- 5 Ağustos 2019
- 33
- 41
- 33
-
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
olur canim haberleselim tarti gunun fln varmiMasAllah cnm doğumdan sonra iyi toparlamissin yine de ayni kikoda sayılırız bende diyetisyene gidiyorumgelişmelerden beni de haberdar edersen svnrm
Tabıkı pazartesi ara kontrol hafta sonu kacamagini önlemek için cuma tartı günüm diyet takımlarına katılmayi düşünürsen benim yarıştığım takıma davet edebilirim seniolur canim haberleselim tarti gunun fln varmi
E tamam cnm cuma kilo bildirelim buraya ozmncumalari tartilalim o zmn. ben takima gelemem ya calisiyorum 2 cocuk var.
Tartida degisiklik yoksa da insAllah yagdan gitmiştir cnm sonuclarini yazarsan sevinirim benim bayram somu kontrolümtmm cnm benimde yarin diyetisyen kontrolm var.malesef bisey beklemiyorum ☹hic gitmedi sanki adetim de yakin
Ben sabah tartıldım 80 çıktım canım vücut direniyor resmen 70ler için geçen hafta ne güzel görmüştüm cenaze telasi girdi babannem vefat etti düzenim bozuldu eksim kayboldu nasil olduysains ole olmustur ama ole bi incelme de hissetmiyorum sen kacsin suan
Saol cnm Allah razı olsun..gercekten direniyor kilolar ya.su 89den inemiyorum.basin saolsun bu arada mekani cennet olsun ins.
Saol cnm Allah razı olsun..
Aynen ya kiracaz insAllah bu direnci bayramda çok dikkat etmek lazım niyetim sıfır tatlı yemek gazlı içecek zaten sevmem mümkün mertebe sağlıklı beslenmek istiyorum 70lere atacaz insAllah kendimizi
Senin boy kaçtı canım
Gecen kontrolde kac çıkmıştın cnm diyetisyen ne dedi adet oncesi hormonlar etkiliyor beni de genelde depresif ve sinirli olurumayyybu halde iyi yasiyorum ben kontrole gittim cnm 81.3 ciktim mutsuzum adetim yakin ondan galiba.sen naptin nasil gidio
Şu seksen direniyor bende aynen görüyorum sonra yine seksenlerayniydi 81.3 ama 3 gun once 80.9 dusmustum neden bole oldu anlamadm
bgn kac ciktin ben 81.3 yine