- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
-
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
Bir şey sorucam 12 günde 7 kiloyu nasıl verdiniz acaba çok merak ettimKonuma şöyle bi güncelleme getireyim
23 Eylül 2023: 84.35 kg Yeni yine yeniden başlangıç
4 Kasım 2023: 77.90 ile devam hedef 65
12 gunde degil eylulde baslamistim kasımdayız 6 haftada vermis oldum -6.450 kgBir şey sorucam 12 günde 7 kiloyu nasıl verdiniz acaba çok merak ettim
Hııı pardon Eylül kısmını atlamışım ama yinede çok iyi12 gunde degil eylulde baslamistim kasımdayız 6 haftada vermis oldum -6.450 kg
Teşekkür ederim uzun suredir deli gibi yedigim icin porsiyonlarimi biraz azaltmak bile fark etti pazar günleri hariç hergün spor yaptım benim en buyük sorunum cay yani tatli hamur işi kuruyemisti sorunum onlari bitirdim karbonhidrati azalttim 3 kilosu ilk hafta gitti zaten ki cogu ödemdi sonrasinda 900 gr 500 gr 1 kg yavas yavas gidiyo daha yolum uzun ama inancim varHııı pardon Eylül kısmını atlamışım ama yinede çok iyi
Tekrar sorayım 6 haftada -6.450 nasıl verdiniz acaba
Poffff hakikaten oyle ya valla omrum diyet spordan ibaret gibi hissediyorum bazen bi gun istedigim goruntude kiloda olabilecegim insAllahKuzum topik açılma tarihi 2019 kendime benzettim seni biz olduk olalı diyetteyiz
Anladım sorunlarımız nerdeyse aynıymış ozaman ilk iş bu saydıklarını kesmek sonra gerisi geliyor zatenTeşekkür ederim uzun suredir deli gibi yedigim icin porsiyonlarimi biraz azaltmak bile fark etti pazar günleri hariç hergün spor yaptım benim en buyük sorunum cay yani tatli hamur işi kuruyemisti sorunum onlari bitirdim karbonhidrati azalttim 3 kilosu ilk hafta gitti zaten ki cogu ödemdi sonrasinda 900 gr 500 gr 1 kg yavas yavas gidiyo daha yolum uzun ama inancim var☺
Aa evet bak ilk haftalar detoks sulari yaptim cok büyük farklar olmadı bende ama ekside olmama faydasi var benceAnladım sorunlarımız nerdeyse aynıymış ozaman ilk iş bu saydıklarını kesmek sonra gerisi geliyor zatenbide bu dukan birasımı ne yeşil çaylı sodalı yapılıyor o nasıl birşey önerir misin
Öylemii yapıyım ozaman ben bir kere denemiştim tadıda güzel onun ferahAa evet bak ilk haftalar detoks sulari yaptim cok büyük farklar olmadı bende ama ekside olmama faydasi var bence
Bende sevdim yaÖylemii yapıyım ozaman ben bir kere denemiştim tadıda güzel onun ferah
Afiyet sifa olsun canim yediklerin icin pisman olma cogu odemdir kontrollu yersen hic bisey olmaz 1kg almak icin 7700 kalori almak lazim en fazla 300-400 kalori alirsin bikac kurabiyeden1.5 kilo almışım ben de ama az önce tutamadım kendimi birkaç tane kurabiye yedim sözde sabah diyete girmiştim
Valla nasıl içimi rahatlattın anlatamamAfiyet sifa olsun canim yediklerin icin pisman olma cogu odemdir kontrollu yersen hic bisey olmaz 1kg almak icin 7700 kalori almak lazim en fazla 300-400 kalori alirsin bikac kurabiyeden
Onceden bende vicdan yapıyodum yiyince diyet disi yedim gitti diyetim diye moralim bozuluyo daha fazla yiyodum simdi canim istediginde ozenle tabakta hazirlayip keyfini cikararak yiyorum cok daha iyi geliyo inanValla nasıl içimi rahatlattın anlatamam