- Konu Sahibi fitkizdiyette
Aslinda böyle durumlarda ceza vermemiz lazım spor cezasıAyv kızlar ben yedim mercimek köftesi ve föbek 2 bardak ayran bi tane haşlanmış mısır bi kase de üzümü baya yedim bugün of ya kızlart hadi linçleyin beniii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslinda böyle durumlarda ceza vermemiz lazım spor cezasıAyv kızlar ben yedim mercimek köftesi ve föbek 2 bardak ayran bi tane haşlanmış mısır bi kase de üzümü baya yedim bugün of ya kızlart hadi linçleyin beniii
Doğru vallaaaaAslinda böyle durumlarda ceza vermemiz lazım spor cezası
Ahh keske yapabilsem kiz eğer söz verirsem yaparım benceDoğru vallaaaa
Kızlar var mısınız yarın spor yapmaya
Yapalım mı 1 saat yürüyüş kızAhh keske yapabilsem kiz eğer söz verirsem yaparım bence
Disarda yapamam ama leslie yaparım bence . Yarın bide buyuk oğlum okula başlıyorYapalım mı 1 saat yürüyüş kız
Ay Allah yardımcın olsun canımm. Tamam sen lesliw yap bende inşallah yürüyüşDisarda yapamam ama leslie yaparım bence . Yarın bide buyuk oğlum okula başlıyor
Tamamdır bak gaza geldim şimdiAy Allah yardımcın olsun canımm. Tamam sen lesliw yap bende inşallah yürüyüş
Valla biraz salata yaptım anca vakit buldum sabahtan beri odlaari değiştirdim dip köşe temizlik derken canım çıktıBak diyetisyen olmayınca böyle rahat oluyorsun kız ama salı günü fes düşecek bakalım o zaman sen gülcen ben ağlicam
Afiyet olsun canomm
Aynen ama diyetisyen hep ekmek yazmış ben hiç verdiklerine uymadim vallaonun verdiklerini yersem kilo alırımBak diyetisyen olmayınca böyle rahat oluyorsun kız ama salı günü fes düşecek bakalım o zaman sen gülcen ben ağlicam
Afiyet olsun canomm
Valla su ve salata yetti banaKiz hiç bise yemiycen mi neden yapma böyle yaa eziyet etme kendine valla
Malesef ama şöyle bı şey yapabilirim bende adım sayar var ve yarın hem oğlumun ilk okul günü hemde hastane randevum var ikisine de yetismem lazım adim sayara bakarım yürümeye çalışırımDoğru vallaaaa
Kızlar var mısınız yarın spor yapmaya
Ayni dert bende de var ama oğlumun okul işleri olmamış yarın gidip onları da halletcemDisarda yapamam ama leslie yaparım bence . Yarın bide buyuk oğlum okula başlıyor
Kaçtın canımKızlar tartıldım 76.9 olmuşum
Afiyet olsun canım. Yarın içi bol eğlenceler ve kolaylıklar diliyorumİyi akşamlar kızlar
16:00
Zencefilli havuç çorbası, yarısını içtim
Kabak yemeği
Bulgur
Tavuk kanat
artı 50 gram çikolata yemiş bulundum
Bugün sadece yürüyüş ve esneme hareketleri yaptım. Oğluşun doğum gününü yarın tam gününde kutlamaya karar verdik o yüzden yarın tek öğün yapıcam dayanabilirsem ya da çok hafif yerim. Bir de regl oldum bu sabah, yarın çok dikkat etmem lazım
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım. Yarın içi bol eğlenceler ve kolaylıklar diliyorum
79.1 bu gruba girdim sonra 80.2 falan oldum ama öncesinde de diyetteyim şimdi sıkı diyet 76.9 hedef 63 aslında ben ilk diyete girdiğimde 86 dimKaçtın canım
Ay maşallah canım ya valla tebrik ederim. Yapıcaz yağıcaz biz bu işi güzel bi dinamik kapadık hep birlikte sadece biraz benim kendimi tutmam lazım.79.1 bu gruba girdim sonra 80.2 falan oldum ama öncesinde de diyetteyim şimdi sıkı diyet 76.9 hedef 63 aslında ben ilk diyete girdiğimde 86 dim
Tutarsın kendine bı hedef belirle ve onun dışına çıkma ben pilav ekmek makarna hepsini bıraktım o işimi kolaylaştırdi çünkü bi tane ekmek tek ben yiyodumAy maşallah canım ya valla tebrik ederim. Yapıcaz yağıcaz biz bu işi güzel bi dinamik kapadık hep birlikte sadece biraz benim kendimi tutmam lazım.
Ve şimdi gebelikte düşünüyorum o yüzden zayiflamam şart yani pcos var bende ilaç da kullanıyorumAy maşallah canım ya valla tebrik ederim. Yapıcaz yağıcaz biz bu işi güzel bi dinamik kapadık hep birlikte sadece biraz benim kendimi tutmam lazım.