• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet yapmıyorum ama kilo veriyorum.

karamelim

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.143
969
323
İstanbul
3 gündür tek öğün yiyorum belki sağlıksız ama ben rejim yaparken vermediğim kiloyu veriyorum.5 aydır 85 kiloydum bu sabah tartıldım 82.400:):) şöyleki en başta kendime söylediğim şey BEN REJİM YAPMIYORUM.asla REJİM düşüncesinde değilim ve canım yemekte istemiyo aç hissettiğim zaman bi çay bi sigara bi bakıyorum akşam olmuş ki normalde 9da yatan ben 11 i görmeden uyuyamıyorum. REJİM yaptığım zaman aklımda hep yemek oluyo ama bu şekilde aklıma yemek gelmiyo ama gerçekten REJİM yapmıyorum ve mutluyum. ki o kadar iştahlı bi insan olan ben yemek yiyemiyorum çok ilginç tek öğün ve ben gerçekten sürekli tok hissediyorum. sonuç olarak BEN REJİM YAPMIYORUM. ve hayatım boyuncada yapmıcam.

dikkatimi çekti başlığın ve baktım.. =) aslında acıkmadan yememek gerekio zaten,yemeğin tadı açken çıkıyo.. aslında genelde ben sabahları aç olmuyorum uyandığımda,o tokluk hissi beni idare ediyo nerdeyse akşama kadar. akşam yiyorum doyuyorum hemen azcık yemekle.çünkü gerçek açlıkta açlık hissi geçtikten sonra şiş hissedio insan,en azından bana öyle oluyo. valla ben sağlıksız bulmadım bunu,benim düşüncem tabi ki.herkes kendine göre haklı.
bi yandan bakarsan peygamber efendimiz de günde tek öğün yemiş,acıkmadan bi öğün daha yemek haram demiş. vücudunun sesini dinleyip anladıktan sonra gerisi boş :) akşama kadar acıkmıosan yeme boşveer :) ayy çok uzattım evet farkındayım..kaptırdm kndmi :D

kızlar siz gerçekten böyle mi zayıflıyosunuz.. :1shok: ya bi öğünle nasıl dayanıyosunuz tebrik ediyorum valla..vereliniortak

günler uzamaya başladı tek öğünle akşama kadar nasıl dayanıyon.sağlıksız buluyorum kardeş.

4 gün o şekilde canım hiç bişey istemedi tek öğün yetti bi baktım akşam olmuş ama bugün iki öğün yedim Rejim falan yapmıyorum zaten sadece öylesine canım yemek istemiyo

Back
X