- 5 Nisan 2014
- 800
- 49
- 43
- Konu Sahibi Persephone955
-
Biberiyeyi de çok duydum hem iştah kestiğini hem de yağ yakımına yardımcı olduğunu ama bir türlü denemedim, denenecek ne çok şey var :)) Sıkı bir aktar alışverişi şart oldu :)
Gecmiş olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar detoks çorbası buldumm
Malzemeler
2 adet kabak
2 su bardağı bezelye
1 demet maydanoz
1 litre su
Yapılışı
Bir tencerenin içerisine kabaklar küp şeklinde doğranır, bezelyeler eklenir, maydanoz da el ile iki yada üç parçaya bölünerek üzerine bir litres su eklenerek sebzeler iyice pişirilir.
Alıntı
Normalde bende gece kusuyum ama dişime implant oldu ve şarjım yok
iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.
Detoks varsa ben de varım :)) Kabak zaten sağlıklı yemeklerin baş tacı da bezelyeli tarif bulunmuyor genelde glisemik indeksi, karbonhidrat değeri nedeniyle, sonunda ona da 3. sınıf sebze muamelesi yapılmayan bir tarif vermişler :))
Biberiyenin kabız yaptığını duymuştum
Aa, hiç duymamıştım onu, teşekkürler canım bilgilendirdiğin için.
Ben de yatıyorum artık, görüşmek üzere yarın :)
Evet aslında küçük değişikliklerle bile bi bakıyoruz kilo vermişiZGüzel fikir..belki inanmasi zor ama ben hic yağ kullanmiyorum ve çogu yemeklerimi yagsiz pisiriyorum özellikle etli yemekleri mesela bugun yesil mercimek yaptim sifir yağsiz nasl yapiorum şöyleki;soganlari dogadiktan sonra tencereye aliorum biraz kendi suyuyla kavuruyorum sonra 2-3 corba kaşigi sicak su ekliyorum devam ediyorum lezzetinde fark olucagini düşünenler denesinler òyle karar versinler,bazende en fazla 1 yk zeytinyagi ekliyorum zaten pilav makarna yapmadigim icin zorlanmiyorum hiç..tavuk yemeklerinde derilerini mutlaka aliyorum,kiymayi az yagli etten cektiriyorum,köftelere ektra yağ asla eklemiyorum,firini kullanmaya gayret ediyorum bòyle işte ve actifry kullaniorum inanin bir kasik yağ ile biber kabak patlican vs.kizarymasi bile yiyorum sadece pisirme suresi uzuyor okadar...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın fit bayanlar. :)
Size hafif omlet nasıl yapılır onu yazayım :)
Bu benim en sevdiğim kahvaltı menüsü. Normalde omleti kaşarlı ve bol yağda severim ama yapacak bir şey yok :)
Eki Görüntüle 1161018
Az domates az maydanoz. Hatta nane de olabilir. Hiçbir şey koymaya da bilirsiniz yeşillik olarak.
Peynirim de beyaz peynir. Diğerlerine göre az kalorili çünkü. Eki Görüntüle 1161019
Bir yumurta ile iyice karıştırıyoruz.
Bir tatlı kaşığı yağda teflon tavada pişiriyoruz :)
Görüntüsü pek iyi olmuyor hem yağ az hem de içindeki peynir yağsız olduğu için :) ama olsun :)
Eki Görüntüle 1161020
Bu da kamelyamda kahvaltı keyfim :)))))
Mesela omlet yapmamış olsak da şöyle bir menü yapsak; kaynamış yumurta,domates,peynir,ekmek. Aralarında sadece 1 tatlı kaşığı zeytin yağı farkı var. E o da 20 kalori falan. Bence değer sizce :)
Dediğim gibi domatesli de olur :)Maydanoz olmasa daha iyi ben sabah kahvaltısı olarak sadece 1 meyveli yoğurt yedim
Dediğim gibi domatesli de olur :)
Kahvaltımı hafif geçmemeye çalışıyorum. Çünkü saat 4 gibi bir öğün daha yiyip günü kapatıyorum. Sabah az yersem akşam gözüm dönüyor o da bana iyi gelmiyor
Sabah 1 haslanmis yumurta domates salata 3 zeytin 2 bardak sekersiz cay ictim 1 saat 15 dk spor yaptim simdi yesil cayimi iccem ooooooh sefam olsun:) super gidiom
Ben şimdi ara olarak yeşil kahve içeceğim
yeşil kahvenin faydasını gördünüz mü?
Sabah sadece 1 adet meyveli yoğurt
Canim ya sabah icin sadece meyveli yogurt cok az degilmi ilerleyen saatlerde gozun doner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?