- 8 Kasım 2008
- 3.735
- 20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakka dikkat çekicimi..aynı ben gibi çekici desene..:jeyyar:hayırlı olsun zemus kardeş topiğin...opuyorumnanaktan
ne kaa dikkat çekici olmuş başlığın..vereliniortak
zemusum canım benim topigin hayıı olsun datlım
ben aslında zayıfımda meraktan bi bakim dedim :roflol::roflol: ne var ne yok deyi e artık burdayız geceleri ölemi kuşum ... zaten gece kuşu olduk çıktık kk sayesinde:enbuyukkk: hadi bakalım diyet topigimizde var artıkın çok şükür allaha zırtımız yere gelmez gayrı ...tekrarda hayırlı olsun şikerim ...
işte son çekindigim resmim işim olmaz benim diyetle felannn[/QUOTE
:1shok: :dilcikar:
valla cok iyi olmus tesekürler arkadasima.s.
hakka dikkat çekicimi..aynı ben gibi çekici desene..:jeyyar:
hadi len zayıfmış..diyet takımlarına bakmaktan gözün pörtlemiş akannehirsenin anam..:dilcikar:
ne zamandır aklımdaydı
kısmet bugüneymiş..
bizim neyimiz eksik bilakis fazlamız var:kedi:
bundab kelli burayız artıkım..vereliniortak
ne açık veriyin yaaa ..klava:ben diyet takımını felan bilmiyom hiç öle takımlarla felanda işim gücüm olmaz :roflol:cokacimcoookfistuuukkk kimin vücudum var çok şükür ne kıskanıyom ...alla alla ya ...
ne fıstığı kıs çam fıstığımı yoksa hormonlu yer fıstığımı...böle yamuk yumuk kocaman..lülülülülülü
la allan cezası zemus klava:klava:ne dalga geçiyon kıı...yer fıstıgı ama yamukundan deel ...düzgün olanından ..
zemuss hayırlı olsun topiğin cnmmmmmmmm opuyorumnanaktan
zemuss hayırlı olsun topiğin cnmmmmmmmm opuyorumnanaktan
Hayırlı olsun topiğin..:))
Biz bayağı ağır bir grubuz..Kaldırabilrimi topiğin bizi..:roflol: