- 22 Nisan 2008
- 2.398
- 757
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım unuttuuuuuuuuuuumtatlım odamda tv yok malesef pc de masaüstü eğer laptop olsa her saniye burda olurm zaten
ah kıyamammm bizide unutma amaaa ben iyiyim de yemek için geç kaldım bugünn unutmuşum yemeyi bi baktım saat 8 yemesem ölcem gece 1 dilim ekmekle mercimek yemeği yedim şiştim sen nasılsııncanlarımmmmm ben geldimmm tezle uğraşıyorum arada dalıyorum harita marita kusura bakmayın canlarr ee nasılsınız bakalımmm
hoşgeldiiiiiiiiiiiiniyiii akşamlar kıslarrrr ben geldim
hoşgeldiiiiiiiiiiiin
tw bakıyorum canım sen napıyosun ? =) lunita buradaydı nereye gitti bilmemHoş buldum canım. Napıyosunn. gene kimsecikler yok
tw bakıyorum canım sen napıyosun ? =) lunita buradaydı nereye gitti bilmem
bende aynen muhteşem yüzyılı izliyorum yahu ben 75in altını neden göremedim biBende tv ye bakıyom canım. Muhteşem yüzyıl reklamlarda kuzey güney + internet takılıyom öyle
bende aynen muhteşem yüzyılı izliyorum yahu ben 75in altını neden göremedim bi
birden verdim diyemi böyle oldu anlamadım :18: ama birdende değilki yahuuu 2 ay olcak 10 kilo fazlamıOluyo öyle bazen ya insan takılıyo biyerde sporamı ağırlık vermek lazım neyapmak lazım bilemedim.
birden verdim diyemi böyle oldu anlamadım :18: ama birdende değilki yahuuu 2 ay olcak 10 kilo fazlamı
ay ben bir savunmaya geçicem ona görcek savunma nasıl oluyor aaaaOlabilir bak birden verdiysen vücüt savunmaya geçmiş olabilir :44:
ay ben bir savunmaya geçicem ona görcek savunma nasıl oluyor aaaa
kafayı yiycem amaaa böle :2:canım valla 2 ayda 10 kilo hızlı vermişsin büyük ihtimal vücut savunma yapıyor yılma devam et canım
kız makarna sevmem zatende pilav yiyorum arada azcık azcık ekmek 2 dilimi geçmiyo zaten şişiyorum :26: günde 3 dilim ekmek hiç şeker yok zaten meyveden alıyoz şekeri veya kuru incir kayısı gibi şeyler arada kaçamak yaptım amaa olsun okadarryeme yeme kafayı yeme balık ye salata ye et ye tavuk hindi ye ekmek yeme makarna yeme pilav yeme :):):):):):):)