• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet yemekler

O da olur ilkini tarçınsız yaptık. Tadı ve kokusu gerçekten berbattı. Tarçın biraz aldı o kokuyu tadı. Bu haliyle daha lezzetli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kabuk tarçın mı toz tarçın mı yarın deneyeyim ;)

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.

Kiraz sapı çayını çok duydum, ödem attırıyor diye biliyorum, başka ne yararları var? Denemek istiyorum ne zamandır :)

Evet çok ödem attırıyor gerçekten. Ben aktardan da alıyordum şöyle biçay tarifim var diyetisyen önermişti :)
Kiraz sapı
Mısır püskülü
Avakado yaprağı

Hepsinden bir tutam alınır üzerine sıcak su eklenir. Ilık hale gelince süzülüp içilir :)

Kiraz sapı çayını çok duydum, ödem attırıyor diye biliyorum, başka ne yararları var? Denemek istiyorum ne zamandır :)

1Papatya çayı
1Rezene çayı
1Limon suyu
İçebildigin kadar su

Çayları demliğe koy sıcak suyu üzerine dök çaylar demlenirken limon sık bir çay bardağına onu da demliğin içine kat 1 tatlı kaşığı ile karıştır sonra 4 saat hiç dokunma güzelcene demlensin daha sonra şişeye doldur ya da direk iç :))

Evet çok ödem attırıyor gerçekten. Ben aktardan da alıyordum şöyle biçay tarifim var diyetisyen önermişti :)
Kiraz sapı
Mısır püskülü
Avakado yaprağı

Hepsinden bir tutam alınır üzerine sıcak su eklenir. Ilık hale gelince süzülüp içilir :)

Mısır püakülü aldım daha yapmadım tadı güzel mi ?

Kiraz sapı
Mısır püskülü
Avakado yaprağı

İlginç bir tarife benziyor, benim çaylarım da bitmek üzere zaten, aktara gittiğimde alacağım. Teşekkürler çok :)

Kızlar detoks çorbası buldumm

Malzemeler
2 adet kabak
2 su bardağı bezelye
1 demet maydanoz
1 litre su

Yapılışı
Bir tencerenin içerisine kabaklar küp şeklinde doğranır, bezelyeler eklenir, maydanoz da el ile iki yada üç parçaya bölünerek üzerine bir litres su eklenerek sebzeler iyice pişirilir.

Alıntı

Herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere sağlıcaklı ve FIT kalın ;)

1Papatya çayı
1Rezene çayı
1Limon suyu
İçebildigin kadar su

Çayları demliğe koy sıcak suyu üzerine dök çaylar demlenirken limon sık bir çay bardağına onu da demliğin içine kat 1 tatlı kaşığı ile karıştır sonra 4 saat hiç dokunma güzelcene demlensin daha sonra şişeye doldur ya da direk iç :))

Rezenenin çok yararını okudum, tadını da severim ben :) Bunu da ekliyorum deneneceklere, teşekkürler canım :)

Herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere sağlıcaklı ve FIT kalın ;)

İyi geceler canım ben gece kuşu olduğum için biraz tarif araştırıp buraya yazarım yarın bakarsınız :)

İyi geceler canım ben gece kuşu olduğum için biraz tarif araştırıp buraya yazarım yarın bakarsınız :)

Normalde bende gece kusuyum ama dişime implant oldu ve şarjım yok :(

Biberiye al iştah kesiyor

Biberiyeyi de çok duydum hem iştah kestiğini hem de yağ yakımına yardımcı olduğunu ama bir türlü denemedim, denenecek ne çok şey var :)) Sıkı bir aktar alışverişi şart oldu :)

Biberiyeyi de çok duydum hem iştah kestiğini hem de yağ yakımına yardımcı olduğunu ama bir türlü denemedim, denenecek ne çok şey var :)) Sıkı bir aktar alışverişi şart oldu :)

Ben yaptım 9 lu çay için ama 2 gün içtim ve bıraktım

Back