-
- Konu Sahibi fitkizdiyette
Varım valla haftaya kadar en az 1 kilo gidecek söz müAynen spor şart.
Kız var mısın birbirimize söz verelim her önünden biraz aç kalkalım
Söz kız söz tıkınır gibi yemeyelim azcık aç kalkalımVarım valla haftaya kadar en az 1 kilo gidecek söz mü
Söz kız söz tıkınır gibi yemeyelim azcık aç kalkalım
MüthişşşKızlar ilk öğünüm.
Aynenn bırakmak yok gayriYa hayalim 55 kızlar inşallah vericez yaa. Bak birbirimizi bırakmayalım sakın tamam mı sürüden ayrılanı kurt kapar ona göre
Evet ama Allah büyük ya bu zamana kadar böyle bı sorunum yoktu eşim doğru düzgün ilişkiye girseydi şimdi ye kadar olurdu3. Cu yu mu istiyorsun
Ay Allahım gülesim geldi slk adam yaEvet ama Allah büyük ya bu zamana kadar böyle bı sorunum yoktu eşim doğru düzgün ilişkiye girseydi şimdi ye kadar olurdu
Hiç canını sıkma canım benim beslenmeye dikkat et ve dua dua en büyük silahımız. Birbirimizi de dua edelim rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere ve tüm isteyenlereAy Allahım gülesim geldi slk adam ya
Allah bana peygamber sabrı vermiş valla ona da dedim Allah beni senin diline dusurecegine aç biraksaymis dedim insan nankör olunca böyle oluyor ağzımı açıp gözümü yumdum hatta dün akşam kaynanamlardaydik ama onalr evde yoktu bana kısır diye seslendi koşarak yanına gittim kolunu tuttum arkaya çevirdim ya benimle adam gibi konuşacaksın dedim yada ömür boyu burda babanın evinde kalacaksın dedim canı yanmış olmalı ki tamam özür dilerim dediŞuan su msji okuyunca senin ne kadar sabırlı olduğuna şahitlik ettim. Akıl var mantık var 2 tane evlat doğurmuşsun. Sanırım eşin kısır kelimesinin anlamını bilmiyor yada seni sevmiyor. Sinir oldum şimdi ona. Seven insan öyle mi konuşur mantık hataları ve sevgisizlik üstünden akıyor Allah'ım sana sabırlar versin böyle bir adamla ömür geçirdiğin için. Benim yaşım 40 oldu hala çocuğum yok uğraşıyoruz tüp bebek yaptık transfer yapılmadı hala. Eşim bu güne bugün o kelimeyi ağzına almadı. Alsa zaten biter evliliğim. İnsan nasıl kıyar ya küfür etse canı yanmaz insanın o Kelime can atıcı. Eşine Türkçe sözlük hediye et en kısa zamanda cnm. Allah'ım sana hayırlısıni versin sağlıklı evlat nasip etsin tekrardan.
Diyebilirsin bende diyorum çünküKisirsin mi diyor valla çok sinirlendim şuan esin olmasa biseler derim de
Serbest buyrunBen dedim merak etmetövbe ya rabbim ya
Ama insan oğlu çiğ süt emmiş doyumsuz oluyorIyi dedin daha neler denmeyi hak ediyor da cahillik resmen dediği şey hiç çocuğu da olmayabilirdi ama olmuş sende belki sorun git baktir kendine salak salak konuşuyor
Yok ben Allah'a sığınıyorum rabbim büyüktür vermiyorsa bir sebebi vardırHiç canını sıkma canım benim beslenmeye dikkat et ve dua dua en büyük silahımız. Birbirimizi de dua edelim rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere ve tüm isteyenlere
Aynen öyle bak yine sinir oldum ya valla maşallah gerçekten sabırlısın bana yapacak eşim ağzına ederim net. Kendisi der zaten sakinsin ama sinirlenince kendini kaybediyorsun diye anasından doğduğuna pişman ederim rabbim sana da mükafatını versin canım. Çocuğu da kendin istiyorsan peşinden koş istemiyorsan sırf eşinin dili tutulsun diye ise boşver valla. Bu arada eşin nereli mal adam ya tövbe yarabbimAllah bana peygamber sabrı vermiş valla ona da dedim Allah beni senin diline dusurecegine aç biraksaymis dedim insan nankör olunca böyle oluyor ağzımı açıp gözümü yumdum hatta dün akşam kaynanamlardaydik ama onalr evde yoktu bana kısır diye seslendi koşarak yanına gittim kolunu tuttum arkaya çevirdim ya benimle adam gibi konuşacaksın dedim yada ömür boyu burda babanın evinde kalacaksın dedim canı yanmış olmalı ki tamam özür dilerim dedi
Diyebilirsin bende diyorum çünkü
Serbest buyrun
Ama insan oğlu çiğ süt emmiş doyumsuz oluyor
Yok ben Allah'a sığınıyorum rabbim büyüktür vermiyorsa bir sebebi vardır
Bu milshake ne canım sen mi yapıyorsun herbalife falan mıKızlar başlangıç kilom 79.1 sonra 80 kusur olmuşum şimdi ki halim de 76.7 ama ilk defa bugün su dışında çeyrek milkshake içtim geberiyodum valla hem dün hem bugün 10000 adım attım
Mardin li ben istiyorum o yüzden üstüne düşüyorum haftada yada ayda 1 ilişkiye girmekle çok afedersin bı b.. da tutmazAynen öyle bak yine sinir oldum ya valla maşallah gerçekten sabırlısın bana yapacak eşim ağzına ederim net. Kendisi der zaten sakinsin ama sinirlenince kendini kaybediyorsun diye anasından doğduğuna pişman ederim rabbim sana da mükafatını versin canım. Çocuğu da kendin istiyorsan peşinden koş istemiyorsan sırf eşinin dili tutulsun diye ise boşver valla. Bu arada eşin nereli mal adam ya tövbe yarabbim
Yok kız dışardan almış eşim kendine %80 i içmiş gerisini de ben içtimBu milshake ne canım sen mi yapıyorsun herbalife falan mı