtemelen tansiyonun düşmüştür tuzlu ayran içeydin daha çabuk toparlardın ...
valla canım o an çok garip oldum dedim gidiyorum heralde korktum baya :26: ama yoğurt yedim ya o baya kendime getirdi beni ya miğde bulantım falan da geçtii