- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
-
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
Gelmiş geçmiş olsun canım Rabb'im önce sağlık versin tabiki ama istesek elbette verebiliriz öyle düşünme silkelen bugün yeni bı başlangıç yap hatta önce tartil ardından güzel bir kahvaltı yap yapabiliyorsan yürüyüş gidecek elbet fazlalıklarYapiyorum desem yalan olacak cnm. Aslinda takimlardaydim zayifliyordm acil safra kesesi ameliyati oldum. Sonrasinda kilo aldim tekrar veremedim derken veremeyecegim psikolojisi olustu. Bir kısır döngüye girdim. Veremeyecegim dedikce aldim aldikca veremeyecegim psikolojisi daha da artti
Saolasin cnm bugün basladim bakalim tekrardan diyete...Gelmiş geçmiş olsun canım Rabb'im önce sağlık versin tabiki ama istesek elbette verebiliriz öyle düşünme silkelen bugün yeni bı başlangıç yap hatta önce tartil ardından güzel bir kahvaltı yap yapabiliyorsan yürüyüş gidecek elbet fazlalıklar
Süper canımSaolasin cnm bugün basladim bakalim tekrardan diyete...
Mrblar 95 kg ile başladm 79-78 kadar indim daha sonra ikinci bebek çalışmaları oldu 84 le hamile kaldım 99-100 kg ile doğuma gittim 12 temmuz da doğum yaptim şu an 90-91 arasındayım yine yeniden verme çabasındayim insAllah bu sefer istediğim rakamları görürümkonu sahibi arkadaş nasıl gidiyor kaç kilo verdiniz verdiyseniz nasıl verdiniz tüm sayfaları okuyamıyorum vakitsizlikten
Bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım inşallah koşa sürede kurtulursun kilolardan emziriyorsan faydası olacaktır ben 2 buçuk sene olacak doğum yapalı daha yeni kilo vermeye başladım verdim dediğimde azcık yaniMrblar 95 kg ile başladm 79-78 kadar indim daha sonra ikinci bebek çalışmaları oldu 84 le hamile kaldım 99-100 kg ile doğuma gittim 12 temmuz da doğum yaptim şu an 90-91 arasındayım yine yeniden verme çabasındayim insAllah bu sefer istediğim rakamları görürüm ☺
Sağol canım Allah razı olsunBebeğin hayırlı uğurlu olsun canım inşallah koşa sürede kurtulursun kilolardan emziriyorsan faydası olacaktır ben 2 buçuk sene olacak doğum yapalı daha yeni kilo vermeye başladım verdim dediğimde azcık yani