- 15 Mayıs 2022
- 192
- 242
- 30
-
- Konu Sahibi fitkizdiyette
Hiç sanmıyorum ama inşallahAy hadi inşallah kizzz ne güzel olur haberi alırız inşallah
Deme öyle ne zaman olacağını Allah bilir hayırlı zamansa inşallah olacakHiç sanmıyorum ama inşallah
Bekle canım belki vardır Rabbım isteyen herkese nasip etsin ben çok beklemedim ama beklediğim süreçte hiç ilaç kullanmazdim ya varsa diye çok kafaya takarım erken gebelik testi de reglden 2 gün önce sonuç vermistiHiç sanmıyorum ama inşallah
Amin inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsinDeme öyle ne zaman olacağını Allah bilir hayırlı zamansa inşallah olacak
Canım bence nescafeyi çok içme o da insanın mideni fena yapar.. yoğurt ye canım yoğurt iyidir.Karnım çok guruldadığı için dayanamadım bi kase yoğurt yedim.içine biber ve limon sıktım. Bugün ilk günüm. İlk günün günahı olmazmış.( kendime not .. burası benim günlüğüm )
Nayir nolamaz tartı öncesi bunu yapmış olamazsınDoğum günü vesilesiyle pizza, pasta ve gazlı içecek tükettim maalesef, miktarlarını yazmıcam ama sabah tartıdan sonra anlarsınız zaten ne kadar yediğimiyazılanlara yetişemedim kızlar kusura bakmayın yoğun geçti bugün bir sürü balon şişirdim hazırlık yaptım çok yoruldum. Yarın görüşürüz
Sen benden önce yapmışsınGünaydın kizlarrr ilk kilo bildirimi benden gelsin o zaman biraz canım sıkılmadı değil ama olsun napalim
Gecen hafta 117.4
Bugun 116.9
Fark 500 gr
Haftaya hedef 116 diyelim hedefi küçük tutalım
Günaydın kızlar ben de durumlar böyle. Sofradan aç kalkmayı öğrenmem şapşart. Yoksa tek öğün yapayım tıkınır gibi yediğim sürece yol kat edemeyeceğimi anladım. 78.550 idim 77.950 olmuşum -0.600 |
Olsun yine vermişsin ya haftaya daha çok gider. Dünkülwrin ödemi de var dahaGünaydın kızlar
Dün yediklerim yüzünden şişmişim, 31 ağustosta 55.2 çıkmıştım
Geçen hafta 55.9
Bu hafta 55.65
Fark 250 gram
Aynen öyle canım karbonhidrat şeker şişiriyor baya, bu hafta şekersiz beslenme denicem bakalımOlsun yine vermişsin ya haftaya daha çok gider. Dünkülwrin ödemi de var daha
Kiz aynı durum yaa bende de var biraz daha az yesem daha iyi olacak acıkınca fazla yiyorum sanırım
Günaydın kızlar ben de durumlar böyle. Sofradan aç kalkmayı öğrenmem şapşart.
Yoksa tek öğün yapayım tıkınır gibi yediğim sürece yol kat edemeyeceğimi anladım.
78.550 idim
77.950 olmuşum
-0.600
Aynen öyle Bu hafta iki öğün yapacağım bakalım .nasıl olacak.Kiz aynı durum yaa bende de var biraz daha az yesem daha iyi olacak acıkınca fazla yiyorum sanırım
Benim de porsiyonlari kismam gerekecek bide spor şartAynen öyle Bu hafta iki öğün yapacağım bakalım .nasıl olacak.
Aynen spor şart.Benim de porsiyonlari kismam gerekecek bide spor şart