- 18 Ağustos 2022
- 2.922
- 8.997
-
- Konu Sahibi fitkizdiyette
Neye etki eder bilmiyorum ama tadı felaketPeki etki ediyor mu kız tadına alışırım sıkıntı yok da etki önemliparam boşa gitmesin
Valla yedim cnm mangalıda yedim yarın sabah baştan devam yine ekmek yok yarın bol bol yürüyüş ve egzersizCanım sakın pes etme kaldığın yerden devam.kahvaltıda sebze ye yumurta ye k.hidrat yeme sakın akşamda mamgaldannistwdiğin gibi ye
Aynen cnm sadece ekmek yemicem yarın kahvaltıda devam yineCanim onemli olan olanı oldugu yerde birakip yola devam etmek. Telafi edicem diye kalori azaltma listenden.
YesssKaldığın yerden devam canım, olmuş artık moral bozmak yokk
Yok kuzum emzirmiyorum aynen demi yesil cay ne zararı olacakYok ya ne zarari olsun da emzirmiyodun dmi sen yesilcay var ya icinde o zarar olmasin
GünaydınGunaydin kuzulaaar guzel bir pazar olsuun
Gunaydinnn canimGunaydin kuzulaaar guzel bir pazar olsuun
Ben kahvaltı yapmadim su ile duruyorum kahve ve yeşil çay icicem günü öyle bitiririmKahvaltida neler yeniyor bakalim ses cikmiyor kimseden
Maşallah benim yerime de yeGünaydın kızlar eşim bugun çalışıyor
Daha bir şey yemedim ama dün canım çok istedi göbek marul aldım mercimek köftesi yapıcam yeşil soğanlı maydanozu filan
Şey bide pazardan üzümle mısır aldım onlardan da yesem nolur ki
Ben yiyemiyorum sen ye diyetisyen kızacak kilo veremedim diye açlık grevine girsem yeridir yaniİroni sezdim
Bak diyetisyen olmayınca böyle rahat oluyorsun kızBen yiyemiyorum sen ye diyetisyen kızacak kilo veremedim diye açlık grevine girsem yeridir yani
Afiyet olsun canomm6 km yürüyüş ve 12:20 de ilk öğün
Kiz hiç bise yemiycen mi neden yapma böyle yaa eziyet etme kendine vallaBen kahvaltı yapmadim su ile duruyorum kahve ve yeşil çay icicem günü öyle bitiririm
Aferin sana canım böyle böyle frenleyecez kendimiziBen full kizartmali bir masadan kendimi cok az alip frenleyerek durdurdum sukur