- 27 Kasım 2011
- 537
- 0
lunita nerelerde yaaa :44:merhaba canım herkesin işi oluyo malum giremiyoruz çok sık ama hep irtibat halindeyiz evet önce inanıcaz sonra beslenme şekli ondan sonra gitsin kilolar gitsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lunita nerelerde yaaa :44:merhaba canım herkesin işi oluyo malum giremiyoruz çok sık ama hep irtibat halindeyiz evet önce inanıcaz sonra beslenme şekli ondan sonra gitsin kilolar gitsin
ben burdayıııııım oje sürüp sürüp siliyorumtıkk tık tık kimse yokmuuu
bigudi aldım yeni değiişik biraz diğerlerinden yaptım şimdi kurusun diye bekliyorumhehehe sende bendensin desene calistacımm evet lunitacık yok malesef :44::44::44:
bigudi aldım yeni değiişik biraz diğerlerinden yaptım şimdi kurusun diye bekliyorum
aynen canım intten söyledim hoş amaa hemen bakıyoruum-.-şeymi yoksa ımmm bukle şeklinde çıkmış geçen gördüm plastik gibi ondanmı
aynen canım intten söyledim hoş amaa hemen bakıyoruum-.-
9 liraya aldım ben canımevet değişik bişiye benziyor ne kadara aldın benim gördüğüm 5 tl
olsa ne yazarr aldı artık hem senin fazla kilon yok boşuna eziyet ediyorsun kendineeh olsun çok bi fark yokmuş arasından
yok kızz iyisin gene kadın dediğin etli olcak azıcık ben 65 olayım bir şey istemiyorumbunlar 2-3 ay önceki resimler en yenisi bile tatlım bu halimden biraz daha toplu düşün işte
dün yapmadım spor bu akşam yapıcam mekik fln amaa tartınmadım üşendim yarın sabah tartınıcam bakalım gene 75 çıkarsa ağlarım artıkboğazı tutmayıp birazda spor yapmayınca verilmiyo valla kız
yandan gelcekler sonra noluyo diyeyap canım yap ihmal etmebende şimdi mekik çekicem ardından kalçalarımı duvara vurucam sıkılaşsın diye
ben burdayıııııım oje sürüp sürüp siliyorum