Diyet yapmadan sağlıklı beslenerek zayıflıyorum :)

Bluedreamer02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
2.126
2.761
Hayatıma sağlıklı besinleri sokmak istiyorum ve abur cubur asitli içecekler ve içinde ne olduğunu bilmediğim hazır paket gıdaları istemiyorum artık.

İlk hedefim 21 gün boyunca bunlardan uzak durmak. Eminim 21 gün dayanabilirsem devamı da gelecek.

Yöneleceğim gıdalar boool yeşillik, sebze, meyve, yoğurt ve kuruyemiş. Akşam yemeğine de çok dikkat etmek zorundayım. Akşam eve geç gelip o saatte yemek yiyip üstüne yatınca kilo alıyorum :/

^^^ 1/21 ^^^

74,1 - başlangıç -
72,8 -güncel -

Son düzenleme:
Sabah uyandım 1 bd sirkeli su içtim ve 40 dakika yürüyüş yaptım evde.

Kahvaltımı da yaptım şimdi işe gidiyorum.Akşam eve Geç geldiğim için belki yürüyüş yapamam ama olsun sabah yaptım çok şükür :)

11FF2A65-F2DF-45CC-B719-4FB3E375E1EC.jpeg

Hadi hayırlı olsun ... 21 güne bile gerek yok .. Kafana koyduysan tamamdır .
Bende çok uzun zamandır paketli gıdaları çıkartttım hayatımdan .
Yok böyle bir rahatlık .
Geri kalan beslenme şekli kendinden şekilleniyor ve düzeliyor zaten :super:

menü bildireceğin için diyet günlüklerine taşıdım bu arada konunu ..:KK66:

Hadi hayırlı olsun ... 21 güne bile gerek yok .. Kafana koyduysan tamamdır .
Bende çok uzun zamandır paketli gıdaları çıkartttım hayatımdan .
Yok böyle bir rahatlık .
Geri kalan beslenme şekli kendinden şekilleniyor ve düzeliyor zaten :super:

menü bildireceğin için diyet günlüklerine taşıdım bu arada konunu ..:KK66:

Teşekkür ederim canım :) daha ilk gündeyim ama abur cubur ikramlarını gönül rahatlığıyla geri çeviriyorum :) tam alışabilmek için 21 gün dedim inşallah devami da gelecek

Yeni baslangicinda başarılar dilerim bencede cok yerinde bir karar. Paketli gidalari hayatindan cikardiginda KALITELI yaşadığını da hissediyorsun. Bu arada yediklerini yazarsan daha kolay anlaşılır. Ornek almak isteyende olacaktır. Resimden anlasilmiyor canim bilgine:)

Yeni baslangicinda başarılar dilerim bencede cok yerinde bir karar. Paketli gidalari hayatindan cikardiginda KALITELI yaşadığını da hissediyorsun. Bu arada yediklerini yazarsan daha kolay anlaşılır. Ornek almak isteyende olacaktır. Resimden anlasilmiyor canim bilgine:)

Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için :)

Ben geldimm :halay: haftasonu ev işleriyle uğraştım buraya bakamadım hiç. Kilom da +100 gr artış var hemen onu geri vermeliyim bugün -300 gr görsem bariii ilk hedefim olan 69 kg daha da yakınlaşmam gerekiyor.

Sabah uyanır uyanmaz 1 bd sirkeli su :KK50:

Kahvaltım
1 bd süt
1 dl kepek ekmeği
4-5 zeytin
Biraz tulum peyniri
Ve haşlanmış patates yedim bi kaç dilim

Şimdi işe gidiyorum bi sonraki öğünüm saat 13:00 ‘da öğlen yemeğimi yiyeceğim.

X