- 18 Ağustos 2022
- 2.917
- 8.971
-
- Konu Sahibi fitkizdiyette
Böyle dönemler herkesin oluyor ya, bazı haftalar inanılmaz iradesiz oluyorum bazen de çok iyi dayanıyorum normal bence, arada silkelenip kendine gelebiliyorsan bozduğun dönemleri çok kafana takmaAma bugün yine çok kötü bişey yaptım ya ben geçen sene bir buçuk ay boyunca hiç bozmadan diyetimi yaptım ve 72 den 63 e indim bu sefer yapamıyorum ya bi türlü sürekli bozuyorum ya muhallebili kek yapmıştım saat 17 e kadarda çok güzel gitti ama bozdum ve yedimde yedim of of canım çok sıkkınama yarın çok az yiyip yürüyüşle falan telafi edicem kendime söz verdim en azından gelecek tartı gününe kadar bi daha bozmicam ve 70 e inicem
Hah bu olur peki kahvaltı ara ogun akşam yemeği olarak mı yapmam lazım yoksa ogle yemeği yesem olur muO zaman sen 10 da başlar 6 da bitirirsin zaten diyetisyenim öylesinin daha iyi olacağını söyledi 16 saat açlık 8 saat yeme süresi olarak sende öyle yapabilirsin yada 5 te bitirirsin
Senin ne işin vardı o topicde, söyle bakalımYoo nerden çıktıı
Diğer forumda gördüm ondan dedim kız
Kız takıl bize daha fazla paylaşım istiyorsan ben varım.
Casusluk yapıyordumSenin ne işin vardı o topicde, söyle bakalım
Günaydın.Gunaydiiin
Uyuma kızGünaydın
Yapabilirsin bence cnm hizli gelen hizli gidiyor sahiden dureklilik sart54.8 çıktım bu sabah kızlar, pizza ve pastanın ödemi gitmişbu hafta şekersiz beslenmeyi düzenli devam ettirebilirim umarım. Bel ölçüsü alıp karşılaştıracağım salı günü
Bu yorumu okuyunca hemen yorumumu iliştireyim şurayaKendinize ödül koydunuz mu kızlar? Şu kiloya inersem şunu alacağım veya şunu yapacağım diye, yemek içmek sayılmazböyle ödüller çok motive edici oluyor.
Hee yeme içme sayılmaz yazmışın kız aklım yemeye gitti benim ay ne bilim ben bişey düşünmedim senKendinize ödül koydunuz mu kızlar? Şu kiloya inersem şunu alacağım veya şunu yapacağım diye, yemek içmek sayılmazböyle ödüller çok motive edici oluyor.
Yemek içmek sayılmaz dedim bakBu yorumu okuyunca hemen yorumumu iliştireyim şuraya
Valla belki gülersiniz ama geçen masterchef de simit yaptılar canım öyle istedi ki çıtır çıtır evde yaptığın simitle 70 e düştüğün an simit yapcam off peynir çeşitleri alcam bi de patates kızartması oldu da bitti
Senin var mı canım
Afiyet olsuuun guzel gorunuyorİlk öğün kızlar airfryetda patatess