- 12 Ağustos 2024
- 101
- 140
- 34
- Konu Sahibi fitkizdiyette
HarikasinizMerhaba,tesadüfen gördüm günlüğünüzü ve yazmak istedim.Ben 116 kg yi görmüştüm ve hiç diyetisyene gitmeden ,kendi yaptıklarımla 2_3 sene gibi bir zaman diliminde 40 kg vererek 76 kg ye indim.Aradan yine yıllar geçti ve halen 76 kg yim.Boyum 171 cm.40_42 beden giyiyorum ve bu kilodan da son derece memnunum.Siz daha gençsiniz ve boyunuza göre 76 dan da aşağılara inebilirsiniz isterseniz.Herkesin vücut dili farkli.Kisi önce kendini tanıyacak ona göre bir yöntemle gidecek.Baskasinin yaptığı bize uymayabilir. Örneğin aralikli oruc hiç yapamıyorum ben.Bünyem kaldırmıyor.Bende en güzeli ; ara öğünsüz üç temiz öğün ve haftada 3 gün 50 şer dk düzenli pilates oldu.Pilates yapmadığım günler 10 ar bin adım yürüdüm .Bu sekilde çok aç kalmadan ve vücudumu yıpratmadan kalici verdim 40 kg yi.Istikrarli olursanız mutlaka ama mutlaka verirsiniz.Basarilar ve kolayliklar dilerim .
Cok tesekkur ederim mesajiniz umut verdi cok dogru her soylediginiz.
Beni yoran cocuklara ve esime yaptiklarimdan da ucundan ucundan yiyor olusum zaten maalesef oralarda bi durabilirsem bana da 3 ogun iyi geliyor.