Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin cnm
![]()
hoşbuldummm çok güzel bi topik olmuş senamm tariflere bayıldımkabağı denicemm en kısa zamanda![]()
kızlar geçen gün arkadaşıma gittim diyette olduqumu biliyor patlıcan patates kabak ve sivribiberi baharatlarla ve domatesle karıştırıp fırın poşetine koyup fırınlamış inanılmaz lezzetliydi acılı acılı bir güzel olmuş koca bir tabak yedim harika bir fikir mutlaka denemelisiniz...
bende kırmızı biberli brokoliye bayıldım süper bir fikir bence hemen brokoli alıp denicemm![]()
bu tarif güzel gibi geldi
yarın yapayım
kaptanıııımmmmm...bende geldim sen nereye ben orayaçok güzel bir sayfa ellerine sağlık okuycam hemen öpüyorum
![]()
bütün kızlar toplandık toplandık toplandıkkk![]()
bu tarif güzel gibi geldi
yarın yapayım
kaptanıııımmmmm...bende geldim sen nereye ben orayaçok güzel bir sayfa ellerine sağlık okuycam hemen öpüyorum
![]()
bütün kızlar toplandık toplandık toplandıkkk![]()
grup bilinci bu değilmi canumcum![]()
ben kaçtımmmm sizi seviyorum kendinize iyi davranınnn
Bol maydanoz doğrayıp,az yağda maydanozlu omlet yapabilirsiniz,çok lezzetli olur..
Az zeytinyağı ile pişirilmiş portakallı kereviz deneyebilirsiniz..
Yine az zeytinyağı ile patlıcan-biber ve domatesi,sarımsak-soğan ve çok az şeker ile tatlandırıp, çiğden kısık ateşte pişirip nefis bir zeytinyağlı yapabilirsiniz.
Ya da az yağlı zeytinyağlı bakla,bol dereotlu ve üzerine sarımsaklı yoğurt dökerek...
Bunlar sadece diyet yemekleri değil sağlıklı yemeklerdir..![]()
kıss yemek tariflerinden çok awatarına takıldım yaabütün iştahım kaçtııı
![]()
Sık sık burdayım o halde..![]()
anlaştık :13: acıktıkça awatarına bakıp iştahımı kaçırıcamm![]()
kızlar misafiriniz geldiğinde diyetinizi bozmak istemiyorsanız süper bir börek tarifi veriyorum,denemenizi tavsiye ederim :)
yarım kilo pırasa,1 adet patates,biraz beyaz peynir,yarım çay bardağı kadar sıvıyağ,1 su bardağı yoğurt,1 adet yumurta ve yarım su bardağı kadar un ,tuz ve pul biber...
pırasaları ince ince doğrayıp,tuzla birlikte güzelce yoğurun.diğer malzemeleri de üzerine ekleyip iyice çırpın.tepsiye dökün ve kızarıncaya kadar pişirin...un ve yağ oldukça az..ister çayla,ister ayranla harika bir börek yiyebilirsiniz
kızlar misafiriniz geldiğinde diyetinizi bozmak istemiyorsanız süper bir börek tarifi veriyorum,denemenizi tavsiye ederim :)
yarım kilo pırasa,1 adet patates,biraz beyaz peynir,yarım çay bardağı kadar sıvıyağ,1 su bardağı yoğurt,1 adet yumurta ve yarım su bardağı kadar un ,tuz ve pul biber...
pırasaları ince ince doğrayıp,tuzla birlikte güzelce yoğurun.diğer malzemeleri de üzerine ekleyip iyice çırpın.tepsiye dökün ve kızarıncaya kadar pişirin...un ve yağ oldukça az..ister çayla,ister ayranla harika bir börek yiyebilirsiniz
canım tarif harika görünüyor tadı nasıl oluyor lezzetlimi börek havası veriyormu walla güzel olursa ben hergün misafir çaqırırımm![]()