Çok teşekkür ederimyeni konunuzu hayırlı olsun :)
bend ediyetteyim sabah 58.6 çıktım pazartesi 60 tım bende senle birlikte yapiyim derstek oluruz birbirimizeGünaydın uyanınca iki bardak su içtim
Birazdan kahvaltı yapıcam
Domates salatalık söğüş
Bir su bardağı süt
Bir dilim çavdar ekmeği
7 tane zeytin
İki parmak büyüklüğünde beyaz peynir
Tartıldım 58.9 el başladım şuan 58 kiloyum
Tamamdır sende ne yediklerini saat kaçta yediğini içtiğini yazarsan sevinirimbend ediyetteyim sabah 58.6 çıktım pazartesi 60 tım bende senle birlikte yapiyim derstek oluruz birbirimize
Kısayım ben 155 im senin kaç canımcanım boyun kaç senin?
Hergün ilk tuvaletini (büyük) yaptıktan sonra aç karnına tartıl ya çıplak ya da hep aynı kıyafetleben 1.70 im ..çok çabuk kilo alıyorum ve 58 in altına hiç inemedim hep 58-61 arası gidip geliyorum bir o direnci kıramadım.Birde dayanamıyorum sürekli hergun tartılıyorum
kız sen gene doğum yapmışsın ona rağmen 48 mi ben hamile kalsam kapı gib olurum :) çorabımı bile çıkartıyorum neredeyse tartılırkenHergün ilk tuvaletini (büyük) yaptıktan sonra aç karnına tartıl ya çıplak ya da hep aynı kıyafetle
Ve bol bol su iç su kilo verdirir
Ben doğumdan 1-2 hafta sonra 48 kiloydum ama koruyamadım 2019 da 48 kiloydum 2020 de 58
Evli misin bilmiyorum canım hamile kalınca diyetisyene gidersin olmadı çünkü çok kilo almanın ne sana ne de bebeğe bir faydası yok çünkü kuzumkız sen gene doğum yapmışsın ona rağmen 48 mi ben hamile kalsam kapı gib olurum :) çorabımı bile çıkartıyorum neredeyse tartılırkenayy büyük tuvaletmi saba sabah hemde..Ben 3-4 gunde bir çıkınca meşale yakıyorum :)
benim hormonlarda sıkıntı var 2 gebelik geçirdim ama malesef kürtajla sonuçlandı..Hormon problemim oldugu için çabuk kilo alıyorum ve regli olamıyorum döngü gibi aslında..Hamile kalabilmem için ne kadar az kilolu ve sağlıklı olursam o kadar iyi:) ben 3:30 gibi ara öğün yapıyorum 2 ceviz hurma yada kuru kayısı ve sütlü kahve ile bazen kahve ve züber yiyorum. sonrada 6 dan önce son öğünüm var bugunlük çorba ve salataEvli misin bilmiyorum canım hamile kalınca diyetisyene gidersin olmadı çünkü çok kilo almanın ne sana ne de bebeğe bir faydası yok çünkü kuzum
Ben diyetisyene gitmedim hamileliğimde zaten hep istifra etmekten ve koma halinde yattım o durumdaydım
İnşallah en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın ve sağ salim bebeğini kucağına alırsın canımbenim hormonlarda sıkıntı var 2 gebelik geçirdim ama malesef kürtajla sonuçlandı..Hormon problemim oldugu için çabuk kilo alıyorum ve regli olamıyorum döngü gibi aslında..Hamile kalabilmem için ne kadar az kilolu ve sağlıklı olursam o kadar iyi:) ben 3:30 gibi ara öğün yapıyorum 2 ceviz hurma yada kuru kayısı ve sütlü kahve ile bazen kahve ve züber yiyorum. sonrada 6 dan önce son öğünüm var bugunlük çorba ve salata
ay inşallah. Bu süreçte bari kilo veriyim hamilelikt kesin alırım :) sen çalışıyormusun evdemisin? ben ofiste oldugum için akşamdan yemek yap getir vs çok zor oluyorİnşallah en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın ve sağ salim bebeğini kucağına alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?