- 15 Mayıs 2022
- 192
- 242
- 30
- Konu Sahibi fitkizdiyette
Allah razı onlardan
Ayy benim de bebişlerim olsun hayırlısıyla .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşallah canım inşallahAllah razı onlardan
Kaldığın yerden devam canım, olmuş artık moral bozmak yokkAy ben bugün çok kötü bişey yaptım ya gerçi geçen günlerde de yine yaptım yaklaşık 25 gündür diyetteyim ama 3 gün düzenli bi gün bozuyorum öyle böyle 79 dan 73 e indim aslında üstünde dursam çok çabuk veriyorum ama bugün gün boyu çok güzel gitti ama akşama pizza yapınca yine kendimi kaybettim ve baya yedim yarında eşim evde sabah kahvaltısına dışardayız akşam da mangal ne yapıcam geçen sene o kadar iradeliydim ki 72 den 63 e düştüm ve bir gün bile böyle bozmadan bi ayda verdim telafi edicem ama asla pes etmek yok daha fazla yürüyüş günde iki kez Leslie telafi edicem
Seni çok iyi anlıyorum canım bi de bende bi tane var ona rağmen deliriyorum bazı günler, yaz günü camlar hep açık bütün mahalle sesimi duyuyor adım bağırtlak anaya çıktı kesinBenim ikizler işte canım babaları evde olmayınca tek kalıyorum baş edemiyorum kafayı yiyorum akşama kadar dun de onlardan biriydi ve en kotusuydu diyebilirim
Aynen öyle geçer geçer merak etmeOyle gerçekten ama işte gel de o anda anlat kendine malesef inşallah sağlıklı olsunlar da napalim
Acaba sabahları kuru kayısı ve incir yesen fayda eder mi ki ilik su ileKızlar bugün sabah iki kaşık menemen yedim su içtim 2 tane mısır yedim gün bitti bide yürüyüşe cikicam birazdan . Ama lavaboya çıkamıyorum iki gündür
Ya bilmiyorum ama daha bı kaç gün öncesine kadar günde 2 3 sefer büyük abdestimi yapabiliyorsun acaba kullandığım ilaçlar da etki ediyor olabilir miAcaba sabahları kuru kayısı ve incir yesen fayda eder mi ki ilik su ile
O ne nasıl yapılıyor . Yeşil çay ve soda olan içecek miKızlar bide size bise daniscam ya dukan birasini duyan deneyeniniz var mı bilmiyorum ama o bana çok iyi geliyor onu içmezsem akşamları kilo veremiyorum ama içince de vucudum ona alışır mi acaba ne yapsam bilemedim bide zararı olur mu ki sizce
Tadı çok kötü nasıl içeceksin onu, ben hiç sevmiyorumKızlar matcha almayı düşünüyorum kullanan var mı aranızda yorumları iyi de etki gösterir mi
Peki etki ediyor mu kız tadına alışırım sıkıntı yok da etki önemli param boşa gitmesinTadı çok kötü nasıl içeceksin onu, ben hiç sevmiyorum
Mercimek gaz yapar ondandırKizlar biz de kayinvalidemde mercimek kofte yedik cok severim ama her yedigimde midemi bozuyor dayanamafim yine yedim 4 sikma kadar salata ile. Su an midem bagirsagim pert
Yok ya ne zarari olsun da emzirmiyodun dmi sen yesilcay var ya icinde o zarar olmasinKızlar bide size bise daniscam ya dukan birasini duyan deneyeniniz var mı bilmiyorum ama o bana çok iyi geliyor onu içmezsem akşamları kilo veremiyorum ama içince de vucudum ona alışır mi acaba ne yapsam bilemedim bide zararı olur mu ki sizce