- 15 Mayıs 2022
- 192
- 242
- 30
-
- Konu Sahibi fitkizdiyette
Kuzum ama sağlıklı değil bak kilo vercwm diye böyle beslenme. Kilodan önemli olan sensin. Önemli olan sağlıklı kilo vermekEvet ama ben yemedim ki hiç sadece bı sefer salata yedim bı sefer de hamburger yemiştim onun dışında lokma yemedim bak ha bide dün ku 2 kaşık sulu köfte
Dövecem bak seni ya ıphonene başlıcam seninBu ay sonuna kadar 63 olmam lazım eşim olacak şahıs i phone alacak
Orası öyle tabi de telefon da bozulmak üzereKuzum ama sağlıklı değil bak kilo vercwm diye böyle beslenme. Kilodan önemli olan sensin. Önemli olan sağlıklı kilo vermek
Allah korusun ama iyiyim ya ödül olarak peynirli salata yaptım kendimeDövecem bak seni ya ıphonene başlıcam seninkız sağlığın gitmek Allah korusun.
İyi yapmışsın afiyet olsun canımOrası öyle tabi de telefon da bozulmak üzere
Allah korusun ama iyiyim ya ödül olarak peynirli salata yaptım kendime
Gel beraber olsunİyi yapmışsın afiyet olsun canım
Bende hemen hemen 3 verdim ve 3 gün bozmama rağmen tatlılar mangallar poğaçalar ona rağmen 2200 vermişim onları yapmasam 4 kilo garanti gitmişti şuan 72.7 yim haftaya Salı 70 hedefim inşallahKız bir haftada üç kilo mu verdin
Maşallah valla bende yemiyom ama bu kadar gidiyorBende hemen hemen 3 verdim ve 3 gün bozmama rağmen tatlılar mangallar poğaçalar ona rağmen 2200 vermişim onları yapmasam 4 kilo garanti gitmişti şuan 72.7 yim haftaya Salı 70 hedefim inşallah
Bugün bittim
Kız ben günlük en az 5000 adım atıyorum da erimiyor bu tukurdugumun göbeği
Ulan ben niye veremiyommBende hemen hemen 3 verdim ve 3 gün bozmama rağmen tatlılar mangallar poğaçalar ona rağmen 2200 vermişim onları yapmasam 4 kilo garanti gitmişti şuan 72.7 yim haftaya Salı 70 hedefim inşallah
Göbek bende de var ama ayakta belli değil oturunca oda gitse çok iyi olur ama devamke bırakmaKız ben günlük en az 5000 adım atıyorum da erimiyor bu tukurdugumun göbeği
Yanlış giden bişey var mutlakaUlan ben niye veremiyomm
Maşallah size ya
Yoo nerden çıktııKızlar burayı bırakıyor muyuz kikelomo ve Mareyyj kızlarr
Kiz nereyeKızlar burayı bırakıyor muyuz kikelomo ve Mareyyj kızlarr
Aralıklı oruç mu yapıyorsun canım biraz anlatsana nasi yapıyorsun bende akşam 5 6 gibi yiyip daha bise yemiyorum meselaBende hemen hemen 3 verdim ve 3 gün bozmama rağmen tatlılar mangallar poğaçalar ona rağmen 2200 vermişim onları yapmasam 4 kilo garanti gitmişti şuan 72.7 yim haftaya Salı 70 hedefim inşallah